Çok zor durumda kaldım arkadaşım bir türlü anlayamadı

Her şerde bir hayır vardır hiç üzülmeyin
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin

Hiç tanımadığım insanlar bir kişiyi aile dostu olarak tanıyorum .O tanimadigim insanların arabasına tek binemezdim
Yani kötü insanlar olsalar da sizi arkadasiniz koruyamazdi ama yine de arkadasiniz ortamda size destek oldu psikolojik olarak bence.

Yani siz konusmazken bile onun konuşması tuhaf kaçmış biraz..

çok konuşanın kocayı kapacağını sanmam Görücü hala devam ediyor mu ya ,sıkıcı değil mi görücülük ? Konuşup anlaştığını bile tanıyamıyoken görücü ooooooo çok fena

Çok saçmaya zaten aile dostu hatırına ...çocuğun daha ne yaşını ne mesleğini biliyorum yani o kadar yol gelmişler zaten ne biliyim ya ....aynı ortamda bulundum konuşmadık bile kendimi karpuz gibi hissettim

kalbinizin pır pır ettiği biriyle evlenin inşallah ,yoksa bir ömür boyu karpuz gibi durmak var Kız içinde endişelenmeyin ,kısmet bu işler ..

deseydin arkadaşına direk gelme beni beğenecekler diye. genelde insanlar yanında birini itser ben çok bulundum kimse de rahatsız olmadı kişiler konuşmadığı için evet çokta konuştum kimse beni alıp götürmedi sonuçta.

Bence hiç takma.milyonlarca erkek milyonlarca kadın var herkes herkesle evlenemez.herkesin nasibi kısmeti ayrı.onu begendiyse demekki tarzları oymus de geç.seni begenen zaten seni begenir dimi ama

belki arkadasin seni yanliz birakmamak icin gelmek istemistir ama belki de seni degilde onu begenmelerini ummustur, bilemezsin. ama sen rahatsiz olacagini bile bile götürmeseydin keske, gelme deseydin...
is isten gecmis artik...

benimde bundan bi kac sene evvel teyzemin kizina görücü gelecekti beni ve diger teyzemin kizini diger odaya soktular, siz cikmayin dediler.
senin arkadasinlada o hesap olmus, sana görücü gelip de arkadasini isteyen insanlardan hayir gelemez zaten.
hem bu isler kader kismet.

insallah hakkinda hayirlisi olan bir insanla evlenirsiniz ikinizde

Bence hiç takma.milyonlarca erkek milyonlarca kadın var herkes herkesle evlenemez.herkesin nasibi kısmeti ayrı.onu begendiyse demekki tarzları oymus de geç.seni begenen zaten seni begenir dimi ama
Asıl o sorunu geçtim arkadaşın sürekli olaydan kendine pay çıkarması ..teyze ile muhabbet kurmaya çalışması anladı bir şeyleri başka bir oğlan daha vardı kimimin dedi . Halbuki aile daha önce beni beğenip geldi yanımda ark geliyo diyince bir oğlan daha gelmiş. Bildiğin kasap dükkanı gibi kız pazarı
..

keske net bi sekilde soyleseydiniz kiza,pacaniza yapisacak hali yoktu anlardi elbet eger o konuskan siz sessiz kaldiysaniz gozler arkadasiniza cevrilmis olabilir, nasip kismet, uzulmeyin vardir herseyde bi hayir

çok rahatsız edici bir ortam olmuş... keşke oğlanla teke tek görüşseydiniz... en azından konuşmuş olurdun ve anlardın sevip sewemeyeceğini... iki kız diyince 2 oğlan getirmeleri... allahım bu ne yaa... bence rahatsız olmakta haklısın arkadaşında çok cüretkar geldi bana ben asla böyle bir ortama girmezdim arkadaşım ısrar etse dahi....

Kızı yanınızda götüren sizsiniz, anneden zılgıtı yiyen de.

E biz ne yapalım? Ne diyelim şimdi?

Ben hic istemezdim.
Bu ne be?
Bide one atlamalar felan.

Peki ailesi nasil bi ailedir?
Dilli kizlarimi sever yoksa narin sakin kizlarimi?

Hem nasil giyinmisti arkdasiniz?
Siz golgesinde kalmadiniginzi umuyorum,
Insallah arkdas kazigi yemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…