Çok zor durumda kaldım arkadaşım bir türlü anlayamadı

Merhabalar hanımlar bir konuda içim içimi yiyor nasıl anlatacağımi bilmiyorum karışık biraz söyle başlayım 1 ay önce aile dostumuzla gorusmustuk beni bir arkadaşının oğluyla düşünmüş. O gün babası beni görmüştü. Annem bu durumu bahsetti biraz . Ben uzakta zorunlu hizmet görevimi yapıyorum . Bugün o aile dostumuz görev yaptığım yere geleceklerini söyledi ama böyle bir iş için değil ben durumu çaktım ama suphelerim vardı. Asıl gelelim mevzuya bu görüşmeye tek gidemedim .Bir arkadaşım da geldi. Defalarca ima ettim özel bir iş için gittiğimi ama geldi yanımda yani görücüye çıkmaya iki kız gitmiş olduk. Annem bu işlerde tek gidilmesi gerektiğini söyledi. Ama olmadı işte mecburdum gelme diyemedim. Zaten o aile dostumuz burada turistik bir yer var orayı gezmek bahanesiyle kalabalık Aile grubuyla gelmişler aile dostumuz söyle bir durum var onun için gel demedi zaten arkadaşını da al gel dedi. Yani ortamda da çok konuşan biri ..... Ama esas kız bendim sonuç olarak görmeye geldikleri belliydi yani bilmiyorum nolur anladınız umarım kendi ailem bu tabloya çok kızdilar ama napayim keske arkadaşım dusunebilseydi? ????? Yani beğenen kısmet nasipse her türlü olur aslında ama esas arkadaşıma kızdım gelmeyi bu kadar istemesi için

Her şerde bir hayır vardır hiç üzülmeyin
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin

Ortam kalabalıktı zaten karşıdan karşıya gördüm sohbet ortamı olmadı birsey hissetmedim . Ama arkadaşın da öne atılmalari rahatsız etti böyle yapacağını düşünmedim kenarda dururum dedi ama öyle işte annem babam bir kızdi ama bir kizdi tabi hersey nasip ama hep işlerim sarpa sarıyor kız da evlenmek istiyor hani böyle yapması bana gelen görücüye tuhaf geldi

Ortam kalabalıktı zaten karşıdan karşıya gördüm sohbet ortamı olmadı birsey hissetmedim . Ama arkadaşın da öne atılmalari rahatsız etti böyle yapacağını düşünmedim kenarda dururum dedi ama öyle işte annem babam bir kızdi ama bir kizdi tabi hersey nasip ama hep işlerim sarpa sarıyor kız da evlenmek istiyor hani böyle yapması bana gelen görücüye tuhaf geldi
Yani siz konusmazken bile onun konuşması tuhaf kaçmış biraz..

çok konuşanın kocayı kapacağını sanmam :KK14: Görücü hala devam ediyor mu ya ,sıkıcı değil mi görücülük ? Konuşup anlaştığını bile tanıyamıyoken görücü ooooooo çok fena o_O

çok konuşanın kocayı kapacağını sanmam :KK14: Görücü hala devam ediyor mu ya ,sıkıcı değil mi görücülük ? Konuşup anlaştığını bile tanıyamıyoken görücü ooooooo çok fena o_O
Çok saçmaya zaten aile dostu hatırına ...çocuğun daha ne yaşını ne mesleğini biliyorum yani o kadar yol gelmişler zaten ne biliyim ya ....aynı ortamda bulundum konuşmadık bile kendimi karpuz gibi hissettim

Çok saçmaya zaten aile dostu hatırına ...çocuğun daha ne yaşını ne mesleğini biliyorum yani o kadar yol gelmişler zaten ne biliyim ya ....aynı ortamda bulundum konuşmadık bile kendimi karpuz gibi hissettim

kalbinizin pır pır ettiği biriyle evlenin inşallah ,yoksa bir ömür boyu karpuz gibi durmak var :KK66: Kız içinde endişelenmeyin ,kısmet bu işler ..

kalbinizin pır pır ettiği biriyle evlenin inşallah ,yoksa bir ömür boyu karpuz gibi durmak var :KK66: Kız içinde endişelenmeyin ,kısmet bu işler ..[/QUOTE sağol canım işallah öyle olur annem baya kızdı duruma yani artık armut sapı üzüm çöpü yapmamı istemiyor kısmet çıkınca da olsun istiyor böyle durum olunca çok bozuldu annemde uzaktayim zaten ....bilmiyorum ne olur annem hep kısmetine bir engel çıkar der ki öyle oluyor aslında nasip olsa olur

deseydin arkadaşına direk gelme beni beğenecekler diye. genelde insanlar yanında birini itser ben çok bulundum kimse de rahatsız olmadı kişiler konuşmadığı için evet çokta konuştum kimse beni alıp götürmedi sonuçta.

Bence hiç takma.milyonlarca erkek milyonlarca kadın var herkes herkesle evlenemez.herkesin nasibi kısmeti ayrı.onu begendiyse demekki tarzları oymus de geç.seni begenen zaten seni begenir dimi ama:KK66:

belki arkadasin seni yanliz birakmamak icin gelmek istemistir ama belki de seni degilde onu begenmelerini ummustur, bilemezsin. ama sen rahatsiz olacagini bile bile götürmeseydin keske, gelme deseydin...
is isten gecmis artik...

benimde bundan bi kac sene evvel teyzemin kizina görücü gelecekti beni ve diger teyzemin kizini diger odaya soktular, siz cikmayin dediler.
senin arkadasinlada o hesap olmus, sana görücü gelip de arkadasini isteyen insanlardan hayir gelemez zaten.
hem bu isler kader kismet.

insallah hakkinda hayirlisi olan bir insanla evlenirsiniz ikinizde

Bence hiç takma.milyonlarca erkek milyonlarca kadın var herkes herkesle evlenemez.herkesin nasibi kısmeti ayrı.onu begendiyse demekki tarzları oymus de geç.seni begenen zaten seni begenir dimi ama:KK66:
Asıl o sorunu geçtim arkadaşın sürekli olaydan kendine pay çıkarması ..teyze ile muhabbet kurmaya çalışması anladı bir şeyleri başka bir oğlan daha vardı kimimin dedi . Halbuki aile daha önce beni beğenip geldi yanımda ark geliyo diyince bir oğlan daha gelmiş. Bildiğin kasap dükkanı gibi kız pazarı
..

keske net bi sekilde soyleseydiniz kiza,pacaniza yapisacak hali yoktu anlardi elbet:KK66: eger o konuskan siz sessiz kaldiysaniz gozler arkadasiniza cevrilmis olabilir, nasip kismet, uzulmeyin vardir herseyde bi hayir

çok rahatsız edici bir ortam olmuş... keşke oğlanla teke tek görüşseydiniz... en azından konuşmuş olurdun ve anlardın sevip sewemeyeceğini... iki kız diyince 2 oğlan getirmeleri... allahım bu ne yaa... bence rahatsız olmakta haklısın arkadaşında çok cüretkar geldi bana ben asla böyle bir ortama girmezdim arkadaşım ısrar etse dahi....

Kızı yanınızda götüren sizsiniz, anneden zılgıtı yiyen de.

E biz ne yapalım? Ne diyelim şimdi?

Ben hic istemezdim.
Bu ne be?
Bide one atlamalar felan.

Peki ailesi nasil bi ailedir?
Dilli kizlarimi sever yoksa narin sakin kizlarimi?

Hem nasil giyinmisti arkdasiniz?
Siz golgesinde kalmadiniginzi umuyorum,
Insallah arkdas kazigi yemezsin.

X