• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok zayıflamışım

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
Sabah sabah moralim o kadar bozuldu ki kızlar :110:
1 ay önce işe girdim, o zaman tartıldığımda 50 kiloydum tam. Az önce annem tartıldı, gel bir de sen tartıl dedi. Tartıya bir çıktım, 45 kiloyum:KK43: Herkes iskelet gibisin diyor moralim çok bozuk, 45 diye kilo mu olur :olamaz:
Şöyle söyleyeyim sabahları kahvaltı yapamıyorum bu yüzden öğlen 11:45'de öğle yemeğine gidiyorum. Mutlaka çorba, yanına salata, et ya da tavuklu bir yemek ve pilav yiyorum. Aynı öğünü akşam 5:30da da yiyorum, 6:30da eve gelince de evde yemek yiyorum benzer bir menü.
Atıştırma alışkanlığım yok meyveyi çok yiyorum sadece. Kola hamburger hiç yok en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum. Kilo almak için yemeye mi başlasam?
Bana lütfen yardım edin nasıl kilo alabilirim hastalanıcam diye korkuyorum:KK61::cry:

Aynı dertten muzdaribiz.. Ben de 42 kiloyum, birkac gün önce abiye bakmaya gittigimde herkes "ayyy bu nasıl bi bel yeea ipincecik, bacaklara bak iskelet gibi yeaa" diyip durdu. Zayıflık pesinde hastalıgı da getiriyor. Sürekli hastalık modundayım. Ama kendimi yemege vermeye basladım, sabahları mutlaka kahvaltı yapın, kahvaltıdan 1 saat sonra ara ögün olarak fındık-ceviz tarzında bir seyler yiyin. Sonra ögle yemegi. Ögle yemeginin ardından yine ara ögün yiyin, meyve olabilir. Aksam yemeginizi yedikten sonra abur cubur yiyin biraz. Gece yatmadan önce de mutlaka sütün icine bebe bisküvisi koyup bi bardak icin. Düzenli bi sekilde devam ederseniz kilo alırsınız. Ben süt haric hepsini yapmaya basladım, 2 kilo aldım simdilik.
Kolay gelsin...

Aynı dertten muzdaribiz.. Ben de 42 kiloyum, birkac gün önce abiye bakmaya gittigimde herkes "ayyy bu nasıl bi bel yeea ipincecik, bacaklara bak iskelet gibi yeaa" diyip durdu. Zayıflık pesinde hastalıgı da getiriyor. Sürekli hastalık modundayım. Ama kendimi yemege vermeye basladım, sabahları mutlaka kahvaltı yapın, kahvaltıdan 1 saat sonra ara ögün olarak fındık-ceviz tarzında bir seyler yiyin. Sonra ögle yemegi. Ögle yemeginin ardından yine ara ögün yiyin, meyve olabilir. Aksam yemeginizi yedikten sonra abur cubur yiyin biraz. Gece yatmadan önce de mutlaka sütün icine bebe bisküvisi koyup bi bardak icin. Düzenli bi sekilde devam ederseniz kilo alırsınız. Ben süt haric hepsini yapmaya basladım, 2 kilo aldım simdilik.
Kolay gelsin...

Ay çok sevindim umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız:KK51:
İşe yeni girdiğim için stres de yaptım sanırım ben. Önce onu halletmem gerekiyor, fazla sağlıklı besleniyorum bunu da bırakmam gerekiyor. Sabahları ben 6da uyanıyorum ama midem 10 gibi uyanıyor, peynir görünce bile midem bulanıyor :KK43: Onun yerine her sabah açma/poğaça alsam fırından, mideme dokunur diye korkuyorum ama alacağım artık böyle olmuyor, kendimi alıştırmam gerek.
İnsanların sözleri çok kırıyor onlar farkında olmasalar da, yahu arkadaşım ben zaten biliyorum iskelet gibi olduğumu, ısrarla söyleyip neden daha çok moralimi bozuyorsunuz ki di mi ama :mad:

6 da uyanınca yemesen de ofise gidince yemelisin

Ne olursa tamam ofiste Prenses kahvaltısı olmaz da tost poğaça olur

Öğlen yine devam

Bir de yiyorsun da bunlardan tadımlık mı porsiyonun hepsi mi

Ekmek vs yiyor musun

1 ay önce işe girdim, o zaman tartıldığımda 50 kiloydum tam. Az önce annem tartıldı, gel bir de sen tartıl dedi. Tartıya bir çıktım, 45 kiloyum:KK43: Herkes iskelet gibisin diyor moralim çok bozuk, 45 diye kilo mu olur :olamaz:
Şöyle söyleyeyim sabahları kahvaltı yapamıyorum bu yüzden öğlen 11:45'de öğle yemeğine gidiyorum. Mutlaka çorba, yanına salata, et ya da tavuklu bir yemek ve pilav yiyorum. Aynı öğünü akşam 5:30da da yiyorum, 6:30da eve gelince de evde yemek yiyorum benzer bir menü.
Atıştırma alışkanlığım yok meyveyi çok yiyorum sadece. Kola hamburger hiç yok en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum. Kilo almak için yemeye mi başlasam?
Bana lütfen yardım edin nasıl kilo alabilirim hastalanıcam diye korkuyorum:KK61::cry:
Niye kilo almak istiyorsun boşver Çevreyi Zayıflık Güzeldir bende 5 kilo fazlam var veremiyorum ilaçlar vs inüsilün direncim Sınırda ne yapıcaksın yaşın gençse zaten 35 den sonra kilo alıyorsun kahvaltı yap saglık için almaya uğraşma sağlıklı ol yeter

Boyun kaç? Bence zayıf olmak çok güzel. Şu an 45 kilo olmak isterdim :)
Çok zayıf olmak iyi değil bence :KK43:

Bence bi doktora görünüp degerlerinize baktirin..
Sağlık raporu için gittiğimde doktor bana ''benden sağlıklısın' dedi, bütün değerlerim yerinde allaha şükür, sorunu ben de çözemedim

6 da uyanınca yemesen de ofise gidince yemelisin

Ne olursa tamam ofiste Prenses kahvaltısı olmaz da tost poğaça olur

Öğlen yine devam

Bir de yiyorsun da bunlardan tadımlık mı porsiyonun hepsi mi

Ekmek vs yiyor musun
Ekmek hiç yemiyorum, yemem gerekiyor aslında. O değil, yokluğunu bile farketmiyorum. Eskiden yemeğin suyuna bandırırdım öyle yerdim. Şimdi yemekhanedeki yeemkler çok yağlı olduğu için aynı şeyi yapamıyorum :KK43: Evden tost yapıp oraya götürsem iyi olur belki, yanına da bir simit..

Niye kilo almak istiyorsun boşver Çevreyi Zayıflık Güzeldir bende 5 kilo fazlam var veremiyorum ilaçlar vs inüsilün direncim Sınırda ne yapıcaksın yaşın gençse zaten 35 den sonra kilo alıyorsun kahvaltı yap saglık için almaya uğraşma sağlıklı ol yeter

İnşallah sağlığınıza ve istediğiniz kiloya ulaşırsınız en kısa zamanda:21:
20 yaşındayım ve şimdi kilo alamzsam ve hastalanırsam o zaman hiç alamam diye korkuyorum. Şöyle ki; insan bir ishal olduğunda bile 3 günde birkaç kilo verebiliyor, bizzat yaşadığımdan bu durumu :olamaz:

Ay çok sevindim umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız:KK51:
İşe yeni girdiğim için stres de yaptım sanırım ben. Önce onu halletmem gerekiyor, fazla sağlıklı besleniyorum bunu da bırakmam gerekiyor. Sabahları ben 6da uyanıyorum ama midem 10 gibi uyanıyor, peynir görünce bile midem bulanıyor :KK43: Onun yerine her sabah açma/poğaça alsam fırından, mideme dokunur diye korkuyorum ama alacağım artık böyle olmuyor, kendimi alıştırmam gerek.
İnsanların sözleri çok kırıyor onlar farkında olmasalar da, yahu arkadaşım ben zaten biliyorum iskelet gibi olduğumu, ısrarla söyleyip neden daha çok moralimi bozuyorsunuz ki di mi ama :mad:
açma poğaça alma canım. Günde 3 kilo şeker yesen kilo alırsın ama sağlığına hiç bir yararı olmaz. Beslenmendeki sağlıklı yağları artır. Yani doğal olarak yağlı olan yiyeceklerden ye. Yumurta, peynir, krema, yoğurt, yağlı et, balık ürünleri, atıştırmalık olarak da kuruyemis tüket. Fıstık, fındık, Antep fıstığı, badem vs. Bunların yanında sağlık için sebze yemeyi de ihmal etme. Önce bu sağlıklı yemeklerden ye sonra canın isterse şekerli yiyecekler yiyebilirsin. Bunlar genel öneriler. Sana özel bir beslenme planı için diyetisyene gitmeni öneririm.

48 kg yum ben de :( almak için çabalıyorum . 2-3 yıl önce 55 kg felandım, çok iyiydim o zamanlar..
sanki giydiğim kıyafetler yakılmıyor gibi, beni gören herkes nolmuş sana böyle diyorlar.
Kan değerlerime de baktırdım, hatta geçen hafta . Hgb değeri üst sınırın az üstünde çıktı ve dr çok önemsemedi.. onun dışında her şey normal ..
Umarım dilediğimiz kg ya ulaşırız :(

Benim eltimde yeni evlendi geçen gün yemeğe gittik maksimum 50 kilo
Pilates topu almış çok kilo aldım dedi

Kız dedim ne kilosu benim yanımda deme bari ben napim sumo halimle dedim :) iyi demismiyim :p

Zayıf olupda kilo vermek isteyenlere 10 ar 10 ar pideler yedirmek istiyorum :)

Konu sahibi benim annem Ankaralı evlenirken 48 kg 165 boyla babamla evlenmiş antebe gelin gelmiş

Şuan 90 kilo :KK66:

Benim eltimde yeni evlendi geçen gün yemeğe gittik maksimum 50 kilo
Pilates topu almış çok kilo aldım dedi

Kız dedim ne kilosu benim yanımda deme bari ben napim sumo halimle dedim :) iyi demismiyim :p

Zayıf olupda kilo vermek isteyenlere 10 ar 10 ar pideler yedirmek istiyorum :)

Konu sahibi benim annem Ankaralı evlenirken 48 kg 165 boyla babamla evlenmiş antebe gelin gelmiş

Şuan 90 kilo :KK66:

Bende Ankaralıyım,48 kg 1.65 boyla Çorumlu ile evlendim, benim akıbetim nedir :)

Senin gunluk yeme rutininle zayiflamak icin bizler de Diyetisyenlere bir ton para veriyoruz iste...Yaptigin tek yanlis sabah yememek.11 bucuga kadar nasil ac duruyosun ki.Benim gozum donuyor 9'u gectimi :)

1.80 boyunda 57 kiloyum.
spora gidiyorum.
hayatım boyunca kilo problemim olmadı.
tek derdim yaşlandığımda sıkı kalmak.
çok güzel kilo verdiririm ama henüz aldırmaya level atlayamadım :KK45:
sadece şunu biliyorum spor salonlarında da kilo almaya yönelik programlar var.
onu deneyebilirsiniz.

Bu durumu ancak zayıflıktan şikayetçi olanlar anlar
155 boyum var 42 kiloydum yıllarca
Ne giydiklerim yakışıyodu
Ne kalçam vardı
Tahta gibiydim
Şimdi 47 kiloyum idealim bu
Mis gibi oldum valla
Ama almak için ne yaptın dersen sadece 25 yaşını bekledim 25 ten sonra kendikendime kilo aldım
Ondan önce balıkyağları mı içmedim kalori hesapları mı yapmadım
Olmuyordu
Bence metabolizman yaşın ilerledikçe yavaşlayacak ve kilo alacaksın
Şu an sağlıksız şeyler yiyerek sağlığınla oynama

1.80 boyunda 57 kiloyum.
spora gidiyorum.
hayatım boyunca kilo problemim olmadı.
tek derdim yaşlandığımda sıkı kalmak.
çok güzel kilo verdiririm ama henüz aldırmaya level atlayamadım :KK45:
sadece şunu biliyorum spor salonlarında da kilo almaya yönelik programlar var.
onu deneyebilirsiniz.
boydaşım naber :eğlence::eğlence::eğlence:

Back
X