Çok Yoruldum

yorgunkizz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2022
82
-8
1
31
Herkese Merhabalar

Size o kadar ihtiyacım var ki nereden baslasam bılmıyorum .. Bız esımle 3 senelık sevgılılık donemı sonrası ağustos ayında evlendık .. 4 aylık evlılık surecımızde sureklı kavgalar oldu bunu hep evlılık donemıne yenı alısma surecı olarak dusundum .. Fakat artık esımın sureklı her kavgada olmuyorsa bosanalım demesınden oldukca yoruldum .. Esım sureklı kendı ısteklerını yapabılmek adına kavga cıkarıyor mesela bu aksam kavga ettık yarın bırsey yapacak ve ben buna tepkı gostereceğım bunu bılıyor kavga edıp huzursuzluk cıkartıp ıstedıklerını yapıyor .. Sonrasında hıc bırsey olmamıs gıbı hayatına devam edıyor bendende hıc bır kavga olmamıs gıbı davranmamı ıstıyor .. Dun aksam esımın eskı esının teyzesı vefat etmıs cenazeye gıdebılır mıyım dedı bende bunun cok sacma oldugunu belırttım dun aksam hıc bısey yoktu konu kapandı sabah ıse durduk yere kavga cıkarttı ve bu saat oldu hala tek bır mesaj bıle yok bence cenazeye gıttı zaten .. ve sureklı bana bosanalım dıyıp duruyordu bu kavga da oldugu gıbı beynımın ıcıne o kadar bosanmayı soktu kı artık bende tamam dıyorum dırek ama tabı bı ıcraat yok artık evı otel olarak kulllanacak bır tek gecelerı eve gelecekmıs sızce ne yapmalıyım

Bence sen de çek biraz kendini. İstediklerini nasıl yaptıracağını bulmuş kullanıyor bunu. Ben olsam nasıl davranıyorsa ona öyle davranırdım. Nasıl hissettiğini anlar belki. Anlamıyorsa da bu artık onun sınavı olur boşanıp boşanmayacağına öyle karar verirsin.

Ne yapacaksınız boşanacaksınız tabi ki. Çok iyi huyları olsa ilk eşi boşamazdı adamı.
Gelecek görünmüyor pek size.
Bosanmis insanlara kulp takmayi biraksak mi? Iki insan anlasamazsa bosanir, vay efendim niye boşanmış kim bilir diye yaftalamak canice.

Konu sahibi bence fazla abartiyorsunuz, demek ki teyze ile aralari iyimis ve seviyormus.

Boşanalim laflari ve eve sadece geceleri geleceğini söylemesi tabi kabul edilir değil

Hiç de canice değil,her şeyi biz yaşamayacağız başkalarının yaşadığından da ders çıkarmak lazım..kadınların büyük çoğunluğu kolay kolay boşanmıyor,boşanan kadınlara değil ama erkek tarafına bi iki kere bakmak lazım kadın bunu neden boşadı diye

Bosanin

Yemin ederim size suan metrodayım böyle içim o kadar huzursuz ki çocuk gibiyim annemi özledim gidip konuyu anlatıp huzursuz olmalarını istemiyorum ama cok içim acıyor bunu hissediyorum ben mutlu bir evde büyüdüm ama sürekli karşımda huzursuz bir adam görüyorum sen böyle değildin benim yüzümden mi değiştin ben mi seni kırıyorum da böyle yapıyorsun dediğimde evlendik artık ne bekliyorsun ki diyor evde kusura bakmayın nolur ama tuvalette bile telefonla oyun oynuyor yatağa girdiğimizde evde otururken sürekli oyun oynuyor evde olduğun da da cinsel hayatımızda sadece o istediğinde ve kendisi rahatladıktan sonra telefonu alıp oyuna devam ediyor ben kaldım böyle ve sizden başka suan sığınacak kimsem yok size anlatabildim sadece

Cenaze bu gitse ne olur diyorum ben

Yaş sopayla dövebilirsiniz mesela? Yani bilmiyorum ne tür hayatlar yaşanıyor. Esiniz bu huylarini evlenmeden önce fark etmişmiydiniz? Adam gelcek bile isteye kavga cikarip bosanalim biz diyecek. Kapi orda, defolup gidebilir. Cok yakin bir arkadaşınızın başına gelse ona nasil nasihat ederdiniz, birde böyle bakın bi olaya. Allah kolaylık versin.

Eşiniz aşırı bencil,cinsellikte bile sadece kendini tatmin ediyor ve oyuna devam ediyor öyle mi ??????Gerçekten işiniz zor. ilk eşinden neden boşandığı belli,böyle bencil,ben merkezci adamlarla ömür geçmez. İnsanın ömrünü yer, çıldırtır sonrada karşınıza geçip "ben ne yapıyorum ki sen buyutuyorsun git tedavi ol" der.

Ne yapacaksınız boşanacaksınız tabi ki. Çok iyi huyları olsa ilk eşi boşamazdı adamı.
Gelecek görünmüyor pek size.
Yorumu beğenmemişsiniz ama çok haklı bir yorum bence. Burada ve çevremizde bir sürü kadının hikayelerine şahit oluyoruz. Eşim dövüyor, sövüyor, aldatıyor ama boşanmak istemiyorum diyen, evliliğimi nasıl kurtarırım diye soran kadınlar çoğunlukta. Kötü adama bile yapışıp kalan medet uman kadınlar varken, iyi adamı kimse kolay kolay boşamaz, kendimizi kandırmayalım. Derseniz ki belki ilk evlendiği kadın kötüydü, amenna, ama o zaman da konu sahibinin bu konuyla burada ne işi var diye sormak lazım.

Yemin ederim ki tam da böyle bir evlenmeden önce hiç böyle biri değildi dün hastahanedeydüm ciğerlerimi üşütmüşüm ve o kahvede oyun oynuyordu eve geldi aksam 9 da bana diyor ki haftaya çok güzel bir yere götüreceğim seni Allah askına ben ölüyorum hastanedeyim o kahvede gelip gideceğiz diyor bu nasıl bir gamsızlık bu nasıl insanlık

Şuan sadece anneme sarılıp çok yoruldum diye ağlamak istiyorum

Cift terapisi oneriyorum. Iletisim kopuklugunuz dusunmeden bosanma kararlariniz var karsilikli. Duzelirse durumlar iyi olur yoksa bir omur gecmez zamana yayarak bosanmayi dusunun derim.

Cift terapisi oneriyorum. Iletisim kopuklugunuz dusunmeden bosanma kararlariniz var karsilikli. Duzelirse durumlar iyi olur yoksa bir omur gecmez zamana yayarak bosanmayi dusunun derim.
Gelmez öyle konuşarak anlayabileceğiniz biri de değil cok üzülüyorum tek bildiğim bu içim kahroluyor ama elimden de pek bişey gelmiyor

Valla kadın kolay boşanmıyor burda bile konularda görüyoruz aldatılsa boşanmaz, dövülse boşanmaz. Yani diyeceğim o ki bir erkeği kadın boşamışsa kim bilir neler çekmiştir de kaldıramıştır en son raddede boşamıştır. O yüzden ikinci evliliğini yapan erkeklerin ilk evliliği niye bitmiş onu araştırıp öğrenilebiiyorsa öğrenmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…