Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstemiyorum korkuyorum diyor ama bu şekilde kendi hayatından vazgeçmiyor onun doğrusuna inanıyor bu şekilde yapmam gerek diyor.. süreci yönetemedim ama aynı şekilde devam edicem diyor gitme gün sayısına. Güne saate takılı kalma mutlu olmaya odaklan diyor
Anneniz nasil sabretmiş hocam bize ne önerir acaba.. bende yıkmak istemiyorum ama bu şekilde kendim çok farklı bir insana dönüştüm yani agresif sinirli sürekli bağıran anlaşılmadıgim icin.. psikolojim bozuldu bu durumdan
Sanıyorum annem bize odaklandı. Babamı kenarda tuttu sonrasında babam da dahil oldu gibi düşünüyorum. Ama annem yapı itibariyle farklı biri. Babama bağırıp çağırdığını sanmıyorum. Oturup konuşmuş. Sen her gittiğinde evinde olmaktan daha hayırlı işler yapiyorsan git. Ama yok boş muhabbetine dünya kurtariyorsan burada senden hayır bekleyen bir ailen var dediğini demişti. Babamda gerçekten makul bir adamdı. Annemin bu sözünü ciddiye almıştır eminim. Çünkü söylenen sözlere kıymet veren biriydi. Belki oradan saygı duyduğu birine bir başkasi aracıligiyla haber gönderip bu derdinizden bahsedebilirsiniz.
Yaptigi ibadet kabul olur mu boyle es olan birine hic sanmiyorum. Bosanin hic ugrasmaya degmez birde aklinca manipule etmeye calisiyor sizi yarim akilli.
Güler yüzle düzelir miymis. Bir de sen bunu ciddiye alıp uygulamaya mi çalıştın. Önce o bir evi olduğunu farketsin. Din adı altında ne halt yedikleri belli olmadıkları, saçma sapan şeylerle beyinlerini doldurduklari yerleri eşine tercih etmesin. Önce koca olsun da onda sonra beklesin birseyler. Ben size yine diyorum. Örneğini birebir gördüm. Bir sure sonra eşiniz için bu kim diyecek aşamaya geleceksiniz. Sizden de beklentileri aşırılaşacak. Gerçekten kaçman gereken bir yerdesin.