Merhaba kizlar burayı hep uzaktan okurdum artık içimi dökmek istiyorum.. yaklaşık 2 seneye yaklaşan evliligim var severek evlendik evlendikten sonra şehir dışı gurbete gittim. Eşimin dini hassasiyeti yüksek bir insandı bunu biliyordum. Evlendikten kısa bir süre sonra 2 3 aylık evliyken eşim dini bir yerlere gitmeye başladı sabah gidip gece geliyor.. ( saat dilimi cok uzun gece 2 3 genellikle 2 ) tabi bu bizde büyük sorun oldu ben sürekli yalnız kalıyorum diye ağlamaya başladım. Eşimin tek savunması kötü bir yere gitmiyorum kumar alkol başka yer değil Allah rızası için yapıyorum oldu. Ben de Allah rizasina hayatımda önem vermeye çalışıyorum ama onun yaptığı şeyi doğru bulmuyorum. Sürekli eve geç gelir işi rahat olduğu icin gündüz de oraya gider orda daha mutlu olduğunu düşünüyorum bazen evden kaçmak için gittiğini söylüyor. Uzun zamandır ayrı yaşıyoruz artık yol ayrımına geldik. Yapamıyorum bu evliliği görülmediğimi , yok sayildigimi hissediyorum. Onun bana dediği şey birlikteyken mutlu olmaya odaklan birlikte mutlu vakit geçirelim. Bir gün öncesi ya cok gec gelmiş oluyor veya kısıtlı zaman olmuş oluyor orada ben ona güler yüz ve mutluluk göstermem gerekiyormus gece 12 de gelince kapıyı mutlu açmam gerekiyormuş vs vs. Siz olsanız ne yaparsınız Allah rızası için gittiği bir yol yöntemin yanlış orta yolu bulalım bu gitme gün sayısını biraz olsun azalt indir dediğim de cok tepki gösteriyor ben bu şekilde istiyorum diye diretiyor. İstememiş olsam ona hiç gitme derim ama o bunu görmüyor orta yolu bulmak değil kendi dediğimi yaptirmak olarak algılıyor. Siz olsanız ne yaparsınız çocuk yok?