E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pink_dream
-
Hayır o olduğumu hiç sanmıyorumgamyoncuiremsu
Belki ablan seni kiskaniyordur, bunu üzülerek söylüyorum ama malesef birbirini kiskanan kardesler vardir.
Bu yüzdende sen basarili olmaya calis, yani en azindan üzgünlügünü ona cok belli etme, mutlu ve olumlu görün.
Sen kiskanmasada belki de hayatinda yaptigi yanlislaran dolayi, aile icinde seni daha ezik göstermeye calisiyordur ki, yaptigi hatalari kapata bilmek icin veya ,
herkesin sana odaklanmasi icin , veya ne bilim, vardir kendine göre bi bildigi.
Bu yüzden bence sen onunla konustugunda oda tekrar böyle yaptiginda direk neden böyle yaptigini sor.
Sen biraz üzerine git.
O seni üzmeye calistiginda üzülme kendinden ödün verme, cok emin görün, bak birdaha yaparmi?
Tabii bu da zaman gerektiren birsey.
İYİKİ DEĞİLSİN, İYİKİ BENDE ABLAN DEĞİLİM...
EMİNİM ABLAN BU YAZDIKLARINI OKUSA ÇOK ÜZÜLÜRDÜ...
EMİN OL O SENİ SEVDİĞİ İÇİN İYİ OLMANI, İYİ İNSANLARLA ARKADAŞ OLMANI İSTİYORDUR.
YAŞIN KAÇ BİLMİYORUM AMA İNŞALLAH BU DUYDUĞUN HİS KİN DEĞİLDİR VE EN YAKIN ZAMANDA ATLATIRSIN DÜZELİRSİNİZ....:teselli:
hayatta her koşulda hepimizin dertleri tasaları kafamızı taktığımız konular ya da
olaylar oluyor inanın o kadar bos ki o kadar anlamsız ki bunu anlamam sadece
iki günümü aldı hayata bakış açım evet tam iki günde değişti
bir insanın gözlerinizin önünde eridiğinizi ve hayata tutunma sansının % 0 olduğunu
ve yasamak için çaba sarfettiğini gördüğünüz zaman ne amlamsız konulara takıldığımızı
anlıyoruz sadece bir saatinizi ayırıp hastaneyi dolaşmaya gidin sadece bir saat
ALLAH kolaylık ve sabır versin o zaman sizeYazdılarınıza elbetteki katılıyorum o hastanelerde ben de çok sabahladım yeri geldi yakınlarım için yeri geldi kendim kaldımbenneyaptımkiama inanın insan ne yazıkki fıtratından mıdır nedir içinde bulunduğu durum içinde iken bunları ne yazık ki ikinci planda kalıyor yanlış ama ne yazık ki durum böyle bu tabi ki acı bir durum farkındayım yasakkelimesenağlamaCADIARZU
@ gbk:
Ne demek birbirini kiskanan kardes olurmu?
Ay iyicie sacmaladin heralde, tabiiki oluyor malesef, normalinde tabii olammasi gerekiyor, adi üzerinde kardes.
Ama hayatda hersey oluyor, annesini babasini öldüren cocuk olurda, kardesini kiskanan ablami olmicak??
Malesef hayatda hersey güllül gülüstanlik degildir.
Hertürlü insanlar var, aileler ici dahil.
Ve ben ablasi illa kiskaniyor demiyorum anlamda veremedim, ama sanirim kompleksi var, her ne icinse, ve kendini daha iyi göstermek istiyor.
Benim düsüncem bu.
Abla koruma içgüdüsü.Seni korumaya çalışıyordur ablan canım.Hata yapmanı istemiyordur belki ablanın tek hatası seni karşına alıp güzelce konuşmaması.:1closedeyes:
Bence sen ablanı karşına al ve konuş o tarz davranışlarından rahatsız olduğunu söyle.Böyle bi durum yüzünden de bence intihar falan hiç hoş değil.
Ne olursa olsun o senin ablan.Bence senin iyiliğini düşünüyo.a.s.
İşte ne güzel yazmışşınız aslında ama mesele de bu zaten aslında onula ne güzel konuşuyoruz derken bende söz alıyorum sözümü kesip bana hayat tecrübelerini anlatıp beni dinlemiyor varsa yoksa onun tecrübeleri benim çevremdeki ne arkadaşlarımı ne birlikteliklerimi ne de arkadaşlarımın ailelerini hiçbirni sevmiyor ona göre erkes kötü herkes fesat herkes art niyetli iyi olan kişi yok ona göre bende bu şeklide düşünmediğim için suçlu oluyorum ve de ben de saygısız kardeş olmak ıstemedıgım ıcın hep onu dınleyen taraf olup susup onu dınlıyorum gerdcı hos konusmak ıstedıgımde lafım bolunuyor yada hemen haksız olan ben olurum en guzelı susup dınlıyorum o abla ya saygısızlık etmıyım dıyorum yerı gelıyor hakaretlerıne ıthamlarına maruz kalıyorum ...cevap versem kavga cıkcak dıye susuyorum ama nereye kadar susarım bılmıyorum Allah bana sabır versın benı ancak kendinizi benım yerıme koyarak anlayabilirsiniz.Onunla konusmayı denedım ama o hep konusmayı sever dınlemek ve hak vermek ona göre değil o abla ve haklı olan hep o onun gözünde benım haklı olmam %10 bile değil onun gözünde ben herseyın farkındayım ve canım cok ama cok acı verıyor :1no2:
@pink dream ,
evet beni dogru anlamissin,:))))
onun icin ne kendini üz nede kafana tak, bence ablanin tavirlarini daha za tak, umursamazmis gibi görün.
Bence o herkesi cok kötü görüyorsa, ya cok kötü darbeler yedi, ya burnu cok havada vardir öyle insanlar, yada kendi cok kötü.?!
Kac yas var aranizda?
Arkadaslarin cogu , sey demis iste, yok o senin ablan senin iyiligini ister falan, aslinda tabiiki öyle, öylede olmali, ama istisnalar kaydeyi bozmaz, sonucda seni okadar kirmis ki sende birikim yapmis,
sende buraya konu acmisin, bizde ona göre sana yardimci olmaya calisacagiz.
Bence seni birdaha kirdiginda , yüzüne direk söyle beni böyle kirma tavirlarinla konusma benimle.
Baktinki yapiyor sen onu takma, ve sende onu elestir.
Bazi insanlara aynayi gösterince bazi seyleri anliyorlar, malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?