P
pink_dream
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pink_dream
-
Ablanız üzerinizde baskı yaptığı için mi intiharı düşünüyorsunuz..
Arkadaşım böyle bir düşünceye kapıldıysanız bence sizin başka sorunlarınız da var...
Ailenizle (anne-babanızla) oturup konuşun...
Gerekirse -ki bence gerekli- psikolojik yardım alın...
gerçekten bu mu neden...?
ablanız özel hayatınıza müdahale ediyor...
ilgünççç...
canim ablani karşina alip konuşmayii denedinmi?abla kardeş gibi konuş eğer olmadiysa bir arkadaş gibi konuşş ona problemlerini anlat ondan destek beklediğini yaninda olduğunu bilmek istediğni belirtt hiç denedinmi konuşmayi??
bu yüzdenmi intihari düsündünüz...
e o zaman benim on kere intihar etmem gerekiyordu....
ya bence abartiyorsunuz hayatta daha mühim seyler var bosuna büyütüp bunu sorun etmeyin kendinize...
Belki ablan seni kiskaniyordur, bunu üzülerek söylüyorum ama malesef birbirini kiskanan kardesler vardir.
Bu yüzdende sen basarili olmaya calis, yani en azindan üzgünlügünü ona cok belli etme, mutlu ve olumlu görün.
Sen kiskanmasada belki de hayatinda yaptigi yanlislaran dolayi, aile icinde seni daha ezik göstermeye calisiyordur ki, yaptigi hatalari kapata bilmek icin veya ,
herkesin sana odaklanmasi icin , veya ne bilim, vardir kendine göre bi bildigi.
Bu yüzden bence sen onunla konustugunda oda tekrar böyle yaptiginda direk neden böyle yaptigini sor.
Sen biraz üzerine git.
O seni üzmeye calistiginda üzülme kendinden ödün verme, cok emin görün, bak birdaha yaparmi?
Tabii bu da zaman gerektiren birsey.
Sen yoksa benim kardeşimmisin???
Ona anlattiğim herşeyi, yanliş anlayip onun kötülüğünü istediğmi sanip.
Aslinda canimdan çok sevdiğim kardeşimmisin?
Hani sevgilisi için beni üzen ve kiran, onun yanlişarini söylediğimde beni aşağilayip küçük düşüren ve sonun da beni reddeden kardşimmisin?
Eğer o isen beni bir gün anliyacaksin, ama inşallah geç olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?