Oncelikle basiniz sagolsun. Babanizin mekani cennet olsun. Kardesiniz baba figuru ariyor dogal olarak. Ona yardimci olacak dayi, amca yok mu? Size gelince sanirim bebeginizi emziyorsunuz. Psikiyatrist ilac verir. Emzirdiginiz icin kullanamayabilirsiniz, bu nedenle psikologa gidin. Bu arada bebeginizi gule gule buyutun. Esinize soyleyecek soz bulamiyorum. Bence kendi haline salin gitsin. Asiri ilgi mi gosterdiniz ki simardi? Kendini bulunmaz hint kumasi mi saniyor ki? Nedense hep hamilelik ve lohusalik donemlerinde erkekler bu tip tavirlar sergiler. Onlara ne oluyor anlamiyorum. Cocuga bakip buyuten, yeni durumuna alismak zorunda olan kadinken erkeklerin hormanlari degisiyor, cok garip. Esinizin size bir daha kufur etmesine izin vermeyin. Saygi kalmazsa sevgi de kalmaz. Ne soyleyecegimi bilemedim, esinize cok sinirlendim. Tam kardesinizi yaniniza alsaniz belki esiniz babalik sevgisi verir, bir erkek modeli olur diyecektim ki, esinizin agzinin bozuldugunu gorunce olmayacagini anladim. Cunku cocuga kotu ornek olur.