- 12 Haziran 2014
- 546
- 312
-
- Konu Sahibi onlygodcanjudgeme
Senden önce eşin gitmeli doktora.
eşinize tam olarak nasıl anlattınız ne dediniz ?
çok ama çok abartmış eşin.
bence de bebişinin al annene git.
Teşekkür ederim.. Gerçekten çok zor BABASIZ olmak...Gözlerim doldu yazdıklarını okurken özellikle babanla ilgili olanları... Çok üzüldüm canım başın sağolsun rabbim babanın mekanını cennet eylesin kim bilir ne kadar zordur ama işte sabretmekten ve onun için dua etmekten başka ne çare gelir elden... Eşine gelince, onlar nasıl sözler öyle ne varki ortada o kelimeleri kullanıyor valla şaştım kaldım. Bir adamın karısına bunları söyleyebilmesi için kadının ne yapmış olması gerekirki aklımın sınırları almadı ne yalan söyleyeyim
Sabırlı değilim aslında telefonu kapatmayıp aksine bende ona laf söylrmek istedim ama değmezdi... Ve zaten şoka girmiştim söylediklerinden...Öncelikle başınız sağolsun.Allah mekanını cennet eylesin babanızın.
Sizden önce eşinizin tedavi olması gerçekten iyi olur.
Zira çok sabırlı olduğunuz kanaatindeyim.İnsan eşine bu kadar ağır küfür nasıl eder aklım almıyor.Hem yeni annesiniz hemde babanızın vefaatı olalı çok olmamış.
Eşim sorun ne birşeymi oldu dedi bende yazdıgım msjı kopyalıyorum
Bişey olmadı babamı çok özlüyorum hep rüyamda grüyorum hiç bişey yapmak istrmıyorum kendimi cok mutsuz hıssedıyorum bebegımle cıkıp hava almakyurumek ıstıyorum.çok degersiz hssediyorm kendmi niye böyle oldu anlayamadm bugün işin olmasa giderdik hastaneye..
Yazdım eşime ama bunca yazdıgım şeyden çıkarttığı o anlam beni şoka uğrattı. Mutsuzsam defolup gidecekmişim... bende hayırdır ne bu msjlar ben sadece destek istedim sendeb senle ilgli bir sorun yokki dedm ve beni arayıp o iğrenç lafları söyledi...