- 8 Kasım 2018
- 5.735
- 13.828
- 248
Kimse emzir emzirme demiyorki?Ya aman gercekten insanlar yargilamaya yer ariyor. Konu sahibi yerine ben sinir oldum. Size ne yahu, ister hic emzirmez, ister 5 yasina kadar emzirir, ister emzik gibi kullaniyor der. Yok ihtiyaci varmis da, oyle denir miymis de.
Konu sahibi, sizi anliyorum. Bence de sutten kesmenin zamani gelmis. Kademeli olarak azaltip, birkac aya kesin basarabiliyirsaniz. Kolayliklar diliyorum.
Kesmek icin erken diyen var, kullaniyor demesine laf giydiren var, var da var. Ayrica inek sutunu ben de tercih etmem ama 1 yasindan sonra verilebilecek besinler arasinda. Kadin isterse verir yani. Benim yorumum bunlaraydi daha cok.Kimse emzir emzirme demiyorki?
Kendisi yargı dagıtmıs bikac sayfa geride.
Yok mamaların icinde neler neler var,yok eskiledr mama mı? Bilmis.
Eskileri baz alacaksak elimizde bez de yıkayalım?
O teknolojiyle simdiki teknoloji bir mi?
Eskiler mama bilmemis,dayamıs pirinc ununu.
Pirimc unu cok mu saglıklı
benim hikayem şöyle; 11 aylikken ayni odada uyuyorduk. ben ne zaman yatsam o yarim saat sonra emmek ıstiyordu. 10da yatarsam 10.30da, 1de yatarsam 1.30da. yani benim kokumu alinca kalkiyordu..ben de odaya girmeyi biraktim. 5te uyandi 5-10 dakika agladi geri uyudu, 6da uyandi ayni sekilde, 7de uyaninca gunaydin dedim aldim.Bu defa da güvenli bağlanma olmuyor
bizlerde hep seker var. annem o kadar pisman ki. yuzunden belli. hic emzirmemis bizi. ikimize de dayamis pirinc ununu, cici bebeyi. simdi bizi doktora kendi goturuyor mesela. sorumlu hissediyor.Eskiler mama bilmemis,dayamıs pirinc ununu.
Pirimc unu cok mu saglıklı
Benim kızım 1 yasındabizlerde hep seker var. annem o kadar pisman ki. yuzunden belli. hic emzirmemis bizi. ikimize de dayamis pirinc ununu, cici bebeyi. simdi bizi doktora kendi goturuyor mesela. sorumlu hissediyor.
Almancı mısınızYa gercekten insani pisman ediyorsunuz, bunu bir alman sayfasina sorsaydim
Yorumlar o kadar farkli olurdu ki anlayisla kirmadan güzelce, ama Maalesef bizim kadinlarimiz böyle illa igneleyecek gömecek
Güzelce cevap ve akil veren herkese cok test ediyorum Allah razi olsun verdiginiz akillar cok degerli benim icin, mutlaka bunlardan yola cikarak insallah en kisa zamanda bizde rahata kavusuruz hakkinizi helal edin
Mamayı desteklemeyen anneler nerde kötü damgası yiyor?
Ama siz sunu atlamıssınız EMMEYEN BEBEKLER VAR!
Kızım 3 aydan sonra meme redii yasadı,naptıysak dönmedi.
1 yasında hala sagıp veriyorm.
Sagmak emzirmekten daha zor.
Ama emziren anneler,mama verem annelei keyfinden veriyor sanıyor.
Yok oyle bisey.
Valla hışımla açtım konuyu başlığı görünceSaçma sapan başlık açmasanız artık ya
inek sutune alternatif bir diger dogal süt olarak keçi sütünü de deneyebilirsiniz. markette organigini rahatca bulabileceginizi düşünüyorum yasadiginiz ulkede. keçi sutunun proteinlerinin inek sutunden daha kucuk oldugu icin bebekler icin daha faydali oldugu söyleniyor.Ya gercekten insani pisman ediyorsunuz, bunu bir alman sayfasina sorsaydim
Size çok sert çıkılmış. Fakat siz bebeğiniz hakkında kötü bir sey dememissiniz ki. Anme olmak çok zordur siz de bu zorluğa çözüm aramışsınız. Ben de kendimi bildim bileli inek sütü içerim evden hiç eksik olmazdı gayette sağlıklıyım. Hic devam sütü kullanılmamış. Kakao konusunu bilmiyorum. Ama devam sütü konusunda katkı madde çoktur. Bir de simdiki anneler çok bilinçli çok güzel ama biraz abartılıyor mu acaba ? Eskiden anneler bebeklere bildiğimiz çorba falan icirirmiş doğru demiyorum ama hepimiz de gayet sağlıklı yetişkinleriz. En iyisini doktorlar bilir doktorunuza danışın derim. Burada herkes kendi bildiğince yorum yapar.Cevaplar icin tesekkürlerler
Öncelikle kullaniyor derken emzik olarak demek istedim
2. ben gayer iyi arastirdim ve cocuk doktoruma danistim , tam 15 ay emzirdim ve kesinlikle devam sütü vermeyecegim asil siz arastirin o devam sütünün icinde neler var! Kakao yu ise baslarda tatlandirmak icin koymak istedim, bu arada yurt disinda yasiyorum 28 yasindaylm ve gayet bilincliyim, 1 Yasindan sonra bebekler gayette inek sütü icebilir! Bence önce siz arastirin yargilamamadan
Size çok sert çıkılmış. Fakat siz bebeğiniz hakkında kötü bir sey dememissiniz ki. Anme olmak çok zordur siz de bu zorluğa çözüm aramışsınız. Ben de kendimi bildim bileli inek sütü içerim evden hiç eksik olmazdı gayette sağlıklıyım. Hic devam sütü kullanılmamış. Kakao konusunu bilmiyorum. Ama devam sütü konusunda katkı madde çoktur. Bir de simdiki anneler çok bilinçli çok güzel ama biraz abartılıyor mu acaba ? Eskiden anneler bebeklere bildiğimiz çorba falan icirirmiş doğru demiyorum ama hepimiz de gayet sağlıklı yetişkinleriz. En iyisini doktorlar bilir doktorunuza danışın derim. Burada herkes kendi bildiğince yorum yapar.
Bal ve pekmez sağlıklı olarak bilinse de çok fazla şeker içerir sanki o yaşta bebeğe doğru olmazAçtığınız başlık yüzünden hazırlıklı olun çok biliyorumcular var burada onlar konudan bağımsız önce başlığınızı yargılayacaklar..diğer meseleye gelince odası acilen ayrılmalı.. Kakao fikri pek iyi bir fikir değil sanki onun yerine bal pekmez gibi birşeyler olabilir sanki.. Ama odasını ayırıp kendisine ait ortamı olduğunu ona hissettirmeniz lazım bence..
İnek sütünün zararlarını okudunuz mu hiç? Devam sütü zararlı derken? Hiç emziremeyen anneler ne yapsın peki? Bebeklerini zararları şeylerle mi besliyorlar. Akıllı ve iyi doktorlar 2 yaşından önce inek sütünü önermiyor. Niye önermiyor bi araştırın.Haklsiniz fakat Maalesef o devam sütüde cok sagliksiz icinde neler neler var, o yüzden dogal seyler vermek istiyorum, aliskanlik oldugunun bende farkindayim mesela bu gece yine hic Uyutmadi
Mamayı desteklemeyen anneler nerde kötü damgası yiyor?
Ama siz sunu atlamıssınız EMMEYEN BEBEKLER VAR!
Kızım 3 aydan sonra meme redii yasadı,naptıysak dönmedi.
1 yasında hala sagıp veriyorm.
Sagmak emzirmekten daha zor.
Ama emziren anneler,mama verem annelei keyfinden veriyor sanıyor.
Yok oyle bisey.
Icemezler. 40 yaşındaki insan da içemez. Siz inek sütünün zararlarını biliyor musunuz? Insanın vücut sistemi ve bağırsakları inek sütü icin uygun degil kakao inek sütünden iyidir size o kadar söyleyim.Inek sütü fermente olduğu zaman iyidir. Yoğurdunu yaparsınız bu prebiyotiktir tek başına inek sütünün insan vücuduna yarari olmadığı gibi zararı varCevaplar icin tesekkürlerler
Öncelikle kullaniyor derken emzik olarak demek istedim
2. ben gayer iyi arastirdim ve cocuk doktoruma danistim , tam 15 ay emzirdim ve kesinlikle devam sütü vermeyecegim asil siz arastirin o devam sütünün icinde neler var! Kakao yu ise baslarda tatlandirmak icin koymak istedim, bu arada yurt disinda yasiyorum 28 yasindaylm ve gayet bilincliyim, 1 Yasindan sonra bebekler gayette inek sütü icebilir! Bence önce siz arastirin yargilamamadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?