Cok yoruldum.. beni kullaniyor

Ya aman gercekten insanlar yargilamaya yer ariyor. Konu sahibi yerine ben sinir oldum. Size ne yahu, ister hic emzirmez, ister 5 yasina kadar emzirir, ister emzik gibi kullaniyor der. Yok ihtiyaci varmis da, oyle denir miymis de.

Konu sahibi, sizi anliyorum. Bence de sutten kesmenin zamani gelmis. Kademeli olarak azaltip, birkac aya kesin basarabiliyirsaniz. Kolayliklar diliyorum.

Ya aman gercekten insanlar yargilamaya yer ariyor. Konu sahibi yerine ben sinir oldum. Size ne yahu, ister hic emzirmez, ister 5 yasina kadar emzirir, ister emzik gibi kullaniyor der. Yok ihtiyaci varmis da, oyle denir miymis de.

Konu sahibi, sizi anliyorum. Bence de sutten kesmenin zamani gelmis. Kademeli olarak azaltip, birkac aya kesin basarabiliyirsaniz. Kolayliklar diliyorum.
Kimse emzir emzirme demiyorki?
Kendisi yargı dagıtmıs bikac sayfa geride.
Yok mamaların icinde neler neler var,yok eskiledr mama mı? Bilmis.
Eskileri baz alacaksak elimizde bez de yıkayalım?
O teknolojiyle simdiki teknoloji bir mi?
Eskiler mama bilmemis,dayamıs pirinc ununu.
Pirimc unu cok mu saglıklı😂

Kimse emzir emzirme demiyorki?
Kendisi yargı dagıtmıs bikac sayfa geride.
Yok mamaların icinde neler neler var,yok eskiledr mama mı? Bilmis.
Eskileri baz alacaksak elimizde bez de yıkayalım?
O teknolojiyle simdiki teknoloji bir mi?
Kesmek icin erken diyen var, kullaniyor demesine laf giydiren var, var da var. Ayrica inek sutunu ben de tercih etmem ama 1 yasindan sonra verilebilecek besinler arasinda. Kadin isterse verir yani. Benim yorumum bunlaraydi daha cok.

Bu defa da güvenli bağlanma olmuyor :(
benim hikayem şöyle; 11 aylikken ayni odada uyuyorduk. ben ne zaman yatsam o yarim saat sonra emmek ıstiyordu. 10da yatarsam 10.30da, 1de yatarsam 1.30da. yani benim kokumu alinca kalkiyordu..ben de odaya girmeyi biraktim. 5te uyandi 5-10 dakika agladi geri uyudu, 6da uyandi ayni sekilde, 7de uyaninca gunaydin dedim aldim.

yani cocugu gece uyuması icin aglamaya bırakmadım. gerci sonra bunu yapmadigima cok pisman oldum.

bizlerde hep seker var. annem o kadar pisman ki. yuzunden belli. hic emzirmemis bizi. ikimize de dayamis pirinc ununu, cici bebeyi. simdi bizi doktora kendi goturuyor mesela. sorumlu hissediyor.

bizlerde hep seker var. annem o kadar pisman ki. yuzunden belli. hic emzirmemis bizi. ikimize de dayamis pirinc ununu, cici bebeyi. simdi bizi doktora kendi goturuyor mesela. sorumlu hissediyor.
Benim kızım 1 yasında
Ek gıdaya gectiğimizi duyan elinde cicibebeyle geldi🤦🏻‍♀️
Ben vermiyorm market bisküvisi
Oturup magnolia yaptık yedik hepsini😂
En son dedim yeter bize de zarar.
Hala kvde flan ver artık diye darlıyor direniyorz bakalım😣

Ya gercekten insani pisman ediyorsunuz, bunu bir alman sayfasina sorsaydim
Yorumlar o kadar farkli olurdu ki anlayisla kirmadan güzelce, ama Maalesef bizim kadinlarimiz böyle illa igneleyecek gömecek

Güzelce cevap ve akil veren herkese cok test ediyorum Allah razi olsun verdiginiz akillar cok degerli benim icin, mutlaka bunlardan yola cikarak insallah en kisa zamanda bizde rahata kavusuruz hakkinizi helal edin🙏🙏☺️☺️

Yorumlar o kadar farkli olurdu ki anlayisla kirmadan güzelce, ama Maalesef bizim kadinlarimiz böyle illa igneleyecek gömecek

Güzelce cevap ve akil veren herkese cok test ediyorum Allah razi olsun verdiginiz akillar cok degerli benim icin, mutlaka bunlardan yola cikarak insallah en kisa zamanda bizde rahata kavusuruz hakkinizi helal edin🙏🙏☺️☺️
Almancı mısınız

Mamayı desteklemeyen anneler nerde kötü damgası yiyor?
Ama siz sunu atlamıssınız EMMEYEN BEBEKLER VAR!
Kızım 3 aydan sonra meme redii yasadı,naptıysak dönmedi.
1 yasında hala sagıp veriyorm.
Sagmak emzirmekten daha zor.
Ama emziren anneler,mama verem annelei keyfinden veriyor sanıyor.
Yok oyle bisey.

Hatta vücudun deforme olması ve uykusuzluğun daha çok olması dışında mama vermek bana göre daha zor.

Maddi olarak zaten tartışılmaz.

Kaynat , belli bir seviyeye getir ver , dezenfekte et tekrar hazırla, yanında taşı.

Yine mukemmel anneler toplanmis bir araya tepeden tepeden konusarak ayyyyy cocuguna ne diyosunnnnn e pisss anne modundakiler :) hic sıkma canini kimse kimsenin annelgine laf edemez ! Kullaniyor demis nolmus benim kizimda bariz show yapar.bir sey icin aglasin oksurmeler baslar numaralar baslar :) bana ihtiyaci olsada kullanmaya calisiyor bariz yani :) ne kadar merakli insanlar acık aramaya.herkes anneliigni kendi evladina saklasin.

biz de ayni durumdayiz geceleri yalnizca.eminimki su sana ohtiyaci varcilarin evlatlati bu konimda olmadigindan rahat rahat konusuyorlar :) sabaha kadr memem acik uyuyorum ona ragmen agliyor ve bende ne yazikki bugunlere vicda yapa yapa geldim.muthis uyku duzenimiz vardi ne zaman aglasa bana ohtiyaci var diye meme verdim geceleri aonuc simdi ikimizde uyumuyoruz asla saglikli bulmuuyorum cunku uyumadikca sinirlerim harab oluyor kendisi huysuz mutsiz oluyor..yani her zaman emzirme mukemmel bir durum degil bunu olesiye yuceltmekten sisirmekten bıkmadi insanlar.
Gecen aksam mama verdim 2saat gevmeden agladi vermedim oturdu yatakta agladi direndim pispisladm uyudu ama uykulu oldugu icin oldu bu durum genelde agladikca aciliyo uykusu acildikca sinirleniyo simdilik bende bilmiyorim 12 aylik oldugundn kesme durumua soz konusu degil henuz

☺️☺️
inek sutune alternatif bir diger dogal süt olarak keçi sütünü de deneyebilirsiniz. markette organigini rahatca bulabileceginizi düşünüyorum yasadiginiz ulkede. keçi sutunun proteinlerinin inek sutunden daha kucuk oldugu icin bebekler icin daha faydali oldugu söyleniyor.

A bu arada bizim doktorumuz gece uyandiinda sut degil ama ayran verin dedi hem uyur dedi :)))) acikiyor kizim cunku biz denedik uyku arasinda almadi belki sizinki alir az once yatmadan icirdik o zaman icti :) pipetli sulukla veriyorum

Cevaplar icin tesekkürlerler
Öncelikle kullaniyor derken emzik olarak demek istedim
2. ben gayer iyi arastirdim ve cocuk doktoruma danistim , tam 15 ay emzirdim ve kesinlikle devam sütü vermeyecegim asil siz arastirin o devam sütünün icinde neler var! Kakao yu ise baslarda tatlandirmak icin koymak istedim, bu arada yurt disinda yasiyorum 28 yasindaylm ve gayet bilincliyim, 1 Yasindan sonra bebekler gayette inek sütü icebilir! Bence önce siz arastirin yargilamamadan
Size çok sert çıkılmış. Fakat siz bebeğiniz hakkında kötü bir sey dememissiniz ki. Anme olmak çok zordur siz de bu zorluğa çözüm aramışsınız. Ben de kendimi bildim bileli inek sütü içerim evden hiç eksik olmazdı gayette sağlıklıyım. Hic devam sütü kullanılmamış. Kakao konusunu bilmiyorum. Ama devam sütü konusunda katkı madde çoktur. Bir de simdiki anneler çok bilinçli çok güzel ama biraz abartılıyor mu acaba ? Eskiden anneler bebeklere bildiğimiz çorba falan icirirmiş doğru demiyorum ama hepimiz de gayet sağlıklı yetişkinleriz. En iyisini doktorlar bilir doktorunuza danışın derim. Burada herkes kendi bildiğince yorum yapar.

Size çok sert çıkılmış. Fakat siz bebeğiniz hakkında kötü bir sey dememissiniz ki. Anme olmak çok zordur siz de bu zorluğa çözüm aramışsınız. Ben de kendimi bildim bileli inek sütü içerim evden hiç eksik olmazdı gayette sağlıklıyım. Hic devam sütü kullanılmamış. Kakao konusunu bilmiyorum. Ama devam sütü konusunda katkı madde çoktur. Bir de simdiki anneler çok bilinçli çok güzel ama biraz abartılıyor mu acaba ? Eskiden anneler bebeklere bildiğimiz çorba falan icirirmiş doğru demiyorum ama hepimiz de gayet sağlıklı yetişkinleriz. En iyisini doktorlar bilir doktorunuza danışın derim. Burada herkes kendi bildiğince yorum yapar.

Cok sagolun haklsiniz l🙏🙏🙏

Açtığınız başlık yüzünden hazırlıklı olun çok biliyorumcular var burada onlar konudan bağımsız önce başlığınızı yargılayacaklar..diğer meseleye gelince odası acilen ayrılmalı.. Kakao fikri pek iyi bir fikir değil sanki onun yerine bal pekmez gibi birşeyler olabilir sanki.. Ama odasını ayırıp kendisine ait ortamı olduğunu ona hissettirmeniz lazım bence..
Bal ve pekmez sağlıklı olarak bilinse de çok fazla şeker içerir sanki o yaşta bebeğe doğru olmaz :kk77:

Haklsiniz fakat Maalesef o devam sütüde cok sagliksiz icinde neler neler var, o yüzden dogal seyler vermek istiyorum, aliskanlik oldugunun bende farkindayim mesela bu gece yine hic Uyutmadi
İnek sütünün zararlarını okudunuz mu hiç? Devam sütü zararlı derken? Hiç emziremeyen anneler ne yapsın peki? Bebeklerini zararları şeylerle mi besliyorlar. Akıllı ve iyi doktorlar 2 yaşından önce inek sütünü önermiyor. Niye önermiyor bi araştırın.

Mamayı desteklemeyen anneler nerde kötü damgası yiyor?
Ama siz sunu atlamıssınız EMMEYEN BEBEKLER VAR!
Kızım 3 aydan sonra meme redii yasadı,naptıysak dönmedi.
1 yasında hala sagıp veriyorm.
Sagmak emzirmekten daha zor.
Ama emziren anneler,mama verem annelei keyfinden veriyor sanıyor.
Yok oyle bisey.

Ben bunu asla söylemem her anneye saygi duyarim, mama vermek bile zor gece kalk hazirla, hele sagmak ilk haftalarda
Sütüm gelsin diye hep sagdim
Gögüslerim paramparca oldu ama basardm sütüm geldi gelmeseydi tabiiki mama verecektim, ama bunca ugrastiktan sonra vermek istemiyorum bu en dogla
Hakkim sanirim:)

Cevaplar icin tesekkürlerler
Öncelikle kullaniyor derken emzik olarak demek istedim
2. ben gayer iyi arastirdim ve cocuk doktoruma danistim , tam 15 ay emzirdim ve kesinlikle devam sütü vermeyecegim asil siz arastirin o devam sütünün icinde neler var! Kakao yu ise baslarda tatlandirmak icin koymak istedim, bu arada yurt disinda yasiyorum 28 yasindaylm ve gayet bilincliyim, 1 Yasindan sonra bebekler gayette inek sütü icebilir! Bence önce siz arastirin yargilamamadan
Icemezler. 40 yaşındaki insan da içemez. Siz inek sütünün zararlarını biliyor musunuz? Insanın vücut sistemi ve bağırsakları inek sütü icin uygun degil kakao inek sütünden iyidir size o kadar söyleyim.Inek sütü fermente olduğu zaman iyidir. Yoğurdunu yaparsınız bu prebiyotiktir tek başına inek sütünün insan vücuduna yarari olmadığı gibi zararı var

9-18 ay dönemi böyledir zaten.
En zor olan köpek dişler gelmeye başlar ve çocuk o ağrılardan memeyle uzaklaşır. 18. Aydan sonra azalır bu durum. Yani süreciniz normal.
Dışarı daha fazla çıkın, evde dikkatini başka yöne çekin. Zamanla ama çaktırmadan üzmeden meme emme aralığını açabilirsiniz

Back