- 14 Aralık 2015
- 224
- 558
- 103
Bu konudaki tecrübelerimi size anlatayim. Her annenin yetistirme davranis yontemi farklidir. Eger size uygulayabilirim derseniz kolay atlatacaginizi dusunuyorum.
- Eger gogusunuzu emzik olarak kullanmasini istemiyorsaniz kararli ve net olmalisiniz. Yavrunuz 15 aylikmis soylediklerinizi anlayacak yastadir. Emzirmeye devam edebilirsiniz ama gunde 2 defa yeterlidir. Fazla emerse yemek yemez. Zayif olmasinin sebebide budur. 1 yasindan sonra sutten fazla besinlere ihtiyaci vardir vucudun. Bakin hic bir cocuk acliga dayanamaz.
- Ya ilk olarak odasini ayirin yada emzirmeyi birakin. Ikisini ayni anda yaparsaniz zorlanirsiniz. Bana sorarsaniz ilk olarak gece emmelerini birakin. Cunku yatagina yatirdignizda gece sik sik uyanacaktir emme aliskanligindan dolayi. Yataginizdan sikca cikmaniz gerekir.
- Ben ilk oglumun odasini ayirdigimda aglamasi en fazla 3 gun surdu. Sonra alisti. Bazen yanima aliyorum yatagina gitmek istiyor bizimle uyuyamiyor. 2 yasinda suan.
Evet cocuklar cok akilli sizi sizden iyi oynatir ve yonetirCok tesekkür ederim haklisiniz ilk önce emmeyi biraktirmaliyim umarim basaririm gece aglamasina hic dayanamiyorum cünkü kiyamiyorum ondan bir türlü zaten birakmiyor Biliyor agladiginda verdigimi
rem uykusuna tek basina gecmeyi beceremedigi icin saat basi uyanip tekrar yatiyorKizlar lütfen yardim edin.. Bebegim 15 aylik emzigi birakti ve beni iki aydir Emzik olarak kullaniyor.. karni tok olsa bile tisörtümü indirmek istiyor.. hele geceler tam bi kabusa döndü.. yatagi odamizda oldugu icin emzirerek uyutuyordum ve sonra yatagina koyuyordum, fakat artik onada müsade etmiyor bagiriyor, bizim yatakta yatiyor ve her saat uyanip emip uykuya devam ediyor, cok yoruldum nolur yardim edin, gögüsten birakmak istiyorum fakat biberondan süt icmiyor.. zaten zayif korkuyorum kilo kaybedecek diye, ama artik gercekten dayanamiorum geceleri cok yoruyor beni, nasil kolay sütten kesip, siseden inek sütüne gecebilirm acaba bir kasik Kakao mu koysamhic istemesemde, ve nasil odasini ayirabilirim, Simdiden sagolun cevaplar icin
Öncelikle iner sütüne alıştırmaya çalışmak doğru bi uygulama olmaz.Kizlar lütfen yardim edin.. Bebegim 15 aylik emzigi birakti ve beni iki aydir Emzik olarak kullaniyor.. karni tok olsa bile tisörtümü indirmek istiyor.. hele geceler tam bi kabusa döndü.. yatagi odamizda oldugu icin emzirerek uyutuyordum ve sonra yatagina koyuyordum, fakat artik onada müsade etmiyor bagiriyor, bizim yatakta yatiyor ve her saat uyanip emip uykuya devam ediyor, cok yoruldum nolur yardim edin, gögüsten birakmak istiyorum fakat biberondan süt icmiyor.. zaten zayif korkuyorum kilo kaybedecek diye, ama artik gercekten dayanamiorum geceleri cok yoruyor beni, nasil kolay sütten kesip, siseden inek sütüne gecebilirm acaba bir kasik Kakao mu koysamhic istemesemde, ve nasil odasini ayirabilirim, Simdiden sagolun cevaplar icin
Açtığınız başlık yüzünden hazırlıklı olun çok biliyorumcular var burada onlar konudan bağımsız önce başlığınızı yargılayacaklar..diğer meseleye gelince odası acilen ayrılmalı.. Kakao fikri pek iyi bir fikir değil sanki onun yerine bal pekmez gibi birşeyler olabilir sanki.. Ama odasını ayırıp kendisine ait ortamı olduğunu ona hissettirmeniz lazım bence..Kizlar lütfen yardim edin.. Bebegim 15 aylik emzigi birakti ve beni iki aydir Emzik olarak kullaniyor.. karni tok olsa bile tisörtümü indirmek istiyor.. hele geceler tam bi kabusa döndü.. yatagi odamizda oldugu icin emzirerek uyutuyordum ve sonra yatagina koyuyordum, fakat artik onada müsade etmiyor bagiriyor, bizim yatakta yatiyor ve her saat uyanip emip uykuya devam ediyor, cok yoruldum nolur yardim edin, gögüsten birakmak istiyorum fakat biberondan süt icmiyor.. zaten zayif korkuyorum kilo kaybedecek diye, ama artik gercekten dayanamiorum geceleri cok yoruyor beni, nasil kolay sütten kesip, siseden inek sütüne gecebilirm acaba bir kasik Kakao mu koysamhic istemesemde, ve nasil odasini ayirabilirim, Simdiden sagolun cevaplar icin
Insan biraktirirken uzuluyo tabiki ama eninde sonunda birakacak.Cok sagolun banada sirke
Sür dediler, hem kiyamiyorum hemde cok yoruldum yakinda ise baslayacagim gece uyumadan cok zorhaklisiniz bal daha iyi fikir gibi
Evet bende sevmiyorum mama. Içinde şeker var. Üzerinde bile yaziyor öncelik anne sütü ama anne sütünün az olduğu durumlarda falan. Merakımdan bakmıştımHaklsiniz fakat Maalesef o devam sütüde cok sagliksiz icinde neler neler var, o yüzden dogal seyler vermek istiyorum, aliskanlik oldugunun bende farkindayim mesela bu gece yine hic Uyutmadi
Ben de ilk bebegime 1 yaştan itibaren inek sütü başlattım faydasini gördüm zararını görmedim, şimdi ikinci bebeğim oldu buna da aynı şekilde 1 yaşından itibaren inek sütü baslatmayi düşünüyorum alismasi acisindan 1 yaşında baslatmayi da önemli buluyorum. 15 ay emzirmek için yeterli bir süre birakip devam
etmek sizin karaririniz buna sadece siz karar verebilirsiniz. Kakao bana da mantikli gelmedi, bal da çok önerilmiyor eğer inek sütünü hiç almazsa doğal bir pekmezle tatlandirabilirsiniz. Pekmezin demir emilini azaltır ama daha doğal bir tatlandirici.
Beni kullanıyor diye yazınca,bende adamın biri sizi kullanıyor,dert yanacaksınız sandım☺
Evet bende sevmiyorum mama. Içinde şeker var. Üzerinde bile yaziyor öncelik anne sütü ama anne sütünün az olduğu durumlarda falan. Merakımdan bakmıştıminek sütleri artik doğal değil. Doğalını geçtim cok zararlı. Zaten normalde çocuğunuz herseyi yiyip içiyordur herhalde. Yaşından ötürü. Bir arkadaş su demiş. Işe yararmı ki acaba deneseniz. Bende çok tedirginim benim cocuk cok ufak ama geceleri boyle yaparsa diye. Bir de zayif demissiniz yemesi icmesi normalde az mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?