- 11 Haziran 2010
- 7.726
- 14.016
- Konu Sahibi labellevie
Teşekkür ederim, bu tarz insanlara aslında layıkıyla cevap vermek gerek ama ben yapamıyorum çoğu laflarına cevap veriyorum ama iğneleyici, kırıcı şeyler söylemek istemiyorum. Ama hakediyorlar kesinlikle, bu lafın üzerine ne denir ki bu laf sırf kırmak için söylenmiş, cevap verdin mi peki onlara?okudum konunu, yapılan yorumları da. İnan alnından öpülesi bi kadınsın. bu davranışların karşısında seni baştacı yapacak çok kişi var. Hem eş anlamında hem aile anlamında söylüyorum bunu. Senin yaptıklarını hata olarak değerlendirmiyorum ben. tahmin ediyorum o zaman başka türlü davranmak senin için mümkün değildi. Çok sevmişsin eşini hayatının merkezi yapmışsın senden önce gelmiş ama yeryüzünde hiçbir erkek için kendisinden önce bir başkası gelmez.
Ben senin kadar zorluk yaşamadım ama, arabada önde oturmakla ilgili ve eşimin kimseleri beğenmeyip de benimle evlenmesi gibi laf sokmaları aynen yaşadım.. " x kimseleri beğenmezdi, çok merak ediyorduk kiminle evlenecek diye öyle herkese kulp takarsan olacağı bu" gibi bir laf:))
Bir psikologa gitmek ve eşini hatalarıyla yüzleştirmek istemeni de çok iyi anlıyorum. ama kendi hatalarını görebilecek olgunlukta değil sanırım eşin. Sen çok güçlü bir kadınsın, inşallah hakkında hayırlı olan kararı vereceksin.
İnanın onlar eşimi övdükçe benim eşimi yerden yere vurasım gelirdi, birkez ben görevliydim şehir dışına gidicektim 1 günlügüne eşimde benle gelicekti işi yok ya, hazırlandık başladılar eşimi övmeye aman çok yakışıklı, nazar neğmesin demeler, sonra kızkardeşi dikkat et elinden kaçırma dedi. Ben de asıl o beni kaçırmasın elinden dedim.canım anladığım kadarıyla övünmeyi çok seviyorlar kompleksli oldukları için ama senin arkandan kötü konuşmadıklarına sevindim şakaya getirip laf sokuyorlar sen de öyle yap cevaplarını ver abinizi almasam evde kalacaktı işsiz güçsüz adamı kim ne yapsın de takma bunları kafana içine atıyorsun üzülüyorsun eşine de yansıtıyorsun böyle çıkıyor sorunlar orda sen de ona cevap versen daha rahat edeceksin büyütmeyeceksin bu kadar
tatile gidn mutlaka uzaklaşmaya ihtiyacınız var
Çok yerinde güzel cevap vermişsin eminim bakakalmışlardır. Bunlar da aslında biliyorlar neyin ne olduğunu ama amaçları üzmek o zaman biz cevap verince üzülmeyi almaları gerek.Aynen..Ben de duydum 1-2 kişiden.. Benden daha iyisi,daha güzeli,daha akıllısı çıkmışsa oğlunuzun karşısına,ki hiç sanmıyorum... Alsaymışsınız oğlunuza dedim...Eşimin bu cümlelerime cevap verecek olan akrabası çıkmadı...
O gün bu gündür bu tarz yorum yapmıyorlar...