• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok yoruldum artık ya bi akıl verin bana

İyi geceler herkese. Bitmek bilmeyen dertlerim ve ben kafayı yemekten korkuyorum. artık derdim şu ki .

Eşimle arada tartışmalarımız oluyo ama son 3 aydır tavan yapmış durumda bilmiyorum kim haklı kim haksız bn dışardan okuyorum ev hanımıyım eşim işinde yükselmek için sınava hazırlanıyo 2 aydır fln

Hem iş ders yoruluyo bişey demiyorum ama ders çalışıyorum diye dünyayı durduyo ne desem ters anlıyo ne desem tersliyo .
Sabah erkenden kalkıp kahvaltısını hzırıyorum kütüphaneye gidiyor ders çlışmak için gece 12 de geliyo haliyle yemek yemiş oluyo

Bn yinede soruyorum açmısım diye hayır diyo
Bndr bir haftadır yemek hazırlamıyorum yemiyo diye kndim geçiştiriyorum üç gündür taktı kafayı insan bişey hazırlar önüme getirir diye bnde dedim ki bugun yapıyorum yenmiyo kalıyo iki kişiyiz israf oluyo sen yemek yemiyosun diye yapmıyorum dedim

İnsan değişik bişeyler hazırlar önüme getirir dedi . Poğça fln kastteti bunarada hamur işinfen hoşlanmaz yapıncada bn sevmiyorum bilmiyomusun diyo bu seferde öyle başlıyo bn ne yapıyım hiç bişey demeden odaya geçtim geldi insan bi işi bari dört dörtlük yapar akşama kadar evdesin boş oturuyosun fln dedi çook titiz bir insanım mutfaktada çok iddalıyım ama böyle demesi artık bni çok üzüyo dert bir deil bin tane yazsam roman olur galiba degişik bileyler yap degişik bişeyler yap ne yapabilirim degişik bana akıl verin lütfen . Okuyanlara ve yorumyazanlara teşekkür ediyorum
Ugrastici yemekler yspin yada hic denemedigi seyler yapin nadil olmus begendinmi kocacim falan filan iste :)) azcik cilve ;)

Başımıza ne geliyosa alttan almaktan geliyo zaten !:sinirli: Sizde bi işe girin en iyisi.

Back