LezzetliCipetpet Guru Pro Üye Anneler Kulübü Çorbalar 24 Mayıs 2010 7.875 16.884 31 5 Eylül 2019 Konu Sahibi Khvhyl #21 cilek.yagmuru .!.: Eşi konu sahibine haftalık 20 lira harçlık veriyormuş. Durumu da iyi sanırım. Ama bebek için bile para harcayası yok adamın. Konu sahibi harçlıklarını hiç harcamadan biriktirirse 2 sene sonunda 2 bin lirayı görebilir. Genişletmek için tıkla... Zaten her şey ateş pahası, 2bin bile yetmez diye düşünürken ben haftalık 20lira nedir yani.. Dediklerinizde çok haklısınız bu arada.
cilek.yagmuru .!.: Eşi konu sahibine haftalık 20 lira harçlık veriyormuş. Durumu da iyi sanırım. Ama bebek için bile para harcayası yok adamın. Konu sahibi harçlıklarını hiç harcamadan biriktirirse 2 sene sonunda 2 bin lirayı görebilir. Genişletmek için tıkla... Zaten her şey ateş pahası, 2bin bile yetmez diye düşünürken ben haftalık 20lira nedir yani.. Dediklerinizde çok haklısınız bu arada.
pembepepe08 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2018 3.615 4.662 5 Eylül 2019 Konu Sahibi Khvhyl #22 İmla kurallarından haberiniz yok mu ? Gözlerim kanadı.Yarısından sonra okumadım.