çok yorgun ve uykusuzum

yok canım çok sakin bi yer mahallemiz. terör filanda yok.

Yok canım o anlamda değil. Gece teroru genelde cocuklarda gorulen bir uyku hastalıgı. Uyku apnesi diyeyim o zaman.
Yani uykunda bir problem varsa, iyi uyuyamıyorsan da gun içinde yorgun olursun.

galiba başka bişey kalmadı çünkü belki buradan bi öneri bulabilirm dedim ama psikolojik galiba.
depresyonda sürekli uyuma bitkinlik hissi vardır. Çok sağlıklı olmanıza rağmen sürekli uyku halinde olursunuz. Psikolojik yardım almayı deneyebilirsiniz

Bencede psikolojik ki bazen insan nazarada gelebiliyor ben cok nazara geliyorum. bir ara banada öyle oluyordu hiçbirşey yapasım gelmedi keyifsiz mutsuz biriydim doktorumda hiçbirşeyin yok demişti durmumu anlattim hafif bir antideprasanbilaci yazdi ilacı içince bi enerji geldi mutluluk hissi oldu kendimi cok iyi hissettim benim ilacim 10 gun kullanim içinmis kullandım ve birdaha ilaci kullanmadim iyi hissediyorum kendimi birde kafaya fazla takmamak lazim vesveseli bir insanım

teşekkürler doktor araştırıyorum şimdi

nazara inanıyorum. olur olmadık şeyler olmadık şekilde kırılıyo evde mesela. işlerim aksi gidiyor bazen. çok tuhaf şeyler oluyor. etrafımda beni kıskanan insanlar olduğunu tahmin ediyorum. özellikle bişey alayım edeyim bişey olsun hayatımda hemen bişey başıma geliyor. şükür iyi bir işim var eşimle iyiyiz. borcumuz var ama kimse bilmez borç oranımızı mesela. 50 bin civarında borcumuz var. bişey alayım mesela evde arka arkaya bisürü şey kırılır. bende de kötü niyet yok saklamam bişeyimi. (borç hariç . yanlış anlaşılmasın aldığımla da övünmem ama ayağıma ayakkabı alsam hemen farkederler sorarlar ) bol bol nas felak ayet el kürsi okumaya çalışıyorum. Esma çekiyorum.

aynisi bizdede oluyor birdeyler kiriliyor durduk yerde duz yolda ayağım burkuluyor kem gozlu cok kendinize cok dikkat edin:)

Doktor değilim tabi ki ama bu belirtiler depresyon belirtisi canım. Psikiyatra da görün derim bir de onunla konuş bakalım ne diyecek.

Yok canım o anlamda değil. Gece teroru genelde cocuklarda gorulen bir uyku hastalıgı. Uyku apnesi diyeyim o zaman.
Yani uykunda bir problem varsa, iyi uyuyamıyorsan da gun içinde yorgun olursun.
sık sık uyanıyorum geceleri o olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…