canım halsizlik kan eksikliği diye biliyorum amamerhaba geçmeyen uykum ve yorgunluğum var. sabahları ayaklarımın üstüne zor basıyorum. Dahiliye doktoruna gittim bir sürü kan alındı tahlil yapıldı hiçbişey çıkmadı. vitamin eksikliği yok, (b ve d vitaminleri çok çok yüksek)şeker yok, vs vs yok. doktor çok iyisin diyor. oturduğum yerde, otobüste bile uyuyasım geliyor. yapılacak bi yığın işim var. Beni bekliyor evde. hangi doktora gitsem bilmiyorum. psikiyatriye mi gitsem bilmiyorum. onların verdiği ilaçlarda uyuşturuyor.
bilmiyorum ki şeker yüklemesi de yaptılar. gittim dedim doktora şeker olabilir mi diye. şeker yüklemesi yaptı. gizli şeker testi de yapması lazım değil mi? nasıl oluyor acabaGizli şeker filan olabilir mi acaba aklıma o geldi? Direk testlerde çıkmıyor diye biliyorum. Ya da psikolojik olabilir. Kişi depresyondayken de böyle halsiz isteksiz olur.
kan seviyem üst düzeyde çıktı canım. kansızlık yokcanım halsizlik kan eksikliği diye biliyorum ama
O zaman şeker degil psikolojik bir durum olabilir. Psikolog ya da psikiyatriste gidin. Depresyon anksiyete vs birşey olabilir ya da sadece mevsim geçişi etkisidir. İnsan adapte olamıyor havalara.bilmiyorum ki şeker yüklemesi de yaptılar. gittim dedim doktora şeker olabilir mi diye. şeker yüklemesi yaptı. gizli şeker testi de yapması lazım değil mi? nasıl oluyor acaba
güzel olur ama işte onların seansıda çok yüksek. para sorunum fazlaPskolociktir. Pskyatriste değil pskologa gidin yaa. Anlatın bacım, parasıyla değil mi bacım anlat anlat durValla rahatlıyo insan Gerçi ben kk ya da pskolog muamelesi yapıyorum ama :) :)
en az 6 ay kullanmam lazımmış hamile kalırsam zarar verir diye korkuyoumDepresyon belirtilerinden biridir uyku hali.
Antidepresan kullanmaktan korkmayın.
en az 6 ay kullanmam lazımmış hamile kalırsam zarar verir diye korkuyoum
o işleri yapmak istemiyor olabilir misin?
bilinç altın da uyku getiriyodur istemediğin için
farketmiyor canım geçte yatsam erkende yatsam aynıUyku duzeniniz nasil? Gec yatip erken kalkinca da insan uzerinden tir gecmis gibi yorgun uyaniyor.
hangisi daha iyi olur acaba? ikisine de mi gitmeliyimO zaman şeker degil psikolojik bir durum olabilir. Psikolog ya da psikiyatriste gidin. Depresyon anksiyete vs birşey olabilir ya da sadece mevsim geçişi etkisidir. İnsan adapte olamıyor havalara.
o güzel o zaman iyi bir doktor bulmalıyımRuh haliniz iyi değilken hamile kalmayın bana kalırsa. Hamilelik iyice dibe çeker.
Hamileyken kullanılabilen ilaçlar da var.
Konsantrasyon Sorunları: İş yerinde, okulda ya da yemek yaparken dahi konsantre olamama, bir kitabın veya filmin sonunu getirmekte zorlanma.hangisi daha iyi olur acaba? ikisine de mi gitmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?