- 6 Aralık 2018
- 6.698
- 15.598
- 248
- Konu Sahibi wannabehappy
-
Şey mi kıız şu yurtdışında yaşayan mı?bir üye var aylardır hamile olmadığına inandıramadım.dr a gitti inanmadı test yaptı inanmadı.tam bitti ohh demiştim tekrar sex yapmış gene soruyordu geçen hafta ve bu hafta.boşa demiyorum erkeksiz hayat dertsiz hayat diye
evet bu.ama işe gitmeyeceğin bir gün yapacaksın en az saçta 13 14 saat kalmalı çünkü.C ceycey0406 bu mu dediğin?
yok bu bizim ülkede.seviyorum da kızı ama tahammülüm de kalmadı hep aynı şeyleri soruyor.diyorum ben ömrümde bir kere test aldım onda da hamile çıktım sonra da doğurdum.soracağın en son kişi benim yani tecrübeliŞey mi kıız şu yurtdışında yaşayan mı?
Hani bi haber okumuşta etkilenmiş,şüpheye düşmüş
Ayy tamam alıp denicem bunu bi çok heycanlandımmevet bu.ama işe gitmeyeceğin bir gün yapacaksın en az saçta 13 14 saat kalmalı çünkü.
bunu ilk kez görüyorum benimki naturakeratindi.ama etkisi 3 ay falan değil 1.5 ay sürdü
Bana özelden de yazmıştı. En son 9 ay sonunda doğurmazsan inanırsın diye azarlamıştımbir üye var aylardır hamile olmadığına inandıramadım.dr a gitti inanmadı test yaptı inanmadı.tam bitti ohh demiştim tekrar sex yapmış gene soruyordu geçen hafta ve bu hafta.boşa demiyorum erkeksiz hayat dertsiz hayat diye
aa sanada mı yazdı?tüm siteye sormuş galiba?Bana özelden de yazmıştı. En son 9 ay sonunda doğurmazsan inanırsın diye azarlamıştım
Şimdi duştan sonra fısfıslarda çiktı direk turuncu karşıtı kremlerdeBen varya her yıkamada kullanıyodum ya o kadar nefret ediyorum ki turunculuktan aklım çıkıyor
Dediğin gibi çok kurutmuştu uçları
bir üye var aylardır hamile olmadığına inandıramadım.dr a gitti inanmadı test yaptı inanmadı.tam bitti ohh demiştim tekrar sex yapmış gene soruyordu geçen hafta ve bu hafta.boşa demiyorum erkeksiz hayat dertsiz hayat diye
Ya banada özelden bi kız yazmıştı,öğrenci o mu acaba? Ama test yapmaya ikna edemedim bi türlü korkuyoduBana özelden de yazmıştı. En son 9 ay sonunda doğurmazsan inanırsın diye azarlamıştım
Aa onu ilk kez duydum,kremini biliyodum ama spreyini bilmiyodumŞimdi duştan sonra fısfıslarda çiktı direk turuncu karşıtı kremlerde
amanınn kesin oo.sana da yazdı demekkYa banada özelden bi kız yazmıştı,öğrenci o mu acaba? Ama test yapmaya ikna edemedim bi türlü korkuyodu
toner de var ben de ama henüz kullanmadım.Aa onu ilk kez duydum,kremini biliyodum ama spreyini bilmiyodum
Abla diye hitap ediyo muydu,ediyoduysa kesin o kesinnamanınn kesin oo.sana da yazdı demekk
ivetttt ta kendisiiiAbla diye hitap ediyo muydu,ediyoduysa kesin o kesinn
Onu gördüm hatta heves etmiştim de sonradan vazgeçtimtoner de var ben de ama henüz kullanmadım.
Tamam ya oivetttt ta kendisiii
Ee ama kaçkere yazdım hatta yaptırıp paylaştım normalde bu aaçlarım böyle durur muCidden bu keratin işe yarıyor mu şehir efsanesi mi ya? Sanki kuaförlerin para tuzağı gibi geliyo da bana.
Yaa evrene negatif yüklüyosun şuan banlanacağımız yoksada banlanacaz şimdimune konu dışı yorumdan banlanırsam valla beni bunlar ayarttı hepsi banlansınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?