- 6 Aralık 2018
- 6.698
- 15.598
- 248
- Konu Sahibi wannabehappy
-
Aldım burdan önerileri denicem çok merak ediyorum sonucuuEe ama kaçkere yazdım hatta yaptırıp paylaştım normalde bu aaçlarım böyle durur mu
son durulama suyuna 1 çay bardağı sirke kat onla durula.tasa koy yanii.hem kepek gidiyor hem saçlar parlıyor hem de egzama varsa saçında o azalıyorAldım burdan önerileri denicem çok merak ediyorum sonucuu
95 tl olmuş kızdım almadım onu.56 ya indirimde alıyordum oysaBen ogx in brezilian düzleştirici etkili olan tuzsuz şampuanını ve kremini kullanıyorum kizlar biraz pahali ama bitek ben kullandiğimdan uzun gidiyor trendyolda 2li daha ucuza geliyor
Sorma 80 gördüm ben en son trendyoldan 2sini 100 e almıstım iyiydi95 tl olmuş kızdım almadım onu.56 ya indirimde alıyordum oysa
En son onla durulayacam sonra daha durulamıycam dimi?son durulama suyuna 1 çay bardağı sirke kat onla durula.tasa koy yanii.hem kepek gidiyor hem saçlar parlıyor hem de egzama varsa saçında o azalıyor
Yok beyaz çok şükürbeyazınız yoksa en iyisi doğal saç.benim 25 de başladı beyazlar.mecbur devamlı boyatıyorum ya da boyuyorum
koku gidiyor yarım çay bardağı koy sen yeter.En son onla durulayacam sonra daha durulamıycam dimi?
Koku ya da saçı sertleştirme yapmasın?
Çok saçma olacak ama ne sirkesi olduğu fark etmez dimi?koku gidiyor yarım çay bardağı koy sen yeter.
elma daha iyi oluyor.ama üzüm de olur.şampuanına da çam terebentin ekleyebilirsin ama minik bir kapak eklenecek .Çok saçma olacak ama ne sirkesi olduğu fark etmez dimi?
Çok teşekkür ederimelma daha iyi oluyor.ama üzüm de olur.şampuanına da çam terebentin ekleyebilirsin ama minik bir kapak eklenecek .
kabak çekirdeği al her gün bir avuç ye.dr önermişti bana.saçlara içten de destek lazımm.perfectil adlı bir vitaminde kullanıyordum saçı hızlı uzatıyordu güçlendiriyordu ama son 3 aydır alamadım pahalanmışÇok teşekkür ederim
Sen incir sirkesi kullanÇok saçma olacak ama ne sirkesi olduğu fark etmez dimi?
Evet ya yediğimiz şeyler çok etkiliyor.kabak çekirdeği al her gün bir avuç ye.dr önermişti bana.saçlara içten de destek lazımm.perfectil adlı bir vitaminde kullanıyordum saçı hızlı uzatıyordu güçlendiriyordu ama son 3 aydır alamadım pahalanmış
Kesinlikle.Evet ya yediğimiz şeyler çok etkiliyor.
Sadece saç için değil cilt içinde yediğimiz,içtiğimiz şeyler çok önemli aslında.
kadınlara 25 yaşından sonra multivitamin şartKesinlikle.
Ben Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım.Nasıl bir halsizlik,nasıl bir uyku hali yapıyor bilemezsinkadınlara 25 yaşından sonra multivitamin şart
İyi geceler,hepimiz suç ortağıyızgidip uyuyayım yarın veli toplantısı var .yarına banlanmazsan görüşürüzzz.iyi geceler herkeseeee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?