- 18 Şubat 2018
- 12.374
- 2
- 55.698
- 598
- 44
- Konu Sahibi wannabehappy
Evet canım,alabildiğince üzüm bağı heryer.manisa mı?aa annem de selendi de öğretmenlik yapmıştı kula ve salihliyi de hatırlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım,alabildiğince üzüm bağı heryer.manisa mı?aa annem de selendi de öğretmenlik yapmıştı kula ve salihliyi de hatırlıyorum
ben de bu 1000 tl yi bankamdan takside böleceğim faiziyle onu ödeyince gene boyatırımİşte bende seneden seneye zaten
Boyatınca bi foti sal ya vallaha merak ettim sonucuben de bu 1000 tl yi bankamdan takside böleceğim faiziyle onu ödeyince gene boyatırım
ilkokul 2 de orada okudum .biri hiç okumadan geçirmişlerdi ondan severim manisalıları.tütün dizerlerdi bend e dizerdim ellerime yapışırdı.bir de tarhana çorbalarını hiç unutmadım harikaydı tadıEvet canım,alabildiğince üzüm bağı heryer.
özelden atarımm.burada dostum var düşmanım varrBoyatınca bi foti sal ya vallaha merak ettim sonucu
O değil de kadının konusu nereden nereye geldi.ben de bu 1000 tl yi bankamdan takside böleceğim faiziyle onu ödeyince gene boyatırım
Hasım sahibiyiközelden atarımm.burada dostum var düşmanım varr
Gel bacım gel, kendi saçımı kesmeyi boyamayı manikür pedikür ağda kaş bıyık hatta dermapen yapmayı bile başardım. Taktikleri versem kuaförler batmamak için damping yapar mı kiİşte bende seneden seneye zaten
arada saçtan bahsedin de konu dışı yorumdan banlanmayalımm.evet ne demiştik saç diyordukkkk sayın seyircilerrrO değil de kadının konusu nereden nereye geldi.
Yav her gün bdv'de konu okuya okuya derbeder olduk accık goy goy iyidirO değil de kadının konusu nereden nereye geldi.
İlk banımı burada yiyip milli olabilirim.Yav her gün bdv'de konu okuya okuya derbeder olduk accık goy goy iyidir
pandemi de ben de kuaför oldum.boya uçlara ışıltı saf keratin yükleme .kırık alma makinem bile var.ama röfleli saçlarımı çok özledimm kıyacağım parayaGel bacım gel, kendi saçımı kesmeyi boyamayı manikür pedikür ağda kaş bıyık hatta dermapen yapmayı bile başardım. Taktikleri versem kuaförler batmamak için damping yapar mı ki
Konu sahibi bazı arkadaşlar sadece kestir ombre gibi durur demiş ben de katılıyorum. Evde keratin bakımı da yaparsan 2 3 aya çok iyi duruma gelir bence saçların.Merhaba hanımlar saçım 2 ay önce bu hale geldi. Bende bakımlara başladım dipleri geldi 7-8 cm. Ama Temmuza kadar ancak kulak altıma gelir. Uçlarından bi 5 cm kestirip koyuya kendi rengime boyatmak istiyorum. Yanarmı sizce yani olurmu böyle hiç dışarı bile çıkmak istemiyorum o kadar bakım yapıyorum düzleştirici hiç vurmadım bir kere vurdum hiç güzel durmadı varmı öneriniz?
neyy sen hiç banlanmadın mı?nasıl olur ben şokkkkİlk banımı burada yiyip milli olabilirim.
Manikürü öğrendim cidden güzel yapıyorum,ağdayıda yapıyorum da manikürle,kaş zorluyorGel bacım gel, kendi saçımı kesmeyi boyamayı manikür pedikür ağda kaş bıyık hatta dermapen yapmayı bile başardım. Taktikleri versem kuaförler batmamak için damping yapar mı ki
Yok vallahi,nazar etmeyin amaneyy sen hiç banlanmadın mı?nasıl olur ben şokkkk
Nasıl bir boyadır bilmiyorum ama saç açıcı denen bir ev tipi boya var. Boyalı siyah saçı sarıya çevirme gücüne sahip. Gözümle gördüm. Bir araştır derimpandemi de ben de kuaför oldum.boya uçlara ışıltı saf keratin yükleme .kırık alma makinem bile var.ama röfleli saçlarımı çok özledimm kıyacağım paraya
Neee kız ben bi ara 5 gün ban yedim beeş BEŞİlk banımı burada yiyip milli olabilirim.
evde keratin ne kullanıyorsunuz?ben eskiden brezilya fönü alıp yapmıştım 2 kez ama kansorejen diye dr um yasakladı.en son 2 şişe intense keratin aldım hepsiburadadan .doğal olduğundan koyun gibi kokuyor.zaten koyundan elde ediliyormuşKonu sahibi bazı arkadaşlar sadece kestir ombre gibi durur demiş ben de katılıyorum. Evde keratin bakımı da yaparsan 2 3 aya çok iyi duruma gelir bence saçların.
john fridea ya da garnierin açıcısıysa kullandım uçlarını boyasız öyle açtım.aynı boya gibi açılıyor.Nasıl bir boyadır bilmiyorum ama saç açıcı denen bir ev tipi boya var. Boyalı siyah saçı sarıya çevirme gücüne sahip. Gözümle gördüm. Bir araştır derim