- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi wannabehappy
ivett ortağız ama çete lideri bu borellus80 mune.zaten hiç de banlanmamış bir siftah yapsınİyi geceler,hepimiz suç ortağıyız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ivett ortağız ama çete lideri bu borellus80 mune.zaten hiç de banlanmamış bir siftah yapsınİyi geceler,hepimiz suç ortağıyız.
gidip uyuyayım yarın veli toplantısı var .yarına banlanmazsan görüşürüzzz.iyi geceler herkeseeee.
Yaa işte insan ana olunca sorumluluğu oluyor tabiİyi geceler,hepimiz suç ortağıyız.
Kendimi feda ediyorum hadi bakalım.ivett ortağız ama çete lideri bu borellus80 mune.zaten hiç de banlanmamış bir siftah yapsın
Sıkıntı yok ya ben artık arsızı oldum banlanmanın sizin yerinize kendimi feda edebilirimKendimi feda ediyorum hadi bakalım.
Kıazzz benim lakabım da minnoş biliyor musun?Bubiş'i özledim ya.Sıkıntı yok ya ben artık arsızı oldum banlanmanın sizin yerinize kendimi feda edebilirim
Hadi iyi geceler size
Ben saçtan hiç anlamamak ceycey, ben var sadece şampuanla yıkamakMihail Zoscenko bibi bilem burada bakkk.grupta kimsecikler yok bu gece.çığırdım çığırdım gelen olmadıı
Hahaha öyle mi?Kıazzz benim lakabım da minnoş biliyor musun?Bubiş'i özledim ya.
Evet o ya bir varmış,bir yokmuş misali.Bana küçüklüğümden beri minnoş derler ismimden dolayı.Koskoca kadın oldum,hala diyorlar ya☺.Hahaha öyle mi?
Ya ben bu nick'i öyle gelişi güzel aldım o an aklıma bu gelmişti
Bubiş dediğin bubendeğilim mi?
Minnoş bir insansın demek kiEvet o ya bir varmış,bir yokmuş misali.Bana küçüklüğümden beri minnoş derler ismimden dolayı.Koskoca kadın oldum,hala diyorlar ya☺.
Kız sabah yazıyor bana,kakara kikiri yapıyoruz.Akşam bir giriyorum,yok ortada.Hep diyorum tut şu çeneni azıcık diye ama gene neden gitti anlamadım.Minnoş bir insansın demek ki
Noldu ona bende görmüyorum bu aralar,banlandı mı yine?
HahahaKız sabah yazıyor bana,kakara kikiri yapıyoruz.Akşam bir giriyorum,yok ortada.Hep diyorum tut şu çeneni azıcık diye ama gene neden gitti anlamadım.
Diyorum ya,burada banlanmamak için kimseyle dalaşmayacaksın.He gülüm,sensin de geç.Hahaha
Kuyruğuna basmıştır birilerinin kesin
Evet canım,saçlarım şekil,önümden çekil.Konu çok değişik boyutlara geldi.Diyorum ya,burada banlanmamak için kimseyle dalaşmayacaksın.He gülüm,sensin de geç.
Aynen baya geyik yaptıkEvet canım,saçlarım şekil,önümden çekil.Konu çok değişik boyutlara geldi.
Biz de yatıp zibaralim artık bence,değişik enerjileri çekmeyelim üzerimize.Aynen baya geyik yaptık
Bana soran o değil o zaman çünkü 20 civarı test yaptığını söyledi bana yazanYa banada özelden bi kız yazmıştı,öğrenci o mu acaba? Ama test yapmaya ikna edemedim bi türlü korkuyodu