- 6 Aralık 2018
- 6.698
- 15.598
- 248
- Konu Sahibi wannabehappy
Cidden bu keratin işe yarıyor mu şehir efsanesi mi ya? Sanki kuaförlerin para tuzağı gibi geliyo da bana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 kere manikir yaptırdım biri mezunuyet balomda diğeri de dğünümde.huylanırım asla yaptırmam manikür pedikürManikürü öğrendim cidden güzel yapıyorum,ağdayıda yapıyorum da manikürle,kaş zorluyor
Ben de böyle dolanıyordum senin gibi, cinsellik forumunda hadis paylaşıp banlattım kendimi büyük hataydı aynı zamanda tam bir salaklıktıYok vallahi,nazar etmeyin ama
yok malzeme kaliteliyse harika oluyor ama 3 aya yakın gidiyor sonra tekrar gerekiyor.bir de şampuanı saç kremi tuzssuz kullanmalısın.denize girince de bozuluyor o yüzdenCidden bu keratin işe yarıyor mu şehir efsanesi mi ya? Sanki kuaförlerin para tuzağı gibi geliyo da bana.
Yarıyor, ama evde kendin yap, saf keratin satılan siteler var onlardan bakCidden bu keratin işe yarıyor mu şehir efsanesi mi ya? Sanki kuaförlerin para tuzağı gibi geliyo da bana.
Ben de 1 kere yaptırdım dedim gideyim sefam olsun hemde bakayım farkı neymiş diye.2 kere manikir yaptırdım biri mezunuyet balomda diğeri de dğünümde.huylanırım asla yaptırmam manikür pedikür
Nasıl anlıcam tuzsuz mu değil mi?yok malzeme kaliteliyse harika oluyor ama 3 aya yakın gidiyor sonra tekrar gerekiyor.bir de şampuanı saç kremi tuzssuz kullanmalısın.denize girince de bozuluyor o yüzden
Vallahi marka hatırlamıyorum trendyolda bulmuştum. Boyayı bıraktığımda kullanmıştım. 3 yıldan fazla olduevde keratin ne kullanıyorsunuz?ben eskiden brezilya fönü alıp yapmıştım 2 kez ama kansorejen diye dr um yasakladı.en son 2 şişe intense keratin aldım hepsiburadadan .doğal olduğundan koyun gibi kokuyor.zaten koyundan elde ediliyormuş
en iyisi o zararsız.ben 2 kere kendim yaptım brezilya fönünü öyle bir kokuydu ki öyle bir göz yanmasıydı ki anlatamam.7 ay sonra da beyin tümörü olduğumu öğrendim.ilgisi yoktur ama etkiledi gene de.gerek yok güzellik için formaldehit solumaya.Yarıyor, ama evde kendin yap, saf keratin satılan siteler var onlardan bak
var evet.tuzsuz diye ayrıca satılıyor.her bütçeye uygunu var.Nasıl anlıcam tuzsuz mu değil mi?
Normal şampuanlarda var mı tuz?
Ay kuzum geçmişler olsunen iyisi o zararsız.ben 2 kere kendim yaptım brezilya fönünü öyle bir kokuydu ki öyle bir göz yanmasıydı ki anlatamam.7 ay sonra da beyin tümörü olduğumu öğrendim.ilgisi yoktur ama etkiledi gene de.gerek yok güzellik için formaldehit solumaya.
Bildiğin bir site ya da marka varsa özelden yazabilir misin?Yarıyor, ama evde kendin yap, saf keratin satılan siteler var onlardan bak
geçti ameliyat oldum kurtuldum.ama cidden değmez bazı şeyler .boyalar bile zararlı aslında da boyuyoruz gene deAy kuzum geçmişler olsun
Ben de böyle dolanıyordum senin gibi, cinsellik forumunda hadis paylaşıp banlattım kendimi büyük hataydı aynı zamanda tam bir salaklıktıBen de fal sitesine dadandiydim eskiden,onun için açmıştım üyeliği.Bir ara hiç kullanmadım.Şurada 3 aydır falan aktifim.Ama kimseyle dalaşmıyorum.Efendi efendi takılıyorum öyle.
Ben dp kullanıyorum,çok iyi geldi bana.Nasıl anlıcam tuzsuz mu değil mi?
Normal şampuanlarda var mı tuz?
liquid markası çok iyiymiş ama ben intense aldım 2 şişe.saçlarım kopmuyordu 2 yandan çekince bile.öyle sağlamlaştırmıştıBildiğin bir site ya da marka varsa özelden yazabilir misin?
Yok bence 10/10 hareket olmuşBen de böyle dolanıyordum senin gibi, cinsellik forumunda hadis paylaşıp banlattım kendimi büyük hataydı aynı zamanda tam bir salaklıktı
Çok geçmiş olsun. Benimkinin kokusu çok hafifti 24 saat tutabiliyordum saçımda. Şişesini buldum atıyorum birazdanen iyisi o zararsız.ben 2 kere kendim yaptım brezilya fönünü öyle bir kokuydu ki öyle bir göz yanmasıydı ki anlatamam.7 ay sonra da beyin tümörü olduğumu öğrendim.ilgisi yoktur ama etkiledi gene de.gerek yok güzellik için formaldehit solumaya.
bir üye var aylardır hamile olmadığına inandıramadım.dr a gitti inanmadı test yaptı inanmadı.tam bitti ohh demiştim tekrar sex yapmış gene soruyordu geçen hafta ve bu hafta.boşa demiyorum erkeksiz hayat dertsiz hayat diyeYok bence 10/10 hareket olmuş