Saç Rengi ve Saç Boyama Çok yıpranmış saç boyanırmı?

Hmm demek deri pantolonlarını görünce pavyon benzetmesi yaptı hee
Hemen boşa,nafaka+tazminat+müebbet
Böyle bir şey olabilir mi yaa?

Hmm demek deri pantolonlarını görünce pavyon benzetmesi yaptı hee
Hemen boşa,nafaka+tazminat+müebbet
Böyle bir şey olabilir mi yaa?
ankara pavyonlarıyla meşhurdur.henüz kapısından giremedim ama merak ediyorum bi gün erkek kılığında gideceğim napıyor bunlar burada diye .herkes boşansınn zatenn evlilik de neymişş amazonlar gibi çiftleşip herifleri öldürürüz bebeği yapınca

Hayır ben de bazen diyorum ama kadın diyor ki;kocam iş gezisine gittiğinde eskort aratmış,ne yapsam ki acaba?Ee ne denir şimdi bu kadına.
Ay yok canım o konuyu bende biliyorum.
Ona denenecek başka bir şey mi var?
Zaten ben o üyenin diğer konularıda baktım onların evlilik baştan sıkıntılı ya.

Burası da pavyoncu dayılarıyla ünlü.

İstiyorlarki herkeş karadul olsun
Bu arada Ankarayı çok severim ama cidden her yer pavyon olur mu bi şehirde ya?
Ankaraya dair ilk şokum yerlere atılan meşhur kartları görünce olmuştu ama

İstiyorlarki herkeş karadul olsun
Bu arada Ankarayı çok severim ama cidden her yer pavyon olur mu bi şehirde ya?
Ankaraya dair ilk şokum yerlere atılan meşhur kartları görünce olmuştu ama
şehirde pavyon ve avm dışında hiçbir şey yok ki.ha meclisimiz anıtkabirimiz falan var artı .haftasonu sor bakalım nereye gideceksin?tabikimm avmmmmm

Allah gitti paracıklar
Bende geçen hafta boyattım kampanya vardı 450 liraya halletim işi,eski kuaförüm 800 lira dedi düşünebiliyo musun?

8 yıldır kuaföre gitmemiş biri olarak kendimi çok şanslı hissettim. Bu ne ya, maaşı kuaföre gömme devri gelmiş resmen

şehirde pavyon ve avm dışında hiçbir şey yok ki.ha meclisimiz anıtkabirimiz falan var artı .haftasonu sor bakalım nereye gideceksin?tabikimm avmmmmm
Ya ne bilim gezmeye geldiğimden midir nedir çok sevmiştim,yaşasam öyle olmazdı belki.
Ucuz gelmişti bir de bana o yönüde çok sevdirmişti bana şehri.
Meşhur aspavalar bayılmıştım

8 yıldır kuaföre gitmemiş biri olarak kendimi çok şanslı hissettim. Bu ne ya, maaşı kuaföre gömme devri gelmiş resmen
maalesef öyle en kötüsü mahalle kuaförü ki kötü saç yapıyor 700 istedi bugün.1250 isteyen saç kesimine de ayrı para istiyor.benim saç da azıcıktır ve zaten küllü kumral kolay açılacak bir saç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…