- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi wannabehappy
-
bdv ye hakkında konu aç da boşan pardon ayrıl diyelim hemencecikkk.Aa yok hakkını yemiyim benimki topuklu sevdalısı değil şimdi hatta çoğu zaman giyiyosun bunları sonra ayağını vuruyolar diyo
BOŞAN ahahahabdv ye hakkında konu aç da boşan pardon ayrıl diyelim hemencecikkk.
hemen hemen her üyeye yazıyorlar görmüyor musun?şimdi konu açsam eşim pembe mavi saça dövmeye izin vermiyor diye.adam özgürlüğünü kısıtlıyor acilen boşan yazarlarrrBOŞAN ahahaha
Ota moka boşan diyorlar ciddenhemen hemen her üyeye yazıyorlar görmüyor musun?şimdi konu açsam eşim pembe mavi saça dövmeye izin vermiyor diye.adam özgürlüğünü kısıtlıyor acilen boşan yazarlarrredit:haklı da olabilirler haaaa
Hmm demek deri pantolonlarını görünce pavyon benzetmesi yaptı heehemen hemen her üyeye yazıyorlar görmüyor musun?şimdi konu açsam eşim pembe mavi saça dövmeye izin vermiyor diye.adam özgürlüğünü kısıtlıyor acilen boşan yazarlarrredit:haklı da olabilirler haaaa
ankara pavyonlarıyla meşhurdur.henüz kapısından giremedim ama merak ediyorum bi gün erkek kılığında gideceğim napıyor bunlar burada diyeHmm demek deri pantolonlarını görünce pavyon benzetmesi yaptı hee
Hemen boşa,nafaka+tazminat+müebbet
Böyle bir şey olabilir mi yaa?
Hayır ben de bazen diyorum ama kadın diyor ki;kocam iş gezisine gittiğinde eskort aratmış,ne yapsam ki acaba?Ee ne denir şimdi bu kadınaHmm demek deri pantolonlarını görünce pavyon benzetmesi yaptı hee
Hemen boşa,nafaka+tazminat+müebbet
Böyle bir şey olabilir mi yaa?
boşannnnnnnnnHayır ben de bazen diyorum ama kadın diyor ki;kocam iş gezisine gittiğinde eskort aratmış,ne yapsam ki acaba?Ee ne denir şimdi bu kadına.
Ay yok canım o konuyu bende biliyorum.Hayır ben de bazen diyorum ama kadın diyor ki;kocam iş gezisine gittiğinde eskort aratmış,ne yapsam ki acaba?Ee ne denir şimdi bu kadına.
Burası da pavyoncu dayılarıyla ünlüankara pavyonlarıyla meşhurdur.henüz kapısından giremedim ama merak ediyorum bi gün erkek kılığında gideceğim napıyor bunlar burada diye.herkes boşansınn zatenn evlilik de neymişş amazonlar gibi çiftleşip herifleri öldürürüz bebeği yapınca
aa neresi orasıı?Burası da pavyoncu dayılarıyla ünlü.
Bir de kocası kuxeni mi ne,ayyy akraba evliliği deyince tüylerim diken diken oluyor zaten.Ay yok canım o konuyu bende biliyorum.
Ona denenecek başka bir şey mi var?
Zaten ben o üyenin diğer konularıda baktım onların evlilik baştan sıkıntılı ya.
İstiyorlarki herkeş karadul olsunankara pavyonlarıyla meşhurdur.henüz kapısından giremedim ama merak ediyorum bi gün erkek kılığında gideceğim napıyor bunlar burada diye.herkes boşansınn zatenn evlilik de neymişş amazonlar gibi çiftleşip herifleri öldürürüz bebeği yapınca
Alaşehiraa neresi orasıı?
şehirde pavyon ve avm dışında hiçbir şey yok ki.ha meclisimiz anıtkabirimiz falan var artı .haftasonu sor bakalım nereye gideceksin?tabikimm avmmmmmİstiyorlarki herkeş karadul olsun
Bu arada Ankarayı çok severim ama cidden her yer pavyon olur mu bi şehirde ya?
Ankaraya dair ilk şokum yerlere atılan meşhur kartları görünce olmuştu ama
Allah gitti paracıklar
Bende geçen hafta boyattım kampanya vardı 450 liraya halletim işi,eski kuaförüm 800 lira dedi düşünebiliyo musun?
8 yıldır kuaföre gitmemiş biri olarak kendimi çok şanslı hissettim. Bu ne ya, maaşı kuaföre gömme devri gelmiş resmenhiç şaşırmadım en ucuz 1000 tl ye buldum iyi bir kuaförde diğerleri 1250 1400 1600 diye çıktılar.az kaldı böbreklerimi de isteyecekler.mahalle kuaförüm bile 700 istedi saçı sulukule sarısına anca boyar.1000 tl gidecek yani en azz
manisa mı?aa annem de selendi de öğretmenlik yapmıştı kula ve salihliyi de hatırlıyorumAlaşehir.
Ya ne bilim gezmeye geldiğimden midir nedir çok sevmiştim,yaşasam öyle olmazdı belki.şehirde pavyon ve avm dışında hiçbir şey yok ki.ha meclisimiz anıtkabirimiz falan var artı .haftasonu sor bakalım nereye gideceksin?tabikimm avmmmmm
İşte bende seneden seneye zaten8 yıldır kuaföre gitmemiş biri olarak kendimi çok şanslı hissettim. Bu ne ya, maaşı kuaföre gömme devri gelmiş resmen
maalesef öyle en kötüsü mahalle kuaförü ki kötü saç yapıyor 700 istedi bugün.1250 isteyen saç kesimine de ayrı para istiyor.benim saç da azıcıktır ve zaten küllü kumral kolay açılacak bir saç8 yıldır kuaföre gitmemiş biri olarak kendimi çok şanslı hissettim. Bu ne ya, maaşı kuaföre gömme devri gelmiş resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?