- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi wannabehappy
-
tek renk sarı boyatmıştım bana hiç yakışmamıştı.platin sık röfle yaptıracağım bebek sarısı da olabilirKız bende bi allık ve rimel süruyorum başka hiç birşey kullanmiyorum bilmiyor musunsen nasıl birsey istiyordum yok mu foto ama bu renk zor yoksa herkese yakışır kuaför tutturabilirsw çünkü turunculuk yok kötü durmuyor kimsede
Aynen dediğin gibi bu zemini uygun olduğu için ne rengi istese tutturur.Zamanında bende çok heveslendim öyle renkli saça ama yine cesaret edemedim iştegeçen pembeye boyadı geçici boyayla efsane olmuştuuu.zemini uygun kadının yeşil de yapar mor da bir tutamını isterse
Aktı bile gene yaparım ama diplerimi yaptırana kadar pembede dipler rahatsız etmiyor cünkü doğum günüme yakın diplerimi hallettiricem ins.geçen pembeye boyadı geçici boyayla efsane olmuştuuu.zemini uygun kadının yeşil de yapar mor da bir tutamını isterse
benim koca dümdüz bir adamdır pembe mavi saç yapsam evden kovar valla.kızın adını dövme yaptırmaya heveslendim orada da karıştı bik bik yaptıramadımm.ama sarı saçı sever .Aynen dediğin gibi bu zemini uygun olduğu için ne rengi istese tutturur.Zamanında bende çok heveslendim öyle renkli saçma ama yine cesaret edemedim işte
Çocuk gerçekten çok iyiydi 1 tane mi bakırlık olmaz paket attığı yerlerde.Vuuuu çok zor renkler yapan bulmuşsun
mor şampuanı haftada bir kullan yeter.kurutuyor saçı çünkü.ben de dore saç sevmem kızılımsı turunculuklu sarı sevmem.o kuaförü yolarım valla.Çocuk gerçekten çok iyiydi 1 tane mi bakırlık olmaz paket attığı yerlerde.
Geçişleri falan efsane yaptı ve benim saçım gür ve koyu olduğu için gerçekten zor bir saç.
Şu an bal köpüğü sarısı saçım ama mor şampuanla küllendiriyorum.
O hafif sarışınlık da hoşuma gitmedi değil hiç kullanmadığım bir ton,hep küllü sarılar kullandım.
Bu seferde böyle olsun
ama siz kızıldan sarıya dönmüşsünüz konu sahibi koyultacak o yüzden yanmaz asla saçı.hatta beslenirAsla boyanmamalı. Ben öyle büyük bir hata yaptım. Kızıldan tek sederde oryaller ile sarıya döndüm. Belimde ki saç enseme kadar koptu
Ahaha benim erkek arkadaşım da bi ara gri saç yapsana diye tutturmuştu o zamanlar bi gri saç furyası vardı.benim koca dümdüz bir adamdır pembe mavi saç yapsam evden kovar valla.kızın adını dövme yaptırmaya heveslendim orada da karıştı bik bik yaptıramadımm.ama sarı saçı sever .
Benimkide 40 yaşinda oldun kafaya bak diyor ama pırttt kudursunbenim koca dümdüz bir adamdır pembe mavi saç yapsam evden kovar valla.kızın adını dövme yaptırmaya heveslendim orada da karıştı bik bik yaptıramadımm.ama sarı saçı sever .
Ben varya her yıkamada kullanıyodum ya o kadar nefret ediyorum ki turunculuktan aklım çıkıyormor şampuanı haftada bir kullan yeter.kurutuyor saçı çünkü.ben de dore saç sevmem kızılımsı turunculuklu sarı sevmem.o kuaförü yolarım valla.
aman ne bilir onlarr.nasıl beğeniyorsan öyle boyat.bend e deri pantolon aldım 2 tane.benim eş bunu pavyonda giymiyorlar mı dedi ilk gün.sonra gözü alıştı aslında güzelmiş gene al başka renginden de dediAhaha benim erkek arkadaşım da bi ara gri saç yapsana diye tutturmuştu o zamanlar bi gri saç furyası vardı.
Saçımı boyatınca fotoğraf attım meğer gri tonlarında bekliyormuş paşam sarı görünce beğenmedi yani beğendi de neymiş eski hali daha güzelmişmiş.
Kavga ettik 2 gün konuşmadım onla
Bilemiyorum saçıma sürülecek tüm boyalardan arındım tövbe ettim artıkama siz kızıldan sarıya dönmüşsünüz konu sahibi koyultacak o yüzden yanmaz asla saçı.hatta beslenir
Benimki de gene yapmışsın o saçları kıpkırmızı diyor,söyleniyor ama alışıyor sonrabenim koca dümdüz bir adamdır pembe mavi saç yapsam evden kovar valla.kızın adını dövme yaptırmaya heveslendim orada da karıştı bik bik yaptıramadımm.ama sarı saçı sever .
Benimkide 40 yaşinda oldun kafaya bak diyor ama pırttt kudursunbak bebek gibiyim
Yaa çogseellBenimkide 40 yaşinda oldun kafaya bak diyor ama pırttt kudursunbak bebek gibiyim
beyazınız yoksa en iyisi doğal saç.benim 25 de başladı beyazlar.mecbur devamlı boyatıyorum ya da boyuyorumBilemiyorum saçıma sürülecek tüm boyalardan arındım tövbe ettim artık
aman ne bilir onlarr.nasıl beğeniyorsan öyle boyat.bend e deri pantolon aldım 2 tane.benim eş bunu pavyonda giymiyorlar mı dedi ilk gün.sonra gözü alıştı aslında güzelmiş gene al başka renginden de dedi
Benimki de gene yapmışsın o saçları kıpkırmızı diyor,söyleniyor ama alışıyor sonra.
bir de yüksek topuk severler.sıkıysa sen yürü 100 metre şunla da göreyim diyorumm.erkek demek dert demek anacığımm.İlla baştan bi muhalefet olacaklar çok bilirler ya
Vala kız arkadaşlarım falan beğendi şu an ki saçımı benim odun beğenmesede olur ne anlar acaba boyadan,saçtan
Aa yok hakkını yemiyim benimki topuklu sevdalısı değil şimdi hatta çoğu zaman giyiyosun bunları sonra ayağını vuruyolar diyobir de yüksek topuk severler.sıkıysa sen yürü 100 metre şunla da göreyim diyorumm.erkek demek dert demek anacığımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?