Çok yıprandım, sadece yazmak istedim

ilk eşi aldatmıştı o üyeyi tatilde öğrenmişti hatta.boşanmıştı ondan bir oğlu vardı.sonra yaşı kendinden küçük bir adamla tekrar evlenmişti ondan da olmuştu bir çocuğu.2. eş de aldatmıştı galiba .bazı şeylerde de ifşa olmuştu üyelik iptali yapmıştı.olabilir mi olmaz mı bilemedim

Üzgünüm ama ben bu konuya hiç inanmadım
Niye ya ben inandım üzüldüm şu an bi moralim bozuldu hayatı sorguladım

O hesap makinesi uygulaması eşimde vardı biz sevgiliyken bizim resimlerimiz vardı gıcık ablası karıştıp dururdu telefonunu.özel resimleri oraya koyardı

Şimdi o kadar gerildim ki eşime sen nerden buldun o uygulamayı diye sataştım.

Bilmiyorum dedi

Ama söylemek istemiyor bak ben mesela hiç bilmiyorum cidden aklıma bile gelmezdi onda görünce öğrendim gıcık oldum birden

Neyse konuya döneyim baya inandım ben

Yalan mı diyorsunuz

Yalansa çok iyi kurgu

Kapıyı kitleme konusunda evet hatalıyım genelde gece yatmadan önce kitledigim için aklıma gelmedi ama evde küçük bi çocuk varken daha dikkatli olmak gerekiyor.

Hazir kurtuluş yolu açıkken kurtulun gitsin. Malesef ben aldatanlarin düzeleceğine inanmıyorum,şimdi şans verseniz bile içinizi kurt gibi kemirecek o şüphe.

Allah yardimcin olsun Zorlu bir süreç ama dimdik ayakta dur çocuklarımla yeni hayatında çok mutlu ol insaAllah kullan tabiki elinde de ne kadar delil varsa kullan acıma en üst tazminatı al ihtiyacın yoksa bile al ve asla iyi anılarını düşünme neden çünkü biliyor musun o anılara sana iki evladına açılmamış b.k herif hamile eşini aldatmış anlık gaflet denilemez ihanetin affı olmaz çünkü

Allah yardimcinniz olsun..hayalkirikligi bir yandan psikolojisi bittmiş hastayla ugrasmak bir yandan ayrica 2 cocuk annesisiniz. Anneyseniz 2 kere extradan güçlüsünüz aşacaksıniz dua ve Allaha sığının dilinizden dua eksik olmasın. Biraz cocuklarla kisa bir uzaklaşma bir yerde iyi gelebilir mi acaba..Anneyi de alip belki ??

Avukattan asla saklamayın bu durumu. Bilgisi olsun ki sizi daha iyi korusun. Gururunuz incindi ve arkanıza bile bakmadınız. Hayatınız tehlikeye girmiş bunun için kılınızı bile kıpırdatmayacak mısınız? Anlıyorum ki siz işler çirkinleşmeden kurtulmak istiyorsunuz ama karşı taraf farklı şekilde hareket ediyor. Gitse avukatına gecenin bir vakti evinize geldiğini, sizinle barıştığını söylese ne yapacaksınız? Ayak oyunları yapan erkeklerden her şey beklenir. Kendinizi, haklarınızı ve çocuklarınızı güven altına alın.

Bu arada çok geçmiş olsun. Yavrularınızla çok mutlu olmanızı dilerim.

bizim bosananlar grubundaydi bu arkadaş bir kaç ay önce. Başka bir hesabı daha vardı ve kendisine ait 2 hesapla karşılıklı konuşuyordu yanlış hatırlamıyorsam. Hatta bu sebepten banlanmisti.

Yanlış hatırlamış isem konu sahibinden özür dilerim. Ama doğru hatırlıyorsam, enteresan bir ısrar içinde kendisi

Sevgili Mune

Sizce de betimlemeler cok fazla değil mi? Oldukça amatör bir hikaye gibi.. duyguları alamadım ben..

Sizce de betimlemeler cok fazla değil mi? Oldukça amatör bir hikaye gibi.. duyguları alamadım ben..
Yazilanlardan,sanki olaya gözünüzle şahit oluyormuş gibi duygu selini nasıl beklediniz hayret ediyorum. Kadın belki bunları yazarken ağladı bunları yazıya nasıl aktarsin? En salim kafasıyla kaleme almaya calismis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…