• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu çok yastıklı oturma grubu kullananlar?memnunmusunuz?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

bol yastıklı oturma grubundan memnunmusunuz..

• evet çok memnunum..

OY: 16 34,0%
  • hayır hiç memnun değilim başa bela..

OY: 12 25,5%
  • memnun değilim ama görsel olarak çok güzel yastıkları düzeltip durmaya razıyım:)

OY: 10 21,3%
  • aklı olan almaz..rahat edemedikten sonra güzel olmuş neyapayım:)

OY: 9 19,1%

• Ankete Katılan
    47

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
156
Diğer
hanımlarr çok yastıklı koltuk takımı kullanıpta memnun olup olmayan varmı..bende bol yastıklı aldım ama genelde kullanışısz olur diolar sizce nsl:)

bence canim ne olursa olsun çok şık duruyor iyi yapmissin gule gule kullan,mobilyaya hosluk katan yastiklar bence..

neden kullanışsız olsun ki anlamadım.ben de yeni oturma grubu alacağım.bol yastıklı bakılyorum.

bende bol yastıklı aldım..taşlı filan...çok şık gözüküyor...ama uzanmak isteyince veya yaslanınca biraz sorun oluyor...ama almazsamda içimde kalırdı....güle güle kullan....

benim oturma odamda bol yastıklı..

görüntüsünü seviyorum..

uzanmak isteyince yukarı kaldırmak gerekiyor evet..

ve ben her gece düzeltip yatıyorum :)

takıntılıyım çünkü dağınıklık sevmiyorum..

ama pişman değilim..

Görüntü bakımdan güzel olsa gerek ama oturup yattığında da sorundur kesinn...o kadar çok yastıkla doldurulmuş takımlar varkii oturmaya yer kalmamışş...yine de zevk meselesi tabiki

benim takımımda bol yastık var ama yastıkları yaslanmak için yapmışlar yani yastıkları kaldırsam yaslanacak yer yok o yüzden yastıklar öle her yeri kaplamıyor hem şık hem rahat bence cünkü yumuşacıkk

bende puf puf otururuz diyordum ama illet bişey bide ev düzeni tek size bakıyorsa kesinlikle tavsiye etmiyorum anında dağılıyor ev benimde saçlar dikeliyoooo:oklava::oklava:

hayır hiç memnun değilim başa bela..:kızgın:

kıslar anketi açtıktan sonra salon takımını bol yastıklı aldımmm orayı çok kulanmıycagım içinnn ama oturma odasını yastıksız aldım genelde memnun deil kimse görüntüsü güzel cidden ama sonradan sinir olmaktansa almadım:)bakalım daha kulanmak nasip olmadı kulanınca nsl olur görcem:)

kıslar anketi açtıktan sonra salon takımını bol yastıklı aldımmm orayı çok kulanmıycagım içinnn ama oturma odasını yastıksız aldım genelde memnun deil kimse görüntüsü güzel cidden ama sonradan sinir olmaktansa almadım:)bakalım daha kulanmak nasip olmadı kulanınca nsl olur görcem:)

güle güle kullan a.s. gösterişli olduğu ve az kullanılan bir yer olduğu için salon takımını bol yastıklı, oturma odasınıysa yastıksız tercih etmek çok iyi fikir kaydirigubbakcemile5

benim teyzemlerinkoltukları bol yastıklı..onlara gitmeyi cok seviyorum..yastıklarla oturmak cok zvklı.. hele yumusaksa insan kendını farklı hissediyor..
bu arada güle güle kullan cnm

bizim şu anki evimizdeki koltuklar öyle, habire yastık kabartmaktan bana bile fenalık geldi. ilerde arkası büyük ve tek yastık olan koltuklardan alıp, süs olsun diye köşelere bir-iki kırlent atmayı planlıyorum...

güle güle kullan a.s. gösterişli olduğu ve az kullanılan bir yer olduğu için salon takımını bol yastıklı, oturma odasınıysa yastıksız tercih etmek çok iyi fikir kaydirigubbakcemile5
aynen cnm bunu düşünerek aldım bol yastıklıları çok seviyorum içimde kalırdı almassamkaydirigubbakcemile3bu arada teşekür edeirm cnm daaha güzelleri iyilerii isteyen herkese olsun inş:)
benim teyzemlerinkoltukları bol yastıklı..onlara gitmeyi cok seviyorum..yastıklarla oturmak cok zvklı.. hele yumusaksa insan kendını farklı hissediyor..
bu arada güle güle kullan cnm
yaaa demi puf puf böle benimde çok hoışuma gidiooooooooooooosositososito
bizim şu anki evimizdeki koltuklar öyle, habire yastık kabartmaktan bana bile fenalık geldi. ilerde arkası büyük ve tek yastık olan koltuklardan alıp, süs olsun diye köşelere bir-iki kırlent atmayı planlıyorum...

cnm benm salon takımımda bi koltukta 4 tane yastık var aldıgımız yerdeki adam ileride sıkılırsan büyük iki yastıkta yaparıs dedii...zaten özellikle yastıklar ve oturma yeriii fermuarlı çıkarıp yıkanıyor falan sıkılınca ek olarak farklı kılıfta yaptırcam..baya kullanışlı olduu bakalımm daha kulanmak nasip olmadı 1 ay sonra bakim tam anlıycam iyimi yaptım kötümü:delphin:kaydirigubbakcemile3

anam yandım ben 3 senedır o yastıklardan babam her geldıgınde dalga gecıyo yastıklar mısafırlıge gelmıs rahatsız etmeyelım bız yere comelım dıyo:oklava:

anam yandım ben 3 senedır o yastıklardan babam her geldıgınde dalga gecıyo yastıklar mısafırlıge gelmıs rahatsız etmeyelım bız yere comelım dıyo:oklava:

ehuhueueuueh valla babanda haksız deilkaydirigubbakcemile3
benim aldıgımda oturma yeri baya genişşşşş ama cidden kimi koltuk takımları vardıı oturcak yer bi karış kalmışşşş görsel olarak süper duruyorlar amasositososito

bol yastıklı takım kullanışlı olmazki bi kere yastıktan dolayı oturacak uzanacak yer yok:umursamaz:yastıkmı koltukta oturacak yoksa benmi :umursamaz:

ay olsun gosterislı olsunda nasıl olursa olsun solana gırenın agzı acık kalıyo o yeterlı zatennn ben seviyorum yastıklarımıda babam cok ezıklıyo onlarısenağlama

bol yastıklı takım kullanışlı olmazki bi kere yastıktan dolayı oturacak uzanacak yer yok:umursamaz:yastıkmı koltukta oturacak yoksa benmi :umursamaz:
cnmm bu dediign cidden oturma odası için gecerlii..en çok oturma odasını kulancam zatenn onun için hiç yastıgı yokaldıgım oturma grubununaklinialirimsmileama salon takımı yastıklı valla çok güzel duruyorrrr.eger salonu sürekli kulansaydım col yastıklı almasdım amaaklinialirimsmile

ay olsun gosterislı olsunda nasıl olursa olsun solana gırenın agzı acık kalıyo o yeterlı zatennn ben seviyorum yastıklarımıda babam cok ezıklıyo onlarısenağlama

baban gelince sen onu oturcagı yerdeki yatıkları kaldır yada tekli koltuga oturttur onda bitane oluyo yastıkkaydirigubbakcemile3sositososito

benim salon koltuklarım da bol yastıklı 3 lü de 4 yastık 2 lide 3 yastık var salonda oturuyorum zorluk çekmiyorum rahat yani her sabah kabartırım onları puf puf yumuşak zaten bide fermuarlı oturma kısmıda yastıklarıda makineye atıp yıkıyorum yedek kılıf diktiricem şimdi kumaş arıyorum sende aldıysan güle güle kullan canım

Back
X