Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar anketi açtıktan sonra salon takımını bol yastıklı aldımmm orayı çok kulanmıycagım içinnn ama oturma odasını yastıksız aldım genelde memnun deil kimse görüntüsü güzel cidden ama sonradan sinir olmaktansa almadım:)bakalım daha kulanmak nasip olmadı kulanınca nsl olur görcem:)
aynen cnm bunu düşünerek aldım bol yastıklıları çok seviyorum içimde kalırdı almassamkaydirigubbakcemile3bu arada teşekür edeirm cnm daaha güzelleri iyilerii isteyen herkese olsun inş:)güle güle kullan a.s. gösterişli olduğu ve az kullanılan bir yer olduğu için salon takımını bol yastıklı, oturma odasınıysa yastıksız tercih etmek çok iyi fikir kaydirigubbakcemile5
yaaa demi puf puf böle benimde çok hoışuma gidiooooooooooooosositosositobenim teyzemlerinkoltukları bol yastıklı..onlara gitmeyi cok seviyorum..yastıklarla oturmak cok zvklı.. hele yumusaksa insan kendını farklı hissediyor..
bu arada güle güle kullan cnm
bizim şu anki evimizdeki koltuklar öyle, habire yastık kabartmaktan bana bile fenalık geldi. ilerde arkası büyük ve tek yastık olan koltuklardan alıp, süs olsun diye köşelere bir-iki kırlent atmayı planlıyorum...
anam yandım ben 3 senedır o yastıklardan babam her geldıgınde dalga gecıyo yastıklar mısafırlıge gelmıs rahatsız etmeyelım bız yere comelım dıyoklava:
cnmm bu dediign cidden oturma odası için gecerlii..en çok oturma odasını kulancam zatenn onun için hiç yastıgı yokaldıgım oturma grubununaklinialirimsmileama salon takımı yastıklı valla çok güzel duruyorrrr.eger salonu sürekli kulansaydım col yastıklı almasdım amaaklinialirimsmilebol yastıklı takım kullanışlı olmazki bi kere yastıktan dolayı oturacak uzanacak yer yok:umursamaz:yastıkmı koltukta oturacak yoksa benmi :umursamaz:
ay olsun gosterislı olsunda nasıl olursa olsun solana gırenın agzı acık kalıyo o yeterlı zatennn ben seviyorum yastıklarımıda babam cok ezıklıyo onlarısenağlama