Öyle tabiki ama bi hayati sevdigin sevildigin insanla psylasmak ne güzel.Birine ait hissetmek aile olmak.Dogru diyosunuz bunun icin uzulsemde kendimi yipratmaktan baska birsey olmayacakEvlilik öyle dizilerde ki gibi el ele gezmeler,göz göze yatakta kahvaltılar değil ki tatlım... akışına bırak yaşa hayatını
Hiç üzmeyin kendinizi; her şeyin bir vakti vardır.Bende anlamam ama icim sıkılıyo ister istemez.Etrafimdakilerin yaslari daha kucuk oldugu ve evli ya da evlilik yolunda olduklari icin galiba gec gibi hissediyorum ister istemez.Bide karsima bekledigim insan cikmazsa diye
Haklısınız bazen icim cok kasvetleniyo sirf bu konu yuzunden bir basima cabaliyorum diyorum benimde hayatimda biri olsaydi diye. Uzulmemi yenmeye calisicamHiç üzmeyin kendinizi; her şeyin bir vakti vardır.
Yarının kaygısına kapılıp bugünleri üzgün geçirmenize yazık.
Canım yaşında ne var ki geç kalmış gibi yorum yapmışsınInsallah çok istiyorum.Ama yaşım 26 oldu karşıma çıkanlarda o kadar olmaz insanlar oluuoki ümidimi yitirmekten korkuyorumAmin inşallah canım güzel duaların için
Bu pazar gününde evdeyim.Çalışmak için tek başıma şehir değiştirdim.26 yaşındayım.O kadar çok istiyorumki hayatıma birinin girmesini.Hayırlı bir insanın girmesi için dua ediyorum.Ama o kadar uygun olmayan insanlar çıkıyor ki karşıma ümidimi yitirmek üzereyim.Para bekleyen zenginlik meraklisi bi kızda değilim.Niyetim sadece sevdigim sevildigim bi insanla evlenmek, degerli hissetmek.Etrafimdakiler hep küçük yaşıtlarım evleniyor mutlular.Bende evlenmek icin evlenmemek istiyorum.Kimsenin mutlulugunda gozum yok .Sadece bende olayim istiyorum.Ister istemez de imreniyorum.Benim gibi bu durumu yaşıyanlar var mı? Eşlerinizle nerede tanıştınız? Sanirim yanliz olecegim
Evliliğe çok anlam yüklediğin için üzülüyorsun canım ama bide şöyle düşün ya hayal ettiğin gibi olmazsa burada hergün evli insanların dertlerini dinliyoruz... Bende bekarım ve nasip olmadıysa vardır bir hayır diyorum... Hayatta sahip olduklarınıza odaklanın ve başkalarıyla kendinizi kıyaslamayın... yoksa çok acı çekersinizÖyle tabiki ama bi hayati sevdigin sevildigin insanla psylasmak ne güzel.Birine ait hissetmek aile olmak.Dogru diyosunuz bunun icin uzulsemde kendimi yipratmaktan baska birsey olmayacak
Astrolojiden de zerre anlamam ama ne oldu Merkur'un başı mı döndü? Venüs mu geriledi? Bu hafta kaçıncı 26 yaş üzgünlüğü?
Cillop gibi yaştasınız. Geleceğin kaygısını yaşayacağınıza eğlenmenize baksanız keşke.
Bu evlilik konuları beni benden aldı bugün. Yaşlar da 25-26 hep, gençliğinize yazık.
Hep istiyoruz bişeylerYalnız o değilde forumda açılan konu başlıkların çoğu; ‘boşanmak istiyorum’ yada ‘evlenmek istiyorum’Yok mu ortası
Delikli boncuğu yazan sizdiniz değilmi çok sevdim bu sözü uzun zamandır aklımda zaten bir yerede not aldım unutmamak için teşekkür ederimcanım
Delikli boncuk yerde kalmaz der babaannem yani biri alır boynuna takar kolye yapar
Elbet sende evleneceksin zamanı gelince
Rabbim hakkında hayırlı olanı versin pişman etmesin
Ama evde durma dışarı çık kurslara katıl yeni insanlar tanı yeniliklere açık ol arkadaşlıklar kur