- 15 Mart 2011
- 5.618
- 12.643
Rica ederimDelikli boncuğu yazan sizdiniz değilmi çok sevdim bu sözü uzun zamandır aklımda zaten bir yerede not aldım unutmamak için teşekkür ederim
Babaannemden deyişler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederimDelikli boncuğu yazan sizdiniz değilmi çok sevdim bu sözü uzun zamandır aklımda zaten bir yerede not aldım unutmamak için teşekkür ederim
Delikli boncuğu yazan sizdiniz değilmi çok sevdim bu sözü uzun zamandır aklımda zaten bir yerede not aldım unutmamak için teşekkür ederim
Saygı duyarımBen hiç sevmiyorum bu cümleyi tobestafurullah garip geliyor
Allah razı olsun tdk" yalnız" demek için geldim.
Ahh ahh bir bilsen tanışmak yetmiyor sonra birsürü sorun beraberinde geliyor Ben yalnız değilim ama mutsuzumBu pazar gününde evdeyim.Çalışmak için tek başıma şehir değiştirdim.26 yaşındayım.O kadar çok istiyorumki hayatıma birinin girmesini.Hayırlı bir insanın girmesi için dua ediyorum.Ama o kadar uygun olmayan insanlar çıkıyor ki karşıma ümidimi yitirmek üzereyim.Para bekleyen zenginlik meraklisi bi kızda değilim.Niyetim sadece sevdigim sevildigim bi insanla evlenmek, degerli hissetmek.Etrafimdakiler hep küçük yaşıtlarım evleniyor mutlular.Bende evlenmek icin evlenmemek istiyorum.Kimsenin mutlulugunda gozum yok .Sadece bende olayim istiyorum.Ister istemez de imreniyorum.Benim gibi bu durumu yaşıyanlar var mı? Eşlerinizle nerede tanıştınız? Sanirim yanliz olecegim
Benimde uzun sureli iliskim vardi bitti onunlayken cok yalniz hissederim kotu hissettiriyodu Sanirim o yuzden biri olsun ve tam hissedeyim ozlemi var cunku ciddi dusunuyoduk cok yipranmistimAhh ahh bir bilsen tanışmak yetmiyor sonra birsürü sorun beraberinde geliyor Ben yalnız değilim ama mutsuzum
Neden ayrıldınız Bizim maddi sıkıntılar yüzünden ayrılmamız an meselesi...Benimde uzun sureli iliskim vardi bitti onunlayken cok yalniz hissederim kotu hissettiriyodu Sanirim o yuzden biri olsun ve tam hissedeyim ozlemi var cunku ciddi dusunuyoduk cok yipranmistim
Ben de evlenince eşimle gezeriz eğleniriz sanmıştım ama bekarken daha güzel geziyormuşum inan. Arkadaşım da yoktu ama turlara katıldım. Görmek istediğim yerleri gördüm mümkün olduğunca. Keşke daha çok yer gezseymişim. Evlenince gezemiyorsun. Eşten de kaynaklı tabi. Çöpsüz üzümsün tadını çıkar.Bunu görmek iyi oldu tek değilmişim yaş 26 bende ağlayıp zirliyorum ins merkurdendir . Lakin gezip tozmak.da tek başına olmuyor ondan istiyoruz artık birini işte.. arkadas da pek olmayınca
Çok haklısınız ama inanın tam tersi de olabiliyor. Bir tanıdığım var ailesi çok zengin kendisi varlıklı bir aileden geliyordu. Taliplerinin maddi durumunun onu mutlu edemeyeceğini düşünürek reddetti . Şimdi kırk yaşına geldi ve artık maddiyatın umrunda olmadığını sadece iyi bir eşle yuva kurup çocuk sahibi olmak istediğini söylüyor bana...Ben de evlenince eşimle gezeriz eğleniriz sanmıştım ama bekarken daha güzel geziyormuşum inan. Arkadaşım da yoktu ama turlara katıldım. Görmek istediğim yerleri gördüm mümkün olduğunca. Keşke daha çok yer gezseymişim. Evlenince gezemiyorsun. Eşten de kaynaklı tabi. Çöpsüz üzümsün tadını çıkar.
Okul bittiğinde artık annem yengem eve gelen giden gittiğimiz yerlerdeki insanları değerlendirip bana uygun mu diye konuşurduk lakin benim hayatımda biri olduğunu bilmiyorlardı , benden size tavsiye aşk karın doyurmaz . Bu tarz tatlı sohbetleri en yakinlarinizla ailenizle paylaşın teyzelerinizle filan da olur onlar aileniz kotulugunuzu istemez ve siz istemediğiniz sürece sizi kimseye de zorla vermezler diye umuyorum ne bileyim etrafinizda hiç yoktan ben de evde kaldım şöyle bı çocuk çıktı da biz mi evlenmiyoruz gibi şeyler söyleyip daha doğru seçimlere yonelmenizi tavsiye ederim . Para da pulda kimsenin gözü yok ama hayat çok pahalı ve para olmayınca mutluluk da olmuyor ilerde çocuğunuza a bı külot almak bile kursaginizda kalabilir
Maddi varlığı olupta görgüsüz olmamasına dikkat etmeli olay burda . Kafası rahat olan kendine yakinacak dert arar onunki de o hesapÇok haklısınız ama inanın tam tersi de olabiliyor. Bir tanıdığım var ailesi çok zengin kendisi varlıklı bir aileden geliyordu. Taliplerinin maddi durumunun onu mutlu edemeyeceğini düşünürek reddetti . Şimdi kırk yaşına geldi ve artık maddiyatın umrunda olmadığını sadece iyi bir eşle yuva kurup çocuk sahibi olmak istediğini söylüyor bana...
Kuzum gerçekten her şey tesadüf öyle normal bir günde tanıştık hatta o beni istememişti ortak arkadaşımızla buluşmuştuk ona ben arkadaşımı getiriyor muyum diyip kızmıştı işler evlenme hazırlığına kadar geldi kendisi aşık olmuş hem de nasip kısmet seni istediğin gibi planlı programlı olmuyoBu pazar gününde evdeyim.Çalışmak için tek başıma şehir değiştirdim.26 yaşındayım.O kadar çok istiyorumki hayatıma birinin girmesini.Hayırlı bir insanın girmesi için dua ediyorum.Ama o kadar uygun olmayan insanlar çıkıyor ki karşıma ümidimi yitirmek üzereyim.Para bekleyen zenginlik meraklisi bi kızda değilim.Niyetim sadece sevdigim sevildigim bi insanla evlenmek, degerli hissetmek.Etrafimdakiler hep küçük yaşıtlarım evleniyor mutlular.Bende evlenmek icin evlenmemek istiyorum.Kimsenin mutlulugunda gozum yok .Sadece bende olayim istiyorum.Ister istemez de imreniyorum.Benim gibi bu durumu yaşıyanlar var mı? Eşlerinizle nerede tanıştınız? Sanirim yanliz olecegim