- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Hastasınız derken deli olduğumu mu kast ediyorsunuz. Ne kadar kılıcısınız lütfen yazmayın olur mu iyi değilimAlamazsın zaten sen kiiiim benim aldığım edebi almak kim
Sabah eğlencesi mübarek nerden baksan kahkaha attırıyor
Madem okadar biliyorsunuz hatta acildeki doktordan bile daha çok biliyorsunuz “çünkü hastasınız - bu yüzde yüz doğru” ne işiniz var hastanede acilde doktorda? Tedavi etsenize kendinizi 4 yıldır ne bekliyorsunuz? Derdiniz x ilaçsa eczane basın bir dahakine mesela, eczacıya bana x ilacı vereceksin ulan diyip küfür edin vermezse şikayet edin
Başınıza gerçekten birşey gelirse acildeki o pratisyene gidin zira çok doğru kararlar veren gerekli müdahaleyi anında yapan kurallardan hekimliğinden ve karakterinden ödün vermeyen bir doktor olduğu aşikar, Allah sizi inandırsın sizde olmayan tıp eğitimini bile almış diploması var. Belki de sadece doktor değil panik atak hastasıdır da ne dersiniz, hem eğitim hem bilim hem pratik hem tecrübe hepsi bir arada sizde olmayan herşey var yani
İki ihtimaliniz var : Ya hastasınız oyüzden böylesiniz (panik atağı kastetmiyorum)
Ya da bağımlısınız
İyi de böyle bir sistem yok kiKomik misiniz
Doktorum diyorum hani psikiyatri doktoru var ya işte o onun bana söyledikleri üzerinden bu isteklerde bulunuyorum bilmem anlatabildim mi
Seni gidi riyakar minnoşUmarım aynı durumda yaşamamanız dileğiyle sevgiyle sağlıcakla kalın
Arkadaş muhtemelen psikolojik bir rahatsızlığınız olabileceği ihtimalini dile getirmiş. Her psikolojik rahatsızlık delilik mi oluyor? Aşırı alıngansınız, her söyleneni tersten anlıyorsunuz. Bence biraz rahatlayacağınız bir şeyler yapın, belli ki buraya yazmak pek iyi gelmiyor size.Hastasınız derken deli olduğumu mu kast ediyorsunuz. Ne kadar kılıcısınız lütfen yazmayın olur mu iyi değilim
Seni gidi riyakar minnoş
Saygıyla edeple bilgiyle kalın dicem de….
En başta dedim ya zaten psikolojik rahatsızlığım var tedavi oluyorum 4 senedirArkadaş muhtemelen psikolojik bir rahatsızlığınız olabileceği ihtimalini dile getirmiş. Her psikolojik rahatsızlık delilik mi oluyor? Aşırı alıngansınız, her söyleneni tersten anlıyorsunuz. Bence biraz rahatlayacağınız bir şeyler yapın, belli ki buraya yazmak pek iyi gelmiyor size.
Off deme boşverSeni gidi riyakar minnoş
Saygıyla edeple bilgiyle kalın dicem de….
Biz bilgili insanlar psikolojik hastalıkları olanlara “deli” demiyoruz, bu apaçık cehaletinizi ve art niyetinizi gösteriyorHastasınız derken deli olduğumu mu kast ediyorsunuz. Ne kadar kılıcısınız lütfen yazmayın olur mu iyi değilim
Tedavi oluylrumBiz bilgili insanlar psikolojik hastalıkları olanlara “deli” demiyoruz, bu apaçık cehaletinizi ve art niyetinizi gösteriyor
İyi değilseniz gidin tedavi olun yada 4 yıllık hastalık tecrübenizle kendinizi iyileştirin burada ne işiniz var?
Her karşınıza çıkana saldıracaksanız böyle kendinizi biryere kapattırınOff deme boşver
Kendin için aynı temennilerde bulunman yeterli
Bilgili olsanız bilgi içerirdi yorumlarınızBiz bilgili insanlar psikolojik hastalıkları olanlara “deli” demiyoruz, bu apaçık cehaletinizi ve art niyetinizi gösteriyor
İyi değilseniz gidin tedavi olun yada 4 yıllık hastalık tecrübenizle kendinizi iyileştirin burada ne işiniz var?
Ne kadar hadsiz bir insansınız siz yaHer karşınıza çıkana saldıracaksanız böyle kendinizi biryere kapattırın
Sorunu ve sorunlu olan sizsiniz ben değilim ki
Öfke ve kötülük içeren sizsiniz, acili birbirine katıp kendinizi güvenliklerle hastaneden attırıp karakolluk mahkemelik oldunuz hanımefendi, bir doktorun ve birçok hastanın hakkına girdiniz siz hala ne yüzle ona buna iftira atıyorsunuzTedavi oluylrum
Tedavi oluyorum tedavi oluyorum
4 senedir tedavi oluyorum
Söyleyeyim mi
Hastasınız derken malum yazdıklarınız son derece öfke ve kötülük içerdiği için
Çok çok çok teşekkür ederimyapmayın lütfen.burada tartışmak sizin aha çok strese girmenize ve gerilmenize neden oluyor.ben sizi hastalığınız konusuna çok iyi anlıyorum.zira 35 yıllık panık atak ve anksiyate hatsası olarak.bu arada 60 yaşındayım.torun torba sahibiyim. şu son zamanlarda üst üste hafif olarak atak geçirdim.stres ve gerginlik bize yaramıyor.doktor konusunda haksızsınız.bir çiçek gönderin ve şikayetinizi geri çekin bence.doktorlar da insan o da o gün günüde olamayabilir.belki yorucu ve gergin bir gün geçirdi.zor günlerden geçiyoruz,birbirimize karşı anlayışlı olmalıyız.tekrar geçmiş olsun.
Muazzam bi karakter örneği varsınız işte ne deseniz boşÖfke ve kötülük içeren sizsiniz, acili birbirine katıp kendinizi güvenliklerle hastaneden attırıp karakolluk mahkemelik oldunuz hanımefendi, bir doktorun ve birçok hastanın hakkına girdiniz siz hala ne yüzle ona buna iftira atıyorsunuz
Tedavi olduğunuzu iddia ettiğiniz şey panik atak
Sizin probleminiz bu değilki ya karaktersizsiniz yada hastasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?