- 15 Şubat 2013
- 25.547
- En iyi cevaplar
- 1
- 97.918
- 798
- Konu Sahibi Legendwomen
Aman fake ya, uydurup uydurup yazıp unutuyo ne yazdigini heralde
Nasıl değil tamda senin konun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman fake ya, uydurup uydurup yazıp unutuyo ne yazdigini heralde
Nasıl değil tamda senin konun
Seni seni diyorsun ki siz bu mübarek ramazan günü sevaba girdiniz çok bende konu açtım sizin sevap pointler gitsin diyeBen de benle evlensin demedim ki zaten sadece eğleniriz dediö
Şekerim sen unuttun galiba, bu kadınlar kocişlerini 50 iq luk yaşam formu olarak görüyor, tabi saff masumm kocişlerini dışarıdaki kadınlar kandırıyor falan hani. 2.kadını bir güzel yoluyorlar sonra kocişlerini alıp onlara çocuk falan yapıyorlar.Banane ablacım kocasına söylesin
Ablacım fake diyorsan seni inandırmak zorunda değilim inanmadığın konuda da yazmazsın hayırlı sahurlarAman fake ya, uydurup uydurup yazıp unutuyo ne yazdigini heralde
O alıntıyı yanlış kopyeledim bak yukarıya daha düzgün olduAman fake ya, uydurup uydurup yazıp unutuyo ne yazdigini heralde
Ha gerçekten böyle bu kafada mal gibi bi insanım diyosun yani, sana da hayırlı sahurlar beybisuAblacım fake diyorsan seni inandırmak zorunda değilim inanmadığın konuda da yazmazsın hayırlı sahurlar
Ablacım daha yaşamadım ki o hayatı amaBak metresli konular için biraz daha yaşanmışlıklar gerekiyor.
Seninki çok yavan kalmış.
Sen şöyle eski konularda bak, evli biriyle ev tut falan, olayları ilerletip öyle gel.
Aman yaz merakta birakmaZaten o da aramadı belki numaramı bile almadı neyse herkese teşekkür ederim gelişmeler olursa yazacağım
*Karısındaki eksiklikleri benle tamamladı.Bak bı daha fake konu açarken şunları ekle
*Safça bir aşk bizimkisi çok sevdik
*Karısıyla mutlu değildi bosanacaklardi
*O benim ilk aşkım hiç böyle şeyler yaşamamıştım cinsellik yok aramızda
*Birbirimizi gördükçe kavusamadigimiz için ağlıyoruz
O zaman gerçekçi olur
Niyet önemli niyet, hayırlı sahurlar tekrar hdhdhdAblacım daha yaşamadım ki o hayatı ama
O ileriki mesajlarda ilkten hard girerse kendini masum gösteremez sonra kadın kadının düşmanı kocalarınizi alacağım diye korkmayın evdeki kadın cirkinmis bla bla*Karısındaki eksiklikleri benle tamamladı.
Karısı memnun etsin o zaman da benle konuşmasın*Karısındaki eksiklikleri benle tamamladı.
Yanı bir sapık var dede var bacağını sıkmış artık nerden esinlendiyse belki aklımıza gelen konu olmasa da o konun taklidi diyelim varmı konu var itiraz ediyor bidebu o degil. o konudan sonra bu kisi de esinlenip konu acmisti. guya bunun bacagini sikmis dede. sonra birden yok olmus nereye uctuysa.