cok yalnizimmm

Meyvesizsalata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
7
2
11.sinifim dershanemde hic arkadasim yok beni surekli disliyorlar nedenini bilmiyorum insanlarla iletisimde gucluk cekiyorum onlarla konusmaya calisiyorum beni dinlemiyorlar. Okul arkadaslarim bana soguk davraniyor dershanede arkadasim yok cok yalniz hissediyorum

Güzelim salla gitsin. Yakında üniversiteye gideceksin bu insanları bir daha görmiceksin. Bolca çalış, motivasyonunu düşürme güzel bir yer kazan.

Nickine sesli güldüm çk güzel

Sende böyle yalnız, gizemli kız , kimseyi istemeyen tek takılan kişi havalarında takıl okulda ve dershanede

önce onları kendinden yüksek görmeyi bırakıp, annene banana kardeşine nasıl rahat davranıyorsan öyle davran

Allahtan başka kimseye ihtiyacın olmadığını hissedersen öz güvenin yerine gelir ve bir de bakmissin etrafın insan dolu.

onlar mı seni dışlıyor,sen mi onların dışında kalıyorsun ilk önc buna bir karar ver.
bence muhtemelen sen kendini onların arasında görmüyorsun yoksa o yaşlarda arkadaşlık kurmak çok kolaydır.
samimi ve içten konuş,arkadaşlrını dinle,sohbetlerine katıl.

Kişisel gelişim kitapları okumanı öneriyorum.

Sen de gizemli davran. Kimseyle konusma. Başın dik olsun ve kendine guvenir bir sekilde hareket et.
Derslerine calis iyi bir üni kazan..

benmde yasım 19 unv 1 sınftayım.lise dönemımde ortaokul dönmlerınde bende sınıf arkdaslarımla öyle yakın ılıskı kurmazdm asosyal oldugum degl gerek duymazdm ıhtıyac duıymazdm sanırsam bunun en buyuk etkısı aılem oldu ozellıkle annem bence annenızle ılıskınızı guclendırın.evet arkdas onmlı yakın arkdasmda var ama olmasada olur bu kdar takmayın bence bnada cevremdekıler sasırıyor fazla arkdas ortamamım yok ben herkesle anlasamamkı.unv bıle fazla ınsanla arkdas olmak ıstemıyorum 1 kısı yetıyor.arkdasm dıyor ne kdar asosyalsn gerek duymuyorum ıhtıyac duymuyorum ınsalrın özllıkle bnı yönlndırmesıne gelemem bıde oyle havalarınada uyamam .nedenı ıse annemle arkdas gıbıyım zaten her derdımı anlatıyorum arkdasa gerek duymuyorum.derslerınıze asılmayı calısın bence en önemlısı.sosyallesmek ıyıdır sızı gırıskın yapar kendınıze guvenınız artar.ama kımseye kndınızı yamamayın sakın.umursamıyn gerekrse tek gırın cıkın derslerden ıhtıyac duymadıgını hıssettır guzellım onlara.kendı kendıne yetınmeyı bıl .ama mutlaka annenle özellıkle arkdas olmaya bak o zmn zaten baska arkdas ıhtıyac duymuyorsun uzulme tatlım öptum senı ınsallah gönlunde olan bölumu kazanırsn

canım benim. yalnızlık hissi insanı içten içe yiyip tüketir. ama şunun bilincinde ol yalnız insanlar kaliteli insanlardır. sanatçılar, edebiyatçılar hep bunlardan çıkmıştır. illa arkadaşım olsun diye kendine baskı yapma. bırak. rahat ol. kendin ol. sadece insanlara gülümse. hal hatır sor. gerisin bırak. insanlar içinde mutsuz olduğunu veya sorunların olduğunu belli etme. çünkü kimse senin derdini umursamaz. eğer konuşmak istiyorsan Allah'a iltica et. herşeyini anlat. derdini sorununu.... allahım bu sıkıntımı sana havale ediyorum de. düşünme. herşey kendiliğinden hallolur. kendini sev. eski insanlar itikafa girip halk ile ilişkisini 40 gün keserlermiş. kendi içlerine dönerlermiş. sana zarar verecek arkadaşların olacağına yalnız ol. kazık yiyeceğine, arkandan iş çevireceklerine... boşver ya. kendi hayatını yaşa. sinemaya git, tiyatroya git, kitap evlerini dolaş, tarihi mekanları dolaş, camileri gez. ibadet et. yapacak binlerce şey var. bunlarla vakit kaybetme. yaz mesela. otur bir günlük tut. sırdaşın o olsun. henüz çok gençsin ve emin ol yapacak çok iş var. haftada bir gün sporada gidebilirsin. daha kolay ortam olur. asık suratlı olma. hayata gülümse. renklerin olsun bir sürü hayata renk kat. hızırı bekleyeceğine hızır sen ol. birinin derdi varsa gücün yettiğince çözmeye çalış. fakir insanlara yardım et miktar az da olsa. harçlıklarından ver sadakanı. maneviyatını güçlendir. onlar sana gelmiyorsa sen onlara git. karşılık beklemeden iyilik yap. iyilik bilmez nankör deme kimseye sonra. iyiliği yap bırak. gerisi onun sorunu olsun. sen güzel şeyler yap. camilerde kuşlar olur. onlara yem at. onlar beslendikçe huzur bul. mahalledeki çocuklara şeker alıp dağıt. yüzleri gülsün. içinde ki negative elektiriği sonsuzluğa bırak. güneşe çık ve içini pozitif enerjiyle doldur. çünkü herşey enerjidir.

Sen kesin böyle çok güzel bir kızsın ve seni dışlıyorlar. o nedenle senden uzak duruyorlar :):):):) Şaka bir yana sallama onları, boşver. Onlar kaybeder kuzum, üzme kendini. İlla orada mı arkadaşın olacak, dışarda kanki edin kendine, ne etcen ordakileri.

oy be yavrum daha onunde ne ortamlar ne arkadaslar olcak bosver hedefı buyuk tut ders calıs sonrası gelır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…