- 16 Mayıs 2015
- 340
- 184
-
- Konu Sahibi Ladyblonde
şu an çalışamıyorum özel bir nedenden dolayı . Nasıl aktiviteler mesela ??Sen de çalışmayı dene? veya çeşitli aktivitelere katıl.. ohoo yapacak o kadar şey var ki..Hele ki İstanbulda !!
aynen benimde derdim o zaten yoksa kendi Başıma sinemaya giderim gezerim ama bunları bir arkadaşla yapmak daha guzel geliyorÖnemli olan kalabalık olması değil kızlar insan konuşacak dertleşecek insan arıyo
onları Yaparım zaten ama insan dertleşebikecek bazı şeyleri paylaşabilecek birilerine ihtiyaç duyuyorKurslara gidebilirsin spor yapabilirsin köy gibi bir yerde yaşasan napacaksın
Ben senin nedemek istediğini çok iyi anladımaynen benimde derdim o zaten yoksa kendi Başıma sinemaya giderim gezerim ama bunları bir arkadaşla yapmak daha guzel geliyor
sana fikir dikiş nakış kursu ahşap boyama muhasebe hangisini seviyorsan ona git oralardan biraz arkadaş edilebilirsin belkiBaşlıktanda anlaşılacağı üzere kendimi çok yalnız hissediyorum. Evet birkaç arkadaşım var ama onlarda Çalışıyor fazla görüşemiyıruz . Istanbul gibi kalabalık bir Şehirde yalnız kalacağım hiç aklıma gelmezdi. Komşulukta yok burada.Ben de buraya girip dertleşmek istedim kızlar. Benim gibi olan varmı aranızda??
çoğunu Yaptım desem ama bilmiyorum benim arkadaştan yana hiç şansım olmadı malesefKimi yalnız başına gezmekten inanılmaz zevk alır ama bende hiç öyle olamadım, hep yanıma birilerini ararım. Bir işte çalışmak zor geliyor olsa bile, İstanbul burası bin türlü aktivite var. Ben olsam en kötü halk eğitim merkezlerine ya da ismek'e falan kayıt olurdum. Çeşit çeşit branş var hangisi ya da hangileri hoşuna giderse artık. Hem sana da bir uğraş olur hem de bir sürü yeni insanla tanışıp arkadaş olabilirsin. .
teşekkür ederim hiç şansım yok arkadaştan yana malesef kurslara da gittim o da sıkıyor beni artıjSa
sana fikir dikiş nakış kursu ahşap boyama muhasebe hangisini seviyorsan ona git oralardan biraz arkadaş edilebilirsin belki
kendine yakın arkadaşları bu siteden bulabilirsin ben iki gün önce çok tatlı bir kız arkadaşla sabah kahvaltısı yaptım altı aylık kızıylaSa
sana fikir dikiş nakış kursu ahşap boyama muhasebe hangisini seviyorsan ona git oralardan biraz arkadaş edilebilirsin belki
benîmde olmadı boşver insan dengini bulamıyorteşekkür ederim hiç şansım yok arkadaştan yana malesef kurslara da gittim o da sıkıyor beni artıj
:)kayseride olsan takılırdık :)
onları Yaparım zaten ama insan dertleşebikecek bazı şeyleri paylaşabilecek birilerine ihtiyaç duyuyor