Çok yalnızım:((

Ladyblonde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2015
340
184
Başlıktanda anlaşılacağı üzere kendimi çok yalnız hissediyorum. Evet birkaç arkadaşım var ama onlarda Çalışıyor fazla görüşemiyıruz . Istanbul gibi kalabalık bir Şehirde yalnız kalacağım hiç aklıma gelmezdi. Komşulukta yok burada.Ben de buraya girip dertleşmek istedim kızlar. Benim gibi olan varmı aranızda??

haftasonu ne işiymiş bu, plan yapın çıkın gezin İstanbul gibi bir il sıkılacak son yerdir herhalde ne ararsan var.

Sa
sana fikir dikiş nakış kursu ahşap boyama muhasebe hangisini seviyorsan ona git oralardan biraz arkadaş edilebilirsin belki

Kimi yalnız başına gezmekten inanılmaz zevk alır ama bende hiç öyle olamadım, hep yanıma birilerini ararım. Bir işte çalışmak zor geliyor olsa bile, İstanbul burası bin türlü aktivite var. Ben olsam en kötü halk eğitim merkezlerine ya da ismek'e falan kayıt olurdum. Çeşit çeşit branş var hangisi ya da hangileri hoşuna giderse artık. Hem sana da bir uğraş olur hem de bir sürü yeni insanla tanışıp arkadaş olabilirsin. .

çoğunu Yaptım desem ama bilmiyorum benim arkadaştan yana hiç şansım olmadı malesef

Akrabalariniz yok mu? Kuzenleriniz falan. Aslında yalnızlığın bu kadar iyi olabileceği aklıma gelmezdi.Ben de sizin gibi düşünürdüm. Sonra hayatıma birini aldim. Aldatildim .Şimdi açısından kurtulmaya çalışıyorum. Aktivite olarak bilmiyorum ordaki kitapçılar nasıl. Mesela burda bir Türk kitapçısı var sohbet günleri yapılıyor. Mevlana dan şemsi tebrizi den konusmustuk.Ayrıca saz ve ney kursları veriliyor.Ney'in ne kadar zor bir üflemeli çalgı olduğunu öğrendim.hihi.Mesela ogrenmek istediğiniz bir çalgı turu varsa onu da öğrenebilirsiniz. Ben su an yalnız kalsaydım da yasamasaydim o olanları diyorum.Ben de su an aktivite arayisindayim.Fransa da sosyal hayat diye birşey yok.Aktivite de yok.Ancak Türk yerleri bulmak lazim. Ama Türkiye öyle değil.Hele ki ıstanbul.. Mesela istanbul da kiz kulesine karşı oturup bir simit yemek , bir cay içmek, denizin kokusunu almak.. bu bile yeter .

K
Sa
sana fikir dikiş nakış kursu ahşap boyama muhasebe hangisini seviyorsan ona git oralardan biraz arkadaş edilebilirsin belki
kendine yakın arkadaşları bu siteden bulabilirsin ben iki gün önce çok tatlı bir kız arkadaşla sabah kahvaltısı yaptım altı aylık kızıyla
teşekkür ederim hiç şansım yok arkadaştan yana malesef kurslara da gittim o da sıkıyor beni artıj
benîmde olmadı boşver insan dengini bulamıyor

Ne güzel keşke aynı Şehirde olsaydık ben de katılırdım size evet olabilir bu sitede ama hiç buluşmada olmuyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…