- 27 Ağustos 2013
- 1.900
- 2.469
- Konu Sahibi Ladyblonde
kalitesiz bir kalabaliktan asil bir yalnizligi yeglerim.. Allah size dgru düzgün hayrirli arkadaslar nasib etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sıkma canını özelden tel yazacam sana uzağız ama tel arkadaşı oluruz birbirimizi tanırız bak benim buraya gelecek yeni evlenecek biriyle tanıştım bugün tel yazmıştı iki gün önce konuştuk bugün aradım onu semide ararım çağrı at saatlerce konuşuruz benim tel sıkıntı yok zaten wodafonsa sınırsızAynen bende sen gibiyim arkadas yoj guvenilecrk kimse kalmamis burda belji bikac dost bulurum diye dub konu actim amaa malesef
Konu sahibine yazmıştım ama olsun istersen seninlede konuşuruzAynen bende sen gibiyim arkadas yoj guvenilecrk kimse kalmamis burda belji bikac dost bulurum diye dub konu actim amaa malesef
ben varım bende boyle bır konu acmıstım gel ark olalım bende ıstanbuldayım komşuluk benim apartmanımda da yok malesef genc evli çiftler var ama kımsenın kımseye minneti yok selamı sabahı yok çok ilginç...Başlıktanda anlaşılacağı üzere kendimi çok yalnız hissediyorum. Evet birkaç arkadaşım var ama onlarda Çalışıyor fazla görüşemiyıruz . Istanbul gibi kalabalık bir Şehirde yalnız kalacağım hiç aklıma gelmezdi. Komşulukta yok burada.Ben de buraya girip dertleşmek istedim kızlar. Benim gibi olan varmı aranızda??
canım msj attım sanaben varım bende boyle bır konu acmıstım gel ark olalım bende ıstanbuldayım komşuluk benim apartmanımda da yok malesef genc evli çiftler var ama kımsenın kımseye minneti yok selamı sabahı yok çok ilginç...
yok ben istanbul okul bitti çoktanAynen bende cook yanlizimmmm
Sizde mi uzakta okuyorsunuz?
Tmm cnm cok iyi olur ozzelden yaz numKonu sahibine yazmıştım ama olsun istersen seninlede konuşuruz
ben varım bende boyle bır konu acmıstım gel ark olalım bende ıstanbuldayım komşuluk benim apartmanımda da yok malesef genc evli çiftler var ama kımsenın kımseye minneti yok selamı sabahı yok çok ilginç...
Merhaba istersenz arksdas olalim yahoo meseng vsr benim yada telef num ozelden yazin arkads olalim hepimizin ihtiysci var belliben varım bende boyle bır konu acmıstım gel ark olalım bende ıstanbuldayım komşuluk benim apartmanımda da yok malesef genc evli çiftler var ama kımsenın kımseye minneti yok selamı sabahı yok çok ilginç...
Ben ben beenkayseride olsan takılırdık :)