Merhaba. 5 yıllık evliyim. 2.5 yıllık birlikteliğin sonunda evlendim. Dogru kişi olduğundan emin olarak.. Şimdi ise dönüp baktığımda bütün bunları ben nasıl görmedim diyorum. Sevgili olanlara, nişanlı olanlara tavsiyem sevgilinizin en ufak yanlış olduğunu düşündüğünüz davranışını pas geçmeyin. Düzelir demeyin hiçbir şey duzelmiyor. Eşim nisanliyken bir kere insan içinde bana bagirmisti, bir kerelik oldu sandım butun evliliğim rezil olmakla geçti. Nisanliyken futbol aşkı vardı evlenince dozunda olur dedim evin yolunu unuttu. Nisanliyken çok tlfnla konuşurdu şimdi daha da beter elinden düşmüyor eve gelince TV TLF başka bişey yok tuvalete bile tlfnla gidiyor oyun oynuyor futbol haberleri okuyor. Sohbet muhabbet sıfır, ilgi alaka sıfır. Bir çocuğum var . Eşimin ailesi ile aramızda kültür farkı var ama ben nasıl olsa uzaktalar deyip dert etmedim ama özellikle çocuk olduktan sonraki çocuğa karşı söyledikleri yaptıkları beni çok soğuttu çocuğumu onların ortamında yetiştirmek istemiyorum küçücük çocuğun yanında küfür etmekten çekinmiyorlar. Üstelik de iki maaş borç içindeyiz çünku eşimden kredi çekmesini istediler çekti ve sonuç tabiki odemediler bizim üstümüze kaldı. Çevremde benimle aynı maddi imkanları olanlar evini arabasını aldı ben bes yıldır borç ödüyorum üstüne üstlük duygusal anlamda da doymuyorum. Evliliğim nereden tutsam elimde kalıyor. Öte yandan evlendigimden beri annemden hiç destek görmedim. Ben bu sorunlarla boğuşurken o bir gün aramasam evlendin havalandin modunda canıma okudu. Maaşı olmasına rağmen ve borcta olmamıza rağmen maddi destek bekliyor sürekli laf sokuyor. Evine gitmesem gelmiyorsun diyor gitsem yiyip içip gidiyorsun diyor insan evladının yediğinde gözü olur mu mümkün olduğunca zaten elim boş gitmiyorum ama bir türlü memnun edemiyorum. Ablamın çocuğuna baktı benimkine bakmadı bakıcıya verdim. Şimdi gitsem evinde iki gün barinamam. Milletin annesi maddi manevi her türlü açık kapatır benimki de açık arar. Babam ayrı zaten yıllardır görmüyorum. Bu hayatta gerçekten yapayalnız ve çaresizim . Sevilmek değer görmek istiyorum. Eşim sözlü ya da fiziksel şiddet uygulamıyor ama beni mutlu edecek hiçbir şey de yapmıyor önce ben diyor hep. Açıkçası benim de artık ne eşimle arami düzeltmek için , ne de kendi annem ve ksyinvalidemlerle baş etmek için hevesim isteğim hiçbir şeyim yok tukendim