- 10 Ekim 2009
- 1.127
- 634
- 648
- Konu Sahibi audrey2016
-
Enişte yokken görüşün bence gündüzleri yada dışarıda yada sizin evde. Enişteyi ben de sevmedim
Yakina taşınıcak yazmistiniz yanlış mı okudum yoksa yakın başka bir şehiremi tasinicaklar eniştemle görüşmeyi o zamanAblamlar başka şehirde yaşıyorlar. O yüzden mümkün değil gündüz görüşmemiz.Açıkçası son yaptıklarından sonra enişteden bende soğumaya başladım.
Ablanız tek size gelemez mi?Ablamlar başka şehirde yaşıyorlar. O yüzden mümkün değil gündüz görüşmemiz.Açıkçası son yaptıklarından sonra enişteden bende soğumaya başladım.
Yakina taşınıcak yazmistiniz yanlış mı okudum yoksa yakın başka bir şehiremi tasinicaklar eniştemle görüşmeyi o zaman
Enisteyi benim bogasım gekdi burdan ne ayıp ya.
Kadincaz da mahcup olmus belli.
Ablanız tek size gelemez mi?
Görümce/abla olsa idare edilemez belki ama enişte idare edilir. Eşin napmak istiyorsa yapsın,taşınınca da gündüz görüşürsünüz.
Herkes eşinin ailesine samimi ve yakın davranacak diye bir kaide yokki. Eşiyle sorunları vardır, yapısı öyledir, size isinamamistir hepsi de olabilir. Saygısızlık yapmadığı müddetçe sorun yok bence. Çok görüşmek istemiyorsanız gorumceniz size yatıya gelsin kalsın evine gitsin. Yani görüştüğümüz her kişiyle de ayılıp bayıldığımız için görüşmüyoruz. Ablanizin(gorumcenizin) hatrina, eşiniz de ablasının hatrina ayda bir eniştesini görmezden gelin alttan alın canım ne olacak.
Bizde derlerki itin hatrı yoksa sahibinin hatrı var ablanız için görmemezliktan gelin fazla muhabbet etmeyin sizde onunlaEşiyle asla bir sorunu yok görümcem eşine karşı çok saygılı şakacı naif bir insandır. Olsa inanın hemen anlardık zaten.
Elbette çok yakın olmak zorunda değil ama ona karşı herhangi bir saygısızlığımız aramızda kötü geçen birşey yok ki sevgi olmasa da saygı olması lazım. Bizde küçük değiliz .Ayrıca misafiriz .
Yapısıyla da alakası yok sadece eşinin ailesine böyle kendi aileyle neler neler oldu herkesle gayet iyi güzel.
Zaten hep ablamın hayrına bebeğin hatrına susuyoruz. Ama aynı şeyi karşıdan da beklemek çok mu?
Eniste ne is yapiyor/esiniz ne iş yapıyor?
enistedeki bu egonun sebebi rütbe üstünlüğü mü /eğitim farkı mi
Bence enişteyi görmezden gelerek gel git yapabilirsiniz
Ee eniştedeki baya boş egoEnişte astsubay eşim lisanslı hemşire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?