Son adet tarihim 20 Aralık
3 4 Ocak’ta yumurtlama 5 Ocak’ta çatlama gördüm. Bir haftadır hastayım ilaç içemiyorum ya hamileysem diye. Bugün catlamanin uzerinden 9 gün geçti. Sabah erken gebelik testi yaptım negatifti. Ağrı kesici içtim
Ama bi yandan da üzülüyorum neden olmuyor diye
Sonradan değişme ihtimali var mıdır sizce
Tecrübesi olanlar yazabilir mi
3 4 Ocak’ta yumurtlama 5 Ocak’ta çatlama gördüm. Bir haftadır hastayım ilaç içemiyorum ya hamileysem diye. Bugün catlamanin uzerinden 9 gün geçti. Sabah erken gebelik testi yaptım negatifti. Ağrı kesici içtim
Ah kızlar benim de bat 1 saat sonra 14 gün dolacak testlerim negatif 5 tane yaptım enson 3 gun önce yapmıstım bugun yapmayacaktım dinmeyen uzayan akıntım sırt agrım memem agrım var hadi dedim yapayım laboquıck yine negatif.. Mayıs'ta 1 yıl olacak. 1 kızım var ama 2.cocıgum olmuyor
Ah kızlar benim de bat 1 saat sonra 14 gün dolacak testlerim negatif 5 tane yaptım enson 3 gun önce yapmıstım bugun yapmayacaktım dinmeyen uzayan akıntım sırt agrım memem agrım var hadi dedim yapayım laboquıck yine negatif.. Mayıs'ta 1 yıl olacak. 1 kızım var ama 2.cocıgum olmuyor
Şöyle düşün ben geçen ay 4 tane testi pozitif gördüm farklı farklı test adetim 4 gün geçip 5.gun kahverengi leke şeklinde 2 gün geldi sonra adetim sokuldu ben o pozitife o kadar mutlu oldum ki hamileyim diye o daha kötü umutlandim ve sonrası husrsn
Ben takmayın diyorum ama bende takıyorum bu ay takmiyodum kayınvalidem bebek var mı diyince başladım yine pcos hastasıyım adetim duzenli ama geçen ay hamilelik belirtileri olduğu halde testler pozitif olduğu halde yanılttı beni vücudum benimle dalga geçiyor bence artık
Rabbim nasip etsin canım hep böyle dua ediyorum olmayanlara tez zamanda versin rabbim. Inan kı çok farklı bir duygu bu kızımı istediğim yıllarda da ben böyle düşünüyordum 2yi 3ü ısteyenlere anlam veremezdım. Aynı heves aynı istek inan bana anlatılmaz bir durum 2yi isteyenler beni çok iyi anlarlar kızımın da kardeş isteğini gördükçe içim sızlıyor