Çok üzülüyorum kimseye anlatamıyorum lütfen okuyun:(

Sen de acıma kendine ibret al bu yaşadıklarından ilerde evladın olduğun da ne yapmaman gerektiğini bileceksin en azından.
Mümkün mertebe uzak dur annenden , kavga tartışma çıkaracak pozisyonlara girmemeye çalış .
Yukarıda dediğim gibi aranızda yaşadıklarınızı anlatma kimseye , annem iyi değil de geç .

Sanmıyorum anneannemi görseniz pamuk gibi şeker gibi bi kadın annemin tam tersi.. Annem bana böyle davrandığında oturur ağlar niye böyle yapıyosun kızına diye
Yargılamadan ilişki şeklinizden nasıl etkilendiğini açıklayan bir mektup yazsan nasıl olur acaba.
Değişen birşey olmasa da hissettiklerini öğrenmiş olur.

anneniz sorunlu kabul edin,psiklojik tedaviye ihtiyacı var ve babanızında buna ihtiyacı var hiç normal değil, eğer kabul ederlerse götür onları, ama büyük ihtimal gitmek istemicek annen, oku kurtar kendini başka çaren yok

Aaaa Sanki benim annemi anlatıyorsun, Ben onun yüzünden erken yaşta evlilik yaptım hayatımı mahvettim. Yağmurdan kaçarken doluya tutuldum anlayacağın. Aman dikkatli ol öyle bir hata yapma sakın.

Elbette anneniz normal değil..

Allah izin verirse ewlendiğiniz zaman annenizle görüşmemenizi tavsiye ediyorum...

Bende bi anney
bende bi anneyim ve düşünüyorumda erkek kız diye yada babaaanesine benziyo diye (ki mefret ederim kaynvaldmden ) asla böyle yapamazdm sebeb me olursa olsun yapamazdm kızardım belki ama bukdr nefret niye ve en önemlisi baban neden bukdr tepkisiz bu duruma hadi biri kızgn hasta pskljisi bozul vs ya diğeri yani baban oda mı hasta sanmyrmmm.üzülerek söylyrm ama git bi dna testi yaptır onlara farkettrmeden yada git anneannen babaanen kim varsa sana bakcak ailende onlarla yaşa oda olmaz diyosan yaşın yetişknse kendi başıma yaşa yazık cnkü sana sende anne olcaksın pskljn bozuluyo...ama sakın evlenmeyi kurtuluş olarak görme

Ben se
Sanmıyorum anneannemi görseniz pamuk gibi şeker gibi bi kadın annemin tam tersi.. Annem bana böyle davrandığında oturur ağlar niye böyle yapıyosun kızına diye
ben senin yerinde olsam gider o zaman anneannemle yaşardım senim değerini anlar o zaman emin ol ama hem annen hem baban aynı anda hasta olamaz yine söylyrm..kardeşine karşı nasıllar pki ?

sanki vicdanı olmayan üvey anne gibi..... kaldı kı üvey annelerin bile içlerinde çok çok insancıl olanları var

bence hemen mezun olup bir iş bulup kardeşini de yanına alıp taşınmalısın :/ kardeşine de aynı şekilde mi davranıyorlar?

Diğer üyeliğimde bütün bilgilerim fotoğrafım falan var ne bileyim tanıdık biri görür belki diye çekindim oradan yazmaya biraz

Lütfen özel sebeplerden 2. üyelik almak istediğinizde önce yönetime üyelik alacağınıza dair bilgi verip onay alınız.
Yönetim izni olmayan üyelikleri kapatıyoruz, sizinde izniniz yok.

Yaşadıkların çok zor anladığım kadarıyla sen olgun ve mantıklı bir kızsın. Hayır demeyi tavrını koymayı es geçmemen gerekiyor. Artık ayaklarının üzerinde durabilecek yaştasın. Bu insanları değiştiremeyeceğini kabullenip kendi sağlıklı dünyanı kurman gerekiyor. Sana daha fazla zarar vermelerine müsade etme. önce kendini affet sen yanlış birşey yapmadın. Onlarıda oldukları gibi kabul et affet ve artık önemseme. Karşında sağlıklı bireyler yok. Üzülme ve karşındaki insanları normal bireylerle kıyaslama. Gerçekler acı ama bu yaşanmışlıkları değiştirmiyor malesef. Sen önüne geleceğine bak. Hasta bir insa nların sözleri seni etkilememeli. Bu arada bunları sadece sen yaşamıyorsun y anlız olmafığını bil

Çok enteresan benim annanem de öyleymiş ancak annem tam da sizin anlattığınıza çok yakın bıktım & usandım allah affetsin sevgisizlikten bence aldıkları sevgi yetmiyor çocukluklarında bir yerlerde eksiklik oluyor bunlarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…