Askere gitmeden önce ilişkiniz nasıldı?Erkekler neden askerden geldikten sonra sevgililerini birakir yani hic bisi demiyor 1 ayi gecti geleli ve hic yazmaz.. Ve hicbi hatam yok insan gibi bekledim iliskimize zarar vercek hicbisi yapmadim hep onun gozunun icine baktim uzulmesin kirilmasin diye hic cevap vermeyisi beni cok uzuyor msj attim cevap yok bugun hic yazmadim cunku istese kendi yazardi ve kendimi zor tutuyorum cunku 5 gundur konusmuyoruz ozluyorum elimden bisi gelmiyo napicam bilmiyorum dönüm noktasindayiz ama cok yiprandim ve onu cok seviyorum ve kendi de biliyo mutlu etmek icin hep ugras icinde oldugumu ama boyle yapiyo iste
Iiyiydi problemimiz yoktu.. Ailelerimz falan tanismisti ciddiydik baya birden degisti baskasi yok olsa telefonunu benden sakinirdi ama hep ortada.. Askerdeyken de cok ilgiliydi benimle geldikten sonra degistiAskere gitmeden önce ilişkiniz nasıldı?
Yok eminim bunaBaşka biri var muhtemelen...
Erkeklerin şu askerlik psikolojisini hiç anlamıyorumIiyiydi problemimiz yoktu.. Ailelerimz falan tanismisti ciddiydik baya birden degisti baskasi yok olsa telefonunu benden sakinirdi ama hep ortada.. Askerdeyken de cok ilgiliydi benimle geldikten sonra degisti
Bende ya 1 sene hasret cektik ikimizde ozledik iple cektik ama bi geldi sevdigim degil yani resmen ordan bana hediyeler yolladi ikinci yilimizda sevmese yapmaz bile ama simdi neden hicbisi yazmiyo dusunup durmaktan alamiyorum hergun ağlıyorum ya ozluyorum konusmayinca nolcak bole bilmiyorum 1 ay oldu geleli mutsuzum ya askerdeyken daha mutluydumErkeklerin şu askerlik psikolojisini hiç anlamıyorum
Onunla açık açık konuştun mu pekiBende ya 1 sene hasret cektik ikimizde ozledik iple cektik ama bi geldi sevdigim degil yani resmen ordan bana hediyeler yolladi ikinci yilimizda sevmese yapmaz bile ama simdi neden hicbisi yazmiyo dusunup durmaktan alamiyorum hergun ağlıyorum ya ozluyorum konusmayinca nolcak bole bilmiyorum 1 ay oldu geleli mutsuzum ya askerdeyken daha mutluydum
Insallah cok seviyorum msj atmamak icin kendimi zor tutuyorum resmenSabredin belki başka sıkıntıları felan vardır üzerine düşmeyin sizde uzak durun sizi üzdüğünü anlayınca kendine gelir. İnşallah düzelirsiniz kısa zamanda.
Anlıyorum seni ama üstüne düştükçe ters tepki olabilir uzak dur bi süre sabret bunu yaparsam düzelir de engel ol kendineInsallah cok seviyorum msj atmamak icin kendimi zor tutuyorum resmen
Evet konustum ama bunaliyorum herseyden dedi ama hani bi msj atiyorum ona bile cevap vermiyo ben gunaydin seni seviyorum yaziyorum mesela o gunaydin ama yuzyuzeyken seni seviyorum dedigimde bende seni cok seviyorum der.. Bak duzel artik dedigimde konuyu degistirirdi simdiyse msj attigi bile yok iste 5 gunden beri engellemiyo da beni en son dun yazdim bayramda konusuruz falan diye cevap vermedi hic hayir da demedi evette o zamana kadar da iliskimizi dusun dedim cunku bana kendisi demisti hic zor zamanimda birakmadin diye bide hep mutlulugumuz icin cabaliyosun demisti bu huyunu seviyorum demisti bana..ki cok sabirliyim. Yani durum boyle iste bayrama kadar beklicem mecbur ama cok ozluyorum ya konusmayinca agliyorum hepOnunla açık açık konuştun mu peki
sence 2 hafta hic yazmazsam duzelir miyiz 2 hafta sonra dogum gunu bu arada onun icin hazirlik yapıyordumAnlıyorum seni ama üstüne düştükçe ters tepki olabilir uzak dur bi süre sabret bunu yaparsam düzelir de engel ol kendine
İyi dayanmışsınız ben olsam ayrılırdımEvet konustum ama bunaliyorum herseyden dedi ama hani bi msj atiyorum ona bile cevap vermiyo ben gunaydin seni seviyorum yaziyorum mesela o gunaydin ama yuzyuzeyken seni seviyorum dedigimde bende seni cok seviyorum der.. Bak duzel artik dedigimde konuyu degistirirdi simdiyse msj attigi bile yok iste 5 gunden beri engellemiyo da beni en son dun yazdim bayramda konusuruz falan diye cevap vermedi hic hayir da demedi evette o zamana kadar da iliskimizi dusun dedim cunku bana kendisi demisti hic zor zamanimda birakmadin diye bide hep mutlulugumuz icin cabaliyosun demisti bu huyunu seviyorum demisti bana..ki cok sabirliyim. Yani durum boyle iste bayrama kadar beklicem mecbur ama cok ozluyorum ya konusmayinca agliyorum hep
Erkeklerin jeton braz geç düştüğü için 2 hafta aklını başına getirir mi bilemem ama sen dene o zamana kadar yazma eğer dönüş olursa duruma bakarsın dönüş olmazsa doğum gününü kutlama bence kaybetme korkusu düşsün içine. Çünkü muhtemelen nede olsa doğum günümde yazar konuşuruz die düşünüyodur. Yazmazsan aa bak yazmadı onu kaybediyorum sanırım diyip tutuşacaktırsence 2 hafta hic yazmazsam duzelir miyiz 2 hafta sonra dogum gunu bu arada onun icin hazirlik yapıyordum
Evet kutlarim diye dusunuyo muhakkak ay onu duzeltiyim derken kendim yoruldum ya..Erkeklerin jeton braz geç düştüğü için 2 hafta aklını başına getirir mi bilemem ama sen dene o zamana kadar yazma eğer dönüş olursa duruma bakarsın dönüş olmazsa doğum gününü kutlama bence kaybetme korkusu düşsün içine. Çünkü muhtemelen nede olsa doğum günümde yazar konuşuruz die düşünüyodur. Yazmazsan aa bak yazmadı onu kaybediyorum sanırım diyip tutuşacaktır
6.hissime cok guveniyorum beni hic yaniltmadi ve cok sabirliyim.. Iliskim icin sonuna kadar cabalarim icim rahat olsun diye..bide onun beni sevdigini biliyorum aslinda psikolojik sorunlari da var bide bende skstirmaya basladim bu yaz sozlencez artik falan diye ailesi de skntili o yuzden degisti sanirim isini falan cok dusunuyodu zaten ama boyle olduİyi dayanmışsınız ben olsam ayrılırdım
Üstüne düşmeyip bekleyin o zaman bakalım ne zaman size dönüş yapacak6.hissime cok guveniyorum beni hic yaniltmadi ve cok sabirliyim.. Iliskim icin sonuna kadar cabalarim icim rahat olsun diye..bide onun beni sevdigini biliyorum aslinda psikolojik sorunlari da var bide bende skstirmaya basladim bu yaz sozlencez artik falan diye ailesi de skntili o yuzden degisti sanirim isini falan cok dusunuyodu zaten ama boyle oldu
Çok normal yorulman valla sıkıntılı bi süreç Allah kolaylık versinEvet kutlarim diye dusunuyo muhakkak ay onu duzeltiyim derken kendim yoruldum ya..
Cok merak ediyorum buna cok zor geliyo yazmamkÜstüne düşmeyip bekleyin o zaman bakalım ne zaman size dönüş yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?