Ama sence dogum gununu kutlarsam da onu mutlu ettigimi gordugu icin tekrar konusma sansimiz daha da yuksek olur diye dusunuyorum..yani ondan sonra tekrar konusuruz diye dusunuyorum ?Çok normal yorulman valla sıkıntılı bi süreç Allah kolaylık versin
Hiç whatsappa girmeyip merak ettirin kendinizi. Zor biliyorum ama bakalım yazacak mıCok merak ediyorum buna cok zor geliyo yazmamk
Pek girmiyorum artik zaten.. Bugun 2 sefer ona bakmak icin girdim eminim o da bana bakmak icin giriyo cunku bugun sabah 11 de girmiş bidaha yok girse bile 5 6 saat arayla ki sana bakmaya giriyorum demisti zatenHiç whatsappa girmeyip merak ettirin kendinizi. Zor biliyorum ama bakalım yazacak mı
Süper o zaman. Hiç girmeyip ondan bir tepki bekleyin başka telefonlardan son görülmesine bakarsınızPek girmiyorum artik zaten.. Bugun 2 sefer ona bakmak icin girdim eminim o da bana bakmak icin giriyo cunku bugun sabah 11 de girmiş bidaha yok girse bile 5 6 saat arayla ki sana bakmaya giriyorum demisti zaten
Ama canım senden uzaklaşma sebebi senin onu mutsuz etmen mi ki tekrar mutlu edeyüm dönsün diyesin ?? Yazdıklarına göre sen zten onu mutlu etmek için hep uğraşan tarafsın sebepsizce uzaklaşan oAma sence dogum gununu kutlarsam da onu mutlu ettigimi gordugu icin tekrar konusma sansimiz daha da yuksek olur diye dusunuyorum..yani ondan sonra tekrar konusuruz diye dusunuyorum ?
Aynen dogru da ne bilim ya.. Son msji bile konusuruz du sabah msj atmadi ondan sonra iste gerci daha 2 hafta var belki hersey degisir bilmiyorum ama bakalim beklicem artikAma canım senden uzaklaşma sebebi senin onu mutsuz etmen mi ki tekrar mutlu edeyüm dönsün diyesin ?? Yazdıklarına göre sen zten onu mutlu etmek için hep uğraşan tarafsın sebepsizce uzaklaşan o
Cok merak etmiyorum zaten sk sk girmiyo vatsapa.. Bende ole.. Girmesemde olur pek msjlastigim yok ama bilmiyorum dua dam baska carem yok benim yaniSüper o zaman. Hiç girmeyip ondan bir tepki bekleyin başka telefonlardan son görülmesine bakarsınız
Aynen bekle bakalım ne olur.Aynen dogru da ne bilim ya.. Son msji bile konusuruz du sabah msj atmadi ondan sonra iste gerci daha 2 hafta var belki hersey degisir bilmiyorum ama bakalim beklicem artik
Cok sagol benimle konustugun icin.. Birisiyle konusunca kendimi tutuyorum ama ister istemez 2 yil ve emek de var bide daha 5 gundur konusmuyorum biz kizlara cok ama erkeklere daha hicbisey .. İster istemez de aklimdan cikmiyo yaniAynen bekle bakalım ne olur.
Seni çok iyi anlıyorum zor bi.süreç ama atlatıcaksın emin ol bazen sıkıntılar daha güçlü şekilde devam etmeye vesile olur. Rica ederim istediğin zaman özelden de yazabilirsin konuşur dertleşiriz insan bu zamanlarında çok ihtiyaç duyuyo biliyorumCok sagol benimle konustugun icin.. Birisiyle konusunca kendimi tutuyorum ama ister istemez 2 yil ve emek de var bide daha 5 gundur konusmuyorum biz kizlara cok ama erkeklere daha hicbisey .. İster istemez de aklimdan cikmiyo yani
Neler okuyorum onun yazmasi icin bide cok gururlu keske boyle olmasaydi boyle olmak zorunda da değildi kendisi istedi diyorum bazen bende msj attigimda demek ki istemiyo ki cevap vermiyo diyorum ama bi dusunce benim msj atmama engel olsa bile daha cok uzulmeme sebep oluyoSeni çok iyi anlıyorum zor bi.süreç ama atlatıcaksın emin ol bazen sıkıntılar daha güçlü şekilde devam etmeye vesile olur. Rica ederim istediğin zaman özelden de yazabilirsin konuşur dertleşiriz insan bu zamanlarında çok ihtiyaç duyuyo biliyorum
Neler okuyorum onun yazmasi icin bide cok gururlu keske boyle olmasaydi boyle olmak zorunda da değildi kendisi istedi diyorum bazen bende msj attigimda demek ki istemiyo ki cevap vermiyo diyorum ama bi dusunce benim msj atmama engel olsa bile daha cok uzulmeme sebep oluyo
Evet biliyomusum bu soyledigine katiliyorum degerimizi anlamalari icin illa vazgecmmiz gerekiyo ya da hic bole aklimizda yokken msj atiyolar aslinda bana neler demisti onceden asla seninle olmam falan ama iste sevgi agza bakiyo ustune 1 sene 1 bucuk sene daha birlikte olduk cunku onu mutlu ediyodum ve o da birakmak istese o am bırakırdı..ve o na da soyledim bak biz ayrilsak yazcaksin dedim cunku nedensiz ayriliyoruz ve bi sure sonra hakkimi yedigi aklina duscek o zaman da ben istemicem.. Biraz mantik aslinda ileri gormuyolar cok guzel seviyorm aslinda o da beni ogle seviyo bana yazdigi mektuplardan biliyorum o yuzden bu kadar eminim ki kendisi yazmaktan nefret eden biri ama neden boyleyiz iste dönüm noktasi Rabbim bana sabir veriyo ve olcak sabret diyo bilmiyorum keske herseyi biz vazgeçmeden anlasalar bi kadin vazgectigi zaman biter aslinda tamamen asla donmemsana bunları yaşatması hiç hoş değil aslında . Bilmiyorum ya niye böyle oluyo niye sevenin kıymeti bilinmiyo anlamıyorum illa vazgeçip gitmek mi gerekit kıymet bilmeleri için
İnşallah kendine çeki düzen verir diğer türlü sadece senin çabanla senin sabrınla gitmez bu ilişki bi yerde artık çekemdiğini farkedicen uğraşmıycan yorulucan . Sizin durum da çok değişik ya sevgilin çok nazlı sanırım sende çok şimartmışsınEvet biliyomusum bu soyledigine katiliyorum degerimizi anlamalari icin illa vazgecmmiz gerekiyo ya da hic bole aklimizda yokken msj atiyolar aslinda bana neler demisti onceden asla seninle olmam falan ama iste sevgi agza bakiyo ustune 1 sene 1 bucuk sene daha birlikte olduk cunku onu mutlu ediyodum ve o da birakmak istese o am bırakırdı..ve o na da soyledim bak biz ayrilsak yazcaksin dedim cunku nedensiz ayriliyoruz ve bi sure sonra hakkimi yedigi aklina duscek o zaman da ben istemicem.. Biraz mantik aslinda ileri gormuyolar cok guzel seviyorm aslinda o da beni ogle seviyo bana yazdigi mektuplardan biliyorum o yuzden bu kadar eminim ki kendisi yazmaktan nefret eden biri ama neden boyleyiz iste dönüm noktasi Rabbim bana sabir veriyo ve olcak sabret diyo bilmiyorum keske herseyi biz vazgeçmeden anlasalar bi kadin vazgectigi zaman biter aslinda tamamen asla donmem
Cok pismanim cok simarttim her istedigini yaptim ama o da benimkini yapti Allah var.. Sadece o cok gururlu ve ben yazmadan cok zor yazmasi.. Ben alttan aldim aaskerde diye yok sorunlari falan var diye hep ben hataliyim..İnşallah kendine çeki düzen verir diğer türlü sadece senin çabanla senin sabrınla gitmez bu ilişki bi yerde artık çekemdiğini farkedicen uğraşmıycan yorulucan . Sizin durum da çok değişik ya sevgilin çok nazlı sanırım sende çok şimartmışsın
Hicbir sorun yok.. Herseyi yaptim kendisi de biliyo hep bi mutlulugumuz icin ygras icindesin diyodu bana.. Benden yana bi sknti yok ki kendisi de biliyo onu benden baska guzel seven olmicani yani..Bir arkadaşımın abisi en askerden gelince bitirdi ilişkiyi sorduğumuz da ‘orada çok düşünecek zamanım oldu dogruyu yanlışı’ demişti belki kafasına yatmayan seyler vardır diye düşünüyorum
O askerdeyken surekli gittim geldim.. Annennesi beni cok sever ama annesi zaten calisiyo o da biraz agirbasli falan diyodu ama bilemiyorum ama annesinin sevdigine eminim..Bana ailesinin bir parmağı var gibi geldi bu iste. Ailesi sizin hakkınızda nasıl düşünür acaba? Belki sizinle evlenmesini istemiyorlardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?