çok üzgünümm neden geçmiyorr....

tatlixsxoxgxlum

kızım İLKE 1 yaşında:))
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2007
1.707
2
ya arkadaşlar canım o kadar sıkkın ki inanın moralim çok bozuldu .normalde 7.5 haftalık hamileyim ama geçen pazartesi gittiğimde 6 haftalık göründü.. neyse onuda sorun yapmıyorum da pazar akşamından beri devam eden hafif kahverengi lekelenmelerim var bugün perşembe ve hala geçmedi. pazartesi doktora gittim kese göründü fakat lekelenmelerim geçmedi haftaya cuma günü tekrar kontrolüm var o zaman inş kalp atışlarına bakılacak. ilk gebeliğimdede olmuştu ama o zaman 2 gün sonrasında geçmişti şimdi her defasında lekelenmeler devam ediyor sizlerde böyle olan varmı kaç gün sürüyor o kadar kötüyüm ki psikolojim alt üst oldu..senağlamasenağlama

ilk haftalarda benimde bebeğim 1 hafta küçük gözüküyodu şuan 31 haftalık hamileyim şimdi de 5 gün ilerde gözüküyo bebek büyüdükçe o değişiyo takma kafana bu arada 2 aylıkken yaşadım ben kahverengi lekelenmeyi yaklaşık 4 aya kadar devam etti kasık ve bel ağrısıyla bereber oldu wc den her çıkışımda ağlıyodum bebeğim düşücek die haftada bir iğne oldum çok şükür geçti ama yaşadıklarımı bir Allah bilir bide ben canını sıkma bol bol yat dinlen geçicek inşallah

canım prensesinde dediği gibi küçük gözükmesine takılma geç döllenme olmuştur ilerde düzeliyo benimde başlarda her ay doktora gittiğimde mutlaka 1 hafta eksik çıkıyodu çok üzülüyodum ama şimdi 36. haftaya girmek üzereyiz ve adetimle çok uyumlu lekelenmeye gelince bende olmadı ama bi arkadaşımın olmuştu doktor ona hamileliğin başlarında normal bebek yerleşirken rahimdeki damarlara tutunuyomuş bu yüzden kanama olabiliyo demiş ve sonradan onunda geçmişti hatta onun baya çoktu adet gibiymiş bu yüzden hamileliğini 2, ayda öğrenmişti.

çok teşekkür ederim arkadaşlar cevap yazdığınız için elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum ama bugün biraz dah akırmızıya dönük bir kanamam var inanın şaşırdım napacağımı elimden hiçbişey gelmiyor...hakkımızda hayrlısı olsun inş hepimizin...

canım kafana takma stresde cok onemlı etken ben bes aylık hamıleyım halavarbende lekelenme dınlenmeye calıs suıc bol bol ıs yapmacok fazla karnını doyur yeter ıyı beslen ve ılaclarını asla aksatma cnm gecmıs olsunn

Canım, öncelikle geçmiş olsun. Gebeliğimin 6. haftasında çok fazla kanamam oldu ve bir gece hastanede yattım. Doktor ilk aylarda düşük tehlikesi olabileceğini söyledi ve hastanede yatıyormuş gibi evdede sadece ço lüzümlu hallerde kalmamı söyledi. 3 haftadır kayınvalidemde kalıyorum ve bana tek bir iş yaptırmadı, ilk günler kahverengi lekelenmem oldu doktorum bunun normal olduğunu bebek kesesinin kenarlarında kan olduğundan dolayı progestanın bunları temizlediğini söyledi. Progestanı sabah 1 akşam 2 kullandım. ılacım bitti şimdi ise hiç lekelenmem yok Allahıma şükür. Umarım en kısa zamanda seninkide geçer ve sağlıklı bir bebişim olur.

korkma canım aynı problem bende de var.
geç döllenme olduğu için bebeğin gelişimi 1 hafta geriden geliyor
2 haftadır da kahverengi kanamam için yatıyorum. günde 2 tane progesteron alıyorum ama hala geçmedi
allahtan bebeğin gelişiminde bir problem yok. sana tavsiyem moralini bozma, bu konularda moral çok önemli ve de kendini fazla yorma bol bol dinlen
ben ne zaman ayağa kalksam kanamalarım çoğalıyor

Canım kendini üzüp strese sokma.Kızımda benimde olmuştu her doktora gittiğimizde ağlayarak çıkıyordum ama şimdi 13 yaşında neredeyse gözüne bakabilmem için başımı kaldırmam gerekiyor.Verdiği cevaplarda cabası.kaydirigubbakcemileRabbim sağlıkla kucağına almayı mutluluk içinde büyütmeyi nasip etsin...

teşekkür ederim arkadaşlarım inanın sizlerin cevaplarını okumak bana moral oluyor .. benimde yarın kayınvalidem gelecek inş o bakacak bana.pazarteside doktora gitmeyi düşünüyorum bebeğin durumunu çok merak ediyorum inş bir sorun yoktur. yarın kanamam başlayalı bir hafta olacak hala ara ara devam ediyor.,laçlarımı düzenli içip dinlenmekten başka yapacak bişey yok sanırım .. artık herşeyin hayırlısı.....

X