çok özür dileyerek soruyorum sizi üzmek istemiyorum ama sizden mi kaynaklı bebek olmamasıBunu anlatamam ki ona bütün suçlamasını yaptı. Yarın ben kırgınlığımı belli etsem konuşmasam
Küstün mü der alır eline telefonu oyun oynar çünkü onun hayatı bu artık telefonda oyun oynamak
Çocuk yok amaç yok gaye yok diyor
Hayır eşim den İnfertilite yani yok diyemeyiz ama olması için de yeterli miktarda değilçok özür dileyerek soruyorum sizi üzmek istemiyorum ama sizden mi kaynaklı bebek olmaması
bu yüzden mi acaba guru yapıp kendinde ekik gördüğü şeyi seni ezerek yok etmeye kendini üstün görmeye çalışıyorHayır eşim den İnfertilite yani yok diyemeyiz ama olması için de yeterli miktarda değil
Erkeklerin şu ataerkil kafalarını duvarlara sürttüre sürttüre kıvılcım çıkara çıkara parçalamak istiyorum ! Hanımefendi eşinizin kendi eli kolu yok mu ? Sahura kalkamadıysanız ne olacak ? Neyin pişmanlığını yaşıyorsunuz ? Çay demlemeyi, yumurta pişirmeyi bilmiyor mu bu adam ? Suyunu da siz mi getiriyorsunuz ? Bu yaşa kadar bebek gibi bakılarak mı gelmiş ? (Yüksek ihtimalle öyledir). Sırf kadın olarak yaratıldığınız için mutfak işleri, ev işleri, tüm pis işler vs. benimdir kafası yaşamayın lütfen. Sırf kadın olarak yaratıldınız diye bir erkeğe hizmet mi etmek zorundasınız ? Sizden üstünlüğü mü var ? Eşiniz bu davranışııyla, sizde pişmanlığınızla kendinize hakaret ediyorsunuz. Sonsuz bir birlikteliğe söz verdiyseniz hayat müşterektir unutmayın lütfen. Mutfak işleride, çocuk bakımı da, vs. de müşterektir. Kalkamadıysanız kalksın hazırlasın kendi sahur sofrasını. Hasta olduğunuz da yemek yapıp önünüze getirsin. Yorgun olduğunuz da o gün o hazırlasın sofrayı. Siz yemek yaparken o da salatayı hazırlasın. Hatta bazen de o hazırlasın yemeği siz sadece salataya limon sıkın... Siz aksine itimat ettikçe o kendini dünyanın hakimi sanmaya devam edecek. Bunda sizinde payınız var, unutmayın. Fırsat vermeyin lütfen.Merhaba arkadaşlar
Ben sahura uyanamadım ve eşim kafama çarparcasına çayı güzel demlemişsin yumurta güzel haşlanmış diyerekten yastığını çarşafını aldı git ben çok üzgünüm bilinçli olarak yapmadım pişmanlığımı yaşıyorum zaten bu şekilde azarlar gibi davranması beni derinden yaraladı öyle ki hemen bitecek birşey olsa bırakır giderim ama yapamam ço seviyorum eşimi ama son zamanlarda iyice koptuk sanki bana düşmanıymışım gibi bakıyor ben çok pişmanım bilerek yapmadım off nasıl anlatacam ben
Bu ona anlatamam çünkü annesi öyle yetiştirmiş kadın yapar her işi erkek yer içer kalkar bu
Çok huyu değişti
Ama bebek konusuna gelince yine eskisi gibi oldu her seferinde dile getiriyorum ama yok aslında mükemmel bir insan ben trafik kazası geçirdim dört ay boyunca beni hiç yalnız bırakmadı ama aması vat işte çok değişti ben artık stresten uyuyamıyorum bile