Çok üzgünüm

uykusundan feragat edip kendisi uyandırsaymış sizi. hazır sofraya kalkmak yiyip yatmak oh ne güzel

Siz kendinizi suçlu psikolojisi ile savunmaktan vazgeçmedikçe bu adam böyle devam eder.

Siz olayı çok farklı yorumlamışsınız bu şarkı yorumlamakta da haklı olabilirsiniz ben ev hanımıyım ve yapmam gereken dinen de kocama itaat etmek benim kocam dünya da eşine az rastlaya bileceğim biri benim gözümde
Benim pişmanlığım sahura kalkamayışım
Eşimin söyledikleri değil ve söylediklerinde de haklı ben ona o güveni verdim uyumasına müsade ettim
Ama güveni ni boşa çıkardım
Size anlatmak isterdim ama malesef nasıl açıklayacağımı bilemiyorum

Merak etmeyin her birimizin kocasının bu dünyada eşi benzeri yok.
O değil de "İtaat" kelimesini beyninizden silseniz süper olur.

Olabilir insanlık hali,ama çalışısrken oruç tutmak cok zor belki sahur yapmış olsa daha az zorlanır ondan sinirlenmiş olabilir. Bir öneri telefonu ertelemeye kendinizi alıştırmayın,çaldığı anda yataktan fırlarım,hiç zorlanmadım bugüne kadar.

Söylediklerinizde haklı olabilirsiniz belki de ben ona fazla itaat ediyorum
Dinen olması gereken bu ama benim pişmanlığım sahuru hazırlamadığım için değil sevgi bağından güvenden sadakatten nasıl anlatayım bilmiyorum ki ya beni anlamak için benim gibi düşünmeniz gerekiyor sanırım ama yorumlarınız için sağol un bir çoğu ne yapıyorum acaba öyle mi diye düşünmeme yol açtı

çok ayıp yapmıs sizi kırması hos değil ne var ki bunda ben daha 2. gün uyanamadım
tutmak istiyorsa bütün tutsun yemesin bişey ne o yastık yorgan alıp gitmeler

bu sitede boyle yorumlar gorunce yuzum gülüyor, iyiki varsiniz. Soylediklerinizi tam ben yazacaktım benden önce yazilmis

Ben oruc tutmuyorum, dolayisiyla sahur da yapmıyorum. Esim tutuyor oruç. Benim ruhum bile duymuyor saatini kurup kalkiyor, yemegini hazırlayıp yiyip yatiyor. Sizin kafayla benim olmem lazim pismanliktan hic umrumda degil, bana mi tutuyor orucu. Herkesin kendi inanci, e tabi ibadeti yapiyorsan yani kari sanaysa zararina da sen katlancaksin der gecerim

çok ayıp yapmıs sizi kırması hos değil ne var ki bunda ben daha 2. gün uyanamadım
tutmak istiyorsa bütün tutsun yemesin bişey ne o yastık yorgan alıp gitmeler
Sabah konuştum çok kırıldım ben şüphelerim var bugün orucunda dedim neden yatağı ayırdın dedim çok sıcaktı oda balkon esiyor o yüzden dedi
Söylediklerini de unutmadım, kırgınım ben sana bu şekilde davranman gerekmiyordu dedim
Ya ben sana kızdım saatten haberin yok ezan okunmuş beni su iç diye kaldırıyorsun
Madem öyle niye uykumu bölüyorsun dedi
İyi işte hararet basmış oda sıcakmış fena mı oldu balkona çıkmana vesile oldum dedim peki dedi sustu

bir derdi var onun karnı ağrıyor belli sorun bu değil bence sahura kalksaydında bu sefer bişi bulurdu yürücek sana burda konu açssın anlayalım ruh hastası

İşte ben o zararın altından kalkamam

Çok insani bi durumki kalkamamanızzzz

geçen gecede aynen ben alarmı kapatmışım eşim kaldırdı sağolsunn oda benden 15 dk sonraya kurmuş ne olur olmaz diye

hatta sabah işe geç kalıyordum onuda o uyandırmasa kalıyordum

saçmalamış,gereksiz kırmış sizi

ayrıca regl dönemlerinde kadınlar gerçekten yorgun oluyorlar dinlenmeleri gerekiyor uykumuzda ağır oluyor bu dönemde ama nerde bize bu anlayışı gösterecek bi açık olsada yürüsek derdinldeler

Eşiniz fazla tepki vermiş. Gereksiz. Bencilce
Bende alarmı ertelemek yerine iptal ediyordum.
Bu çözümü buldum beş dakika ara ile iki alarm kuruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…