Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha farklı düşünüyorum ama aynı kapıya çıkıyor kendi ezikliğini yaşıyor bana da bunu çekmek kalıyorbu yüzden mi acaba guru yapıp kendinde ekik gördüğü şeyi seni ezerek yok etmeye kendini üstün görmeye çalışıyor
Siz olayı çok farklı yorumlamışsınız bu şarkı yorumlamakta da haklı olabilirsiniz ben ev hanımıyım ve yapmam gereken dinen de kocama itaat etmek benim kocam dünya da eşine az rastlaya bileceğim biri benim gözümdeErkeklerin şu ataerkil kafalarını duvarlara sürttüre sürttüre kıvılcım çıkara çıkara parçalamak istiyorum ! Hanımefendi eşinizin kendi eli kolu yok mu ? Sahura kalkamadıysanız ne olacak ? Neyin pişmanlığını yaşıyorsunuz ? Çay demlemeyi, yumurta pişirmeyi bilmiyor mu bu adam ? Suyunu da siz mi getiriyorsunuz ? Bu yaşa kadar bebek gibi bakılarak mı gelmiş ? (Yüksek ihtimalle öyledir). Sırf kadın olarak yaratıldığınız için mutfak işleri, ev işleri, tüm pis işler vs. benimdir kafası yaşamayın lütfen. Sırf kadın olarak yaratıldınız diye bir erkeğe hizmet mi etmek zorundasınız ? Sizden üstünlüğü mü var ? Eşiniz bu davranışııyla, sizde pişmanlığınızla kendinize hakaret ediyorsunuz. Sonsuz bir birlikteliğe söz verdiyseniz hayat müşterektir unutmayın lütfen. Mutfak işleride, çocuk bakımı da, vs. de müşterektir. Kalkamadıysanız kalksın hazırlasın kendi sahur sofrasını. Hasta olduğunuz da yemek yapıp önünüze getirsin. Yorgun olduğunuz da o gün o hazırlasın sofrayı. Siz yemek yaparken o da salatayı hazırlasın. Hatta bazen de o hazırlasın yemeği siz sadece salataya limon sıkın... Siz aksine itimat ettikçe o kendini dünyanın hakimi sanmaya devam edecek. Bunda sizinde payınız var, unutmayın. Fırsat vermeyin lütfen.
Merak etmeyin her birimizin kocasının bu dünyada eşi benzeri yok.Siz olayı çok farklı yorumlamışsınız bu şarkı yorumlamakta da haklı olabilirsiniz ben ev hanımıyım ve yapmam gereken dinen de kocama itaat etmek benim kocam dünya da eşine az rastlaya bileceğim biri benim gözümde
Benim pişmanlığım sahura kalkamayışım
Eşimin söyledikleri değil ve söylediklerinde de haklı ben ona o güveni verdim uyumasına müsade ettim
Ama güveni ni boşa çıkardım
Size anlatmak isterdim ama malesef nasıl açıklayacağımı bilemiyorum
bu sitede boyle yorumlar gorunce yuzum gülüyor, iyiki varsiniz. Soylediklerinizi tam ben yazacaktım benden önce yazilmisErkeklerin şu ataerkil kafalarını duvarlara sürttüre sürttüre kıvılcım çıkara çıkara parçalamak istiyorum ! Hanımefendi eşinizin kendi eli kolu yok mu ? Sahura kalkamadıysanız ne olacak ? Neyin pişmanlığını yaşıyorsunuz ? Çay demlemeyi, yumurta pişirmeyi bilmiyor mu bu adam ? Suyunu da siz mi getiriyorsunuz ? Bu yaşa kadar bebek gibi bakılarak mı gelmiş ? (Yüksek ihtimalle öyledir). Sırf kadın olarak yaratıldığınız için mutfak işleri, ev işleri, tüm pis işler vs. benimdir kafası yaşamayın lütfen. Sırf kadın olarak yaratıldınız diye bir erkeğe hizmet mi etmek zorundasınız ? Sizden üstünlüğü mü var ? Eşiniz bu davranışııyla, sizde pişmanlığınızla kendinize hakaret ediyorsunuz. Sonsuz bir birlikteliğe söz verdiyseniz hayat müşterektir unutmayın lütfen. Mutfak işleride, çocuk bakımı da, vs. de müşterektir. Kalkamadıysanız kalksın hazırlasın kendi sahur sofrasını. Hasta olduğunuz da yemek yapıp önünüze getirsin. Yorgun olduğunuz da o gün o hazırlasın sofrayı. Siz yemek yaparken o da salatayı hazırlasın. Hatta bazen de o hazırlasın yemeği siz sadece salataya limon sıkın... Siz aksine itimat ettikçe o kendini dünyanın hakimi sanmaya devam edecek. Bunda sizinde payınız var, unutmayın. Fırsat vermeyin lütfen.
Sabah konuştum çok kırıldım ben şüphelerim var bugün orucunda dedim neden yatağı ayırdın dedim çok sıcaktı oda balkon esiyor o yüzden dediçok ayıp yapmıs sizi kırması hos değil ne var ki bunda ben daha 2. gün uyanamadım
tutmak istiyorsa bütün tutsun yemesin bişey ne o yastık yorgan alıp gitmeler
bir derdi var onun karnı ağrıyor belli sorun bu değil bence sahura kalksaydında bu sefer bişi bulurdu yürücek sana burda konu açssın anlayalım ruh hastasıMerhaba arkadaşlar
Ben sahura uyanamadım ve eşim kafama çarparcasına çayı güzel demlemişsin yumurta güzel haşlanmış diyerekten yastığını çarşafını aldı git ben çok üzgünüm bilinçli olarak yapmadım pişmanlığımı yaşıyorum zaten bu şekilde azarlar gibi davranması beni derinden yaraladı öyle ki hemen bitecek birşey olsa bırakır giderim ama yapamam ço seviyorum eşimi ama son zamanlarda iyice koptuk sanki bana düşmanıymışım gibi bakıyor ben çok pişmanım bilerek yapmadım off nasıl anlatacam ben
İşte ben o zararın altından kalkamamBen oruc tutmuyorum, dolayisiyla sahur da yapmıyorum. Esim tutuyor oruç. Benim ruhum bile duymuyor saatini kurup kalkiyor, yemegini hazırlayıp yiyip yatiyor. Sizin kafayla benim olmem lazim pismanliktan hic umrumda degil, bana mi tutuyor orucu. Herkesin kendi inanci, e tabi ibadeti yapiyorsan yani kari sanaysa zararina da sen katlancaksin der gecerim
altindan kalkamayacak ne var alti ustu bir sahur eksik yapacak. Ezdirmeyin kendinizi bu kadar. Siz uzuldukce adam doğru yaptigini saniyorİşte ben o zararın altından kalkamam