Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun tek bir karın ağrısı varbir derdi var onun karnı ağrıyor belli sorun bu değil bence sahura kalksaydında bu sefer bişi bulurdu yürücek sana burda konu açssın anlayalım ruh hastası
Taviz tavizi doğurur çok sevdiğimi söyler nefret ettiğim zamanda gözümün görmeyeceğini bilirKendisi kalksaymis madem öyle , esinede böyle vazgecemiyorum felan diyorsan adamin totosu tavan yapmistir sana istedigi gibi davraniyordur..
Biraz geri cekil kiymetini anlasin...
ne haberi bilmediğimiz bişilermi varOnun tek bir karın ağrısı var
Ve her sorunda onu ön ayak edip kendini güçlü gösteriyor
Aslında gideceğimi düşündüğü onu bırakacağımı düşündüğü için ben bu haberi almadan önce çok dominanttım haberi alınca düşündüm bendende kaynaklı olabilir di işte önceki yaşadığım baskınlığımı şimdi biraz sineye çekiyorum ve susuyorum eşime zaman tanımaya çalışıyorum çünkü hiç kolay değil yaşadığı beni anlaya bilmeniz için yaşamanız gerekiyor
Merhaba arkadaşlar
Ben sahura uyanamadım ve eşim kafama çarparcasına çayı güzel demlemişsin yumurta güzel haşlanmış diyerekten yastığını çarşafını aldı git ben çok üzgünüm bilinçli olarak yapmadım pişmanlığımı yaşıyorum zaten bu şekilde azarlar gibi davranması beni derinden yaraladı öyle ki hemen bitecek birşey olsa bırakır giderim ama yapamam ço seviyorum eşimi ama son zamanlarda iyice koptuk sanki bana düşmanıymışım gibi bakıyor ben çok pişmanım bilerek yapmadım off nasıl anlatacam ben
beni söylemek istediğim herşeyi söylemissin ağzına sağlık..Böylelerinin kafasına fırlatacaksın o yumurtayı Haddim değil ama böyle oruç mu tutulurmuş? Sen onun uşağı değilsin ayrıca robotta değilsin, gün gelir yatar uyursun hiç bir şey yapmazsın. Kendi yan gelip yatsın zavallı eşler kalksın hizmet etsin. İsteyerek yaparsın o zaman güzel yapmadın mı bu davranış nedir? Bir de kendini kötü hissettirmiş sana yok yere, kendini ezdirme ne olursun
Siz olayı çok farklı yorumlamışsınız bu şarkı yorumlamakta da haklı olabilirsiniz ben ev hanımıyım ve yapmam gereken dinen de kocama itaat etmek benim kocam dünya da eşine az rastlaya bileceğim biri benim gözümde
Benim pişmanlığım sahura kalkamayışım
Eşimin söyledikleri değil ve söylediklerinde de haklı ben ona o güveni verdim uyumasına müsade ettim
Ama güveni ni boşa çıkardım
Size anlatmak isterdim ama malesef nasıl açıklayacağımı bilemiyorum
bu sitede boyle yorumlar gorunce yuzum gülüyor, iyiki varsiniz. Soylediklerinizi tam ben yazacaktım benden önce yazilmis
Evet haklı olabilirsiniz okumak ve anlamak ayrı kavramlar"Eğer bir kimsenin bir başkasına secde etmesini emretseydim, kadına, kocasına secde etmesini emrederdim ve eğer bir erkek karısına kırmızı bir dağdan siyah bir dağa ve siyah bir dağdan kırmızı bir dağa taş taşımayı emretseydi, uygun olan, kadının bu emri yerine getirmesidir. " (Kütüb-i Sitte, 652)İtaat etmek mi ? İnsan insana itaat eder mi hanımefendi ? Benim bildiğim köpek sahibine itaat eder, insan Allah'a itaat eder ama insan insana itaat etmez. Dinen falan demissiniz bende surekli Kuran okuyorum eşlerin birbirine saygılı ve sevgili ol
ması gerektiği ile ilgili çok hüküm gordum ama kocaniza itaat edin, köleliğini yapin diye bir hüküme rastlamadım. Esinizden önce siz kendi özünüzü ve kkadınlığınizi kocanizdan değersiz görüyorsunuz, kocanizin da size değer göstermesini beklemeyin. Siz bu kafada ooldukça sofra hazırlaması, temizlik yapması gereken ve değeri ancak bu kadar olan, yapmadiginda azarlanan bir kadın olarak kalırsınız kocanizin gözünde. Bence bu acı bir durum. Benim kocam eşsiz bir adam demissiniz hepimizin eşleri eşsiz.. Çok sukur evde benden çok yemek yapan, çoğu zaman yorulmayayim diye her işi kendi yapan bir sevdicegim var. Bence eşsiz adam bu şekilde olur sahur hazırlamadi ddiye karısını azarlayan adama ben eeşsiz diyemem. Maksadım sizi kırmak değil benim düşüncelerim bu şekilde. Umarım sizde hem dinen hem sosyal olarak olması gerekenin hayatların tek taraflı değil karşılıklı paylaşılması gerektiğini birgun anlarsınız.
Önceki konularında evde besleme gibi olduğunu, eşi için sadece cinsel ihtiyacını gidermekten ibaret olduğunu söylemiş birine verilebilecek tüm tavsiyeleri vermeye çalıştık. Ama siz inatla tavırlarınızın haklı, eşinizin harika olduğunuzu savunuyorsunuz. Tavsiyelerimiz için birde bizi feministlikle suçluyorsunuz. O zaman bu şekilde devam edin.. İtaat edin, ama yakınmayın da...Evet haklı olabilirsiniz okumak ve anlamak ayrı kavramlar"Eğer bir kimsenin bir başkasına secde etmesini emretseydim, kadına, kocasına secde etmesini emrederdim ve eğer bir erkek karısına kırmızı bir dağdan siyah bir dağa ve siyah bir dağdan kırmızı bir dağa taş taşımayı emretseydi, uygun olan, kadının bu emri yerine getirmesidir. " (Kütüb-i Sitte, 652)
Okumak ve anlamak evet ben fazla duygusalım hiçbirşey demeden aldı gitti yastığını ben neye nasıl tepki vereceğimi biliyorum sanırım. Sadece rahatlamak için paylaşımda bulundum ama görüyorum ki feminist topluluğu karşımda bana sen ne yapıyorsun diyor. Ben ev hanımıyım ve görevim evim evet eşim tepkisini koymuş olabilir bende bunu sizinle paylaşmış olabilirim ama sizin aileniz size benim ailem bana ben sizlerin eşi mükemmel değil demedim.