bu arada kaynanamı kendi annenmi?
bunca yıldır sen annenin huyunu, annen de senin huyunu öğreneme di mi?
bunları benim annem yapsa hiç biri zoruma gitmezdi...
yorulma diye o şekilde davranmış olabilir..
rahat bırak ki onlarda kendi evleriymiş gibi rahat etsinler..
sorma bunu yapayım mı, şunu yapayımmı diye...
git yap. sen sorduğun için belkide yapma diyor
Benim zoruma gitmiyor üzülüyorum.
Ben zaten rahat bırakıyorum ama evde yemek bittiği için sevdikleri şeyler olsun diye soruyorum
o ise olanı yiyelim diyor iyide babam da var eşim de var, hep peynir ekmek yiyemeyiz ki.
Ona kalsa hiçbişey yapmayayım oturalım peynir ekmek yiyelim. Kime sorayım annem diye samimiyetten soruyorum ne bileyim ben çekindiği için yapma dediğini,tokum dediğini, anlayamıyorum
keşke sormaz olaydım, yiyin demez olaydım, tabaklarına koymaz olaydım. Sağlığınız bozulsun umrumda değil haklısın çizik yok al bozuk tencereleride demeliydim.
Benim zoruma gitmiyor üzülüyorum.
Ben zaten rahat bırakıyorum ama evde yemek bittiği için sevdikleri şeyler olsun diye soruyorum
o ise olanı yiyelim diyor iyide babam da var eşim de var, hep peynir ekmek yiyemeyiz ki.
Ona kalsa hiçbişey yapmayayım oturalım peynir ekmek yiyelim. Kime sorayım annem diye samimiyetten soruyorum ne bileyim ben çekindiği için yapma dediğini,tokum dediğini, anlayamıyorum
keşke sormaz olaydım, yiyin demez olaydım, tabaklarına koymaz olaydım. Sağlığınız bozulsun umrumda değil haklısın çizik yok al bozuk tencereleride demeliydim.
artık kendini kasma canım.sen yapacağın yemeği yap koy.sorma onu mu yapyım bunu mu yapayım.
banyo mu yapacak havlusunu koy banyoya ister silinsin,ister silinmesin.
meyveleri çerezleri ortada tut.canı isterse alsın yesin,yemese de boşver,bir de böyle dene bakalım
şimdi herkes,annendir seni düşünüdüğünden diyorlar da,kaynana böyle davransa bunu diyecekler mi acaba
Üzüldüm işte
evet kendimi kasmışım, sürekli herşeye önce hayır deyincede ,zaten cok tahammulu olan cok sabırlı bir insan değilim
iyice gerildim
aylardır onlar için plan yapıyordum yılda bir kere geliyorlar evime diye, nerden bileyim bir havluma bile kurulanmayacağını,bi havluya bile illa hayır diyeceğini, üzüldüm sadece üzdüm kendimi
hiç umursamamalıydım, olan oldu huzurum yine bozuldu kırk yılda bir geldiler yine olmadı yine yapamadım
çok üzgünüm
ben diyorum kayınvalidemide annem gibi seviyorum çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?