ne yazıkkı sızın gıbı kadınlarda var..
evlı erkeklere tutulan ..yapışan kadınlar..
ben ve kardeslerım sızın gıbıler yuzunden babamızdan olduk..
o neden le hepinizden gercekten nefret edıyoruz..
sana desekı boşuyorum senle evlenmek için hayır dersın dımı?
kusura bakma bunlar timsah gözyaşları benim için...
erkek kıtlığımı bı o mu var..
rahat bırakın evlı barklı ınsanları ya...
sana bısı dıyemıyorum..zaten sen kendı çizgini belirlemişsın..
yazdığım mesaj: bitti!!!uzun zamandır olması gereken belki senin belkide benim yapmamız gereken bişeydi bu üzgünüm ama bittiği için değil kendime engel olamadığım için
annemide aradım numaramı değiştiriyorum bi sapık dadandı diye
Allahım güç ver bana geri adım atmayayım,
hepinize teşekkür ederim farkında değilsiniz ama bana cesaret verdiniz belki benim normal hayatımda bunları konuşacak bir arkadaşım olsaydı bu hale gelmezdi bile
arkadaşlarsize birşey kopyalıyorum okuyun
Bugün 15:43 - Mesaj Linkiecem29
Bosanacagını soyledı ama bunu bılemıyorumkı canım...ama o benı cok sevdıgını ve onu artık sevmedıgını soylerdı..Yalnız sana sunu soylıyım erkek mılletıne guvenılmez bunu bıl...bende guvenmıyorum asla...buradakılerın hepsı cizginin obur tarafındalar..sen hangi sehırdesın bir de nick??
((sucluyumbiliyorum'cum demek zor gelıyorda canım:))
Bugün 15:19 - Mesaj Linkisucluyumbiliyorum
seninde durumun aynı sayılır dimi?tamamen okumadım senin yazdıklarını ama kötü olan biziz,senin sevgilin boşanmak üzere,benimki karısını çok seviyor benim vazgeçme kendimi geri çekme sebebim bu Allah bize sabır versin
Seni Allah ıslah etsin!Burada neden diger kadına suc atılıyor hemen..Ben bunu kırmak istiyorum artık..Babanızda hic mi suc yok..yada babamızdan olduk ne demek..Hic gormedınız babanızı sonra..Kusura bakmayın ama eger oyleyse o da babanızın merhametsızlıgı..her baba oyle olmaz..Daha da cok ılgısını gosterır,yavrumun psıkolojısı bozulmasın dıye..Hem babanız bosanmısta noldu,buyumedınız mı bir sekılde..Babasız buyudum demogojisini yapmayın,bır suru sorunlarla oyle yada boyle buyuyoruz hepimiz...
Benim BURADA SAVUNDUGUM SEY 2.KADIN DEDIKLERINIZIN NELER HISSETTIKLERI,HEMEN AYRIL BITSIN 2 AYDA UNUTURSUN VS VS LAFLARININ ASLINDA NE KADAR BOŞ OLDUGU..
Burada neden diger kadına suc atılıyor hemen..Ben bunu kırmak istiyorum artık..Babanızda hic mi suc yok..yada babamızdan olduk ne demek..Hic gormedınız babanızı sonra..Kusura bakmayın ama eger oyleyse o da babanızın merhametsızlıgı..her baba oyle olmaz..Daha da cok ılgısını gosterır,yavrumun psıkolojısı bozulmasın dıye..Hem babanız bosanmısta noldu,buyumedınız mı bir sekılde..Babasız buyudum demogojisini yapmayın,bır suru sorunlarla oyle yada boyle buyuyoruz hepimiz...
Benim BURADA SAVUNDUGUM SEY 2.KADIN DEDIKLERINIZIN NELER HISSETTIKLERI,HEMEN AYRIL BITSIN 2 AYDA UNUTURSUN VS VS LAFLARININ ASLINDA NE KADAR BOŞ OLDUGU..
Özel mesajlasmalar nasıl baskaları tarafından goruluyor...
Bİrİ hemen cevap versİn!!
Burada neden diger kadına suc atılıyor hemen..Ben bunu kırmak istiyorum artık..Babanızda hic mi suc yok..yada babamızdan olduk ne demek..Hic gormedınız babanızı sonra..Kusura bakmayın ama eger oyleyse o da babanızın merhametsızlıgı..her baba oyle olmaz..Daha da cok ılgısını gosterır,yavrumun psıkolojısı bozulmasın dıye..Hem babanız bosanmısta noldu,buyumedınız mı bir sekılde..Babasız buyudum demogojisini yapmayın,bır suru sorunlarla oyle yada boyle buyuyoruz hepimiz...
sadece ziyaretçi mesajlarını başkaları görür.özel mesajları senden başkası göremez..tabi sen kopyalamadığın müddetçe
başka emrin varmı şekerim...mühendissin ya çöz olayı bakim nasıl görünüyor:icecream:
başka emrin varmı şekerim...mühendissin ya çöz olayı bakim nasıl görünüyor:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?