eğer ben şuan tek başıma yaşıyor olmasaydım ailemin yanında olsaydım bunlar hiç olmazdı bile,bu zor duruma düşmezdim bile.komik ama bi anlık cahillikten kalp çarpıntısından şu duruma geldim,neden sürdürdün peki diyenlere inanın bilmiyorum keşke hiç başlamasaydım diyorum ama neden sürdü 7 ay bilmiyorum
amin uğurböcüğü ben değil derdimi paylaştığım bişeyler anlattığım birine düşmanım olsa bile bu durumu yaşamaması için Allah korusun derim,şimdi mesajı nasıl yazayım sadece bitti mi olsun yoksa yazıp yazıp sildiğim gibi uzun bir mesajmı??
aay bizim işyerinde bekar bilmem kaç milyar alan genç genç efendi delikanlılar, möhendisler var...onlar kız bulamıyor bu kart evli horozlar nasıl buluyor bu körpeleri anlamadım ben
aay bizim işyerinde bekar bilmem kaç milyar alan genç genç efendi delikanlılar, möhendisler var...onlar kız bulamıyor bu kart evli horozlar nasıl buluyor bu körpeleri anlamadım ben
ule böcük, helalim yazıy yaa imzanda..yokmuydu senin yavuklun:1closedeyes:benden bahsetmedın mı :mymeka:
ule böcük, helalim yazıy yaa imzanda..yokmuydu senin yavuklun:1closedeyes:
yazdığım mesaj: bitti!!!uzun zamandır olması gereken belki senin belkide benim yapmamız gereken bişeydi bu üzgünüm ama bittiği için değil kendime engel olamadığım için
annemide aradım numaramı değiştiriyorum bi sapık dadandı diye
Allahım güç ver bana geri adım atmayayım,
hepinize teşekkür ederim farkında değilsiniz ama bana cesaret verdiniz belki benim normal hayatımda bunları konuşacak bir arkadaşım olsaydı bu hale gelmezdi bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?