- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
- Konu Sahibi Butterfly193
Kızlar çok kötüyüm kimseye anlatamıyorum eşime de çok kötü davranmaya başladım sürekli kafamda dönüyor kızlar ben 15 aydır evliyim çok bebek istiyorum bı kimyasal bı dış gebelik geçirdim onun için daha çok istemeye başladım femara kullanıyorum herhangi bi sorunum yok eşim test veremedi iki defa gittik ama olmadı en son özel hastane de veririz diyo çocuk görmeye hamile görmeye dayanamıyorum içim acıyor aklımdan bu düşünceyi çıkaramıyorum bebek videoları bile artık çok duygusal geliyor bazen çok sacmalagimi düşünüyorum ama bende anne olmayı hakediyorum bence bı an önce gelsin istiyorum o kadar çok zorlanıyorum ki bu fikri unutmak için hemen tüp bebek yaptirmak istiyorum bı an önce kucağıma almak istiyorum ne gibi bı günahım var acaba kimin ahını aldım bilmiyorum ama çok zormuş etrafda çocuğu olmayan birini görünce gelecekteki halim bu diyorum kahverengi lekelenmem de oluyor kist olabilir dedi doktorum cuma günü randevum var ama dayanacak gücüm yok gibi bıktım artık ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum kendimi biraz uzun oldu ama derdimi anlatacak kimsem yok