Çok üzgünüm destek ve akıl bekliyorum.

Bende aynı şekilde canım içim çok yandı Allah'a havale ettim Allah bana yanlış yapıyorsa perişan etsin banada göstersin dedim. İnşallah bende toparlanirim çok istiyorum toparlanmayi bir an önce
Hemen dua gruplarına katıl bak çok iyi geliyo. Hayırlı evlilik diye duanı et. Eğer o hayırlı ise tekrar o gelir değilsede hayırlı olan gelir.

Şimdi daha çok yeni acın ama istersen yani hazır olduğun iyileşmeye başladığın zaman söyşe isterswn senide ekliyim bu gruplara

Hemen dua gruplarına katıl bak çok iyi geliyo. Hayırlı evlilik diye duanı et. Eğer o hayırlı ise tekrar o gelir değilsede hayırlı olan gelir.
Girerim inşallah bende şimdi depremzedeyim depremden fazla etkilenmeyen bir sehirdeyim evime gecicem kendi işimi yapmayı planliyorum bir kaç ay içinde inşallah dış görünüşünde değişiklik yapmayi planlıyorum kendime gelmek istiyorum Kaç yaşındasınız siz acaba

27 yaşındayım. Özelden yaz istersen konuşalım canım benim yardımcı olabilirsem ne mutlı

Deli mi ne .
Başkası mı vardır günahını almayayım herkeste ne kadar emin yani gözüyle görmüş gibi.
Bana daha çok önünü göremeyen pıskolojık sorunları olan bir adam gibi geldi.
Bence geri döner zaten sana 1 aya kalmaz.
Başkası olsa zaten destan yazmaz böyle.
İlgisizleşir ve senin gitmeni bekler yada kısacık bir şey yazar kaybolur.

Bu kadar saf olma başkasını bulmuş. Beddua almamak icin ya da vicdanını hafifletmek için sana böyle seviyorum seni , yerin ayrı diyor . Engelle gec zaman kaybından başka bisey değil.

Ayy hasbam. Kimse silemezmiş.. Ee sen siliyorsun kızı, ayrılıyorsun :) Bu ne yaman çelişki? Durduk yere kimse ayrılmaz sevgilisinde. Ya aşk bitmiştir, gönül göz artık başkalarına kayıyordur ya da ilişkim toksiktir, beni mutsuz edip zarar veriyordur. Başka ne sebep olabilir?
Eski Türk filmi replikleriyle gelmesin şimdi sana. Geçsin bu arabesk lafları. Bir insanın ilişkisi iyi gidiyorsa psikolojik olarak kötü durumda olsa dahi sevip sevildiği, yanında mutlu olduğu kişiden ayrılmak ister mi hiç? Zaten kafa olarak kötü bir de aşk acısı mı çekmek istiyor yani?!
Yalan o lafların hepsi. Hem sen cepte kal istiyor, yarın bir gün dönerse orada olduğunu bilmek için ama şimdide muhtemelen başka limanlara doğru yol alacak.

Yarisindan sonra okumadım, seni sevmiyor ,ama bahane bulamadığı için, senin falson olmadığı için bu şekilde bitiriyor.Seven erkek var ya neler yapar aklin şaşar

Seni güzelce övmüş, kadınlar gününü de kutlamış hep sevdim hep seveceğim de demiş, başka bir kadın vs yok diyerek de kendini aklamış lakin inanma külliyen yalan. Açık kapı bırakmış bi etrafa bakayım ekmeğim var mı diyor, bi özgür kalayım bekarlık nasıldı diye düşünüyor canı isteyince geri gelecek siz de öylece almayacaksınız hayatınıza değil mi?

Boş verin lütfen. İster biri için olsun ister olmasın adam sizinle yollarını ayırmış. Seviyorum laflarına da ben olsam inanmazdım çünkü seve seve ayrılması için olayın içinde imkansız bir durum olması gerekiyor yani ben e yalnızca bu haklı bir sebep olabilir bir nebze. Çok zor olacak biliyorum ama siz çok güçlü bir kadınsınız sizi tanımıyorum ama hissediyorum lütfen kendinizi küçük düşürüp aramayın o ararsa da hemen yelkenleri suya indirmeyin

Dengesiz, sorunlu ve başka birinde şansını deniyor sizi de boş bırakmak istemiyor diye yorumladım

Adam yorulmuş, kafa dinlemek istiyor.
Zaten sana ayıracak vakti de yokmuş, bunca vakitsizlikle uğraşırken birinin devamlı ilgi beklemesi de adamı yormustur. Artı olarak bunca zaman sonra belli ki sen bir adım bekliyorsun, adamda da isteme nişan evlilik için ne heves var, ne ekonomisi müsait,ne de gündeminde öyle bir şey var.
O yüzden simdiden yolu kapatmak istemiş. Yapacak bir şey yok, sen sana daha çok zaman ayıracak insanlara layıksın.
Benim de bir sevgilim vardı. Hem tam zamanlı olarak okulda çalışırdı. Hem de kuzenleri yeni lokanta açmıştı, onun işletmesinde çalışırdı is çıkışı, haftasonu falan. Okuldan çıkardı, 6 gibi biz buluşur, 9 gibi ayrilirdik. Adam 9'dan gece 2ye lokantaya gider, sabah tekrar işe giderdi. Artık zombiye dönmüştü. Normalde her gün sevgilimi görmek isterim ama buluşmalarla adama eziyet ediyorum gibi bir hisse bürünmüştüm. Sonra neyse ki bir büyük olay oldu da ayrıldık, rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…